Arsenal – Blackburn 7:1 (kon.) | Norwich – Bolton 2:0 (kon.) | Queens Park – Wolverhampton 1:2 (kon.)
Stoke – Sunderland 0:1 (kon.) | West Brom – Swansea 1:2 (kon.) | Wigan – Everton 1:1 (kon.)
Manchester City – Fulham 3:0 (kon.)
konec
Arsenal FC
7:1 (3:1)
Blackburn Rovers
Sobota 04.02.2012, 14:00Anglická Premier League
Předzápasové kurzy
     
    90+3
    Arsenal právě vstřelil branku!
    Domácí v exhibičním tempu střílí sedmou branku! A radost je na Emirates Stadium vskutku obrovská, neboť se své první ligové branky po návratu do klubu dočkal THIERRY HENRY! Henry s Van Persiem využili obrovského zaváhání hostující obrany, protiútok dvou proti jedinému obránci vyřešili dobře provedenou narážečkou a zakončením Henryho!
     
    86
    Vermaelen srazil k zemi Modesteho a jeho zákrok ocenil sudí Marriner žlutou kartou.
     
    72
    Závěrečné střídání domácích, Alexandera Songa nahradil izraelský středopolař Bonayoun.
     
    68
    Ve stejný moment Koscielny přepouští místo na hřišti Sagnovi.
     
    68
    Ovacemi ve stoje se domácí publikum loučí s Alexem Oxlade-Chamberlainem, autora dvou branek nahrazuje Thiery Henry.
     
    62
    Arsenal právě vstřelil branku!
    Střelecká smršť Arsenalu pokračuje! Coquelin si na pravém křídle posunul míč kolem Hoiletta, přesným pasem našel v pokutovém území ROBINA VAN PERSIEHO, který ránou k tyči uzavírá svůj hat-trick!
     
    54
    Arsenal právě vstřelil branku!
    Jedna gólová pohroma za druhou se valí na hostující branku! Walcott vnikl do pokutového území, pět! hostujících hráčů se v jeho blízkosti dívalo, jak přihrává OXLADE-CHAMBERLAIN, který si posunul míč kolem Orra a střílí pátou branku Arsenalu! Druhá branka pro Alexe Oxlade-Chamberlaina a třetí gólová přihrávka Walcotta.
     
    51
    Arsenal právě vstřelil branku!
    Osmý rohový kop Arsenalu se stává úspěšným! Po centru Van Persieho se do odraženého míče opřel MIKEL ARTETA a z hranice pokutového území prostřelil všechna těla před sebou!
     
    45+1
    Po standardní situaci Arsenalu si na vzdálenější tyč naběhl Vermaelen a v dobré střelecké pozici trefil brankovou konstrukci!
     
    45
    Hosté musí přeskupit formace už druhým střídáním, ze hry byl stažen David Dunn, nahradil jej Hanley.
     
    43
    O osudu zápasu je opět o mnoho jasněji! Gael Givet doslova sestřelil Van Persieho a vidí v ruce sudího Marrinera červenou kartu!
     
    40
    Arsenal právě vstřelil branku!
    Fotbalová paráda v podání Arsenlu nebere konce! Robin Van Persie další komicí vysunul za hostující obranu ALEXE OXLADE-CHAMBERLAINA, který obešel Robinsona a snadno umístil míč do prázdné branky!
     
    38
    Arsenal právě vstřelil branku!
    Kanonýři se podruhé ujímají vedení a takřka neuvěřitelně brankou jako přes kopírák té první! S jediným rozdílem, Walcotta kolmicí nevysunul Coquelin, ale Song, Walcott poté vrátil míč před branku, kde jej do prázdné svatyně zasunul opět ROBIN VAN PERSIE!
     
    35
    Je tomu tak, do hry místo pravého obránce hostů vstupuje Bradley Orr.
     
    32
    Blackburn právě vstřelil branku!
    Hosté se radují z vyrovnání! MORTEN GAMST PEDERSEN ukázal svojí exkluzivní levačku v plné parádě a z přímého volného kopu namířil míč do horního rohu Szczesného branky! Polský brankář si na míč sáhl, ale mimo branku už jej vytěsnit nedokázal.
     
    31
    Koscielny obejmul Modesteho a následně jej poslal k zemi, z ruky sudího Marrinera tak vidí žlutou kartu.
     
    25
    Rosický si posunul míč kolem N'Zonziho, který jej poté podrazil a zaslouženě vidí žlutou kartu.
     
    23
    Další rána Rosického už měla nebezpečnější parametry, ovšem z dvaceti metrů i za pomoci teče hostující obrany těsně minul Robinsonovu branku.
     
    2
    Arsenal právě vstřelil branku!
    Bleskový úvod Arsenalu! Pouhých pětasedmdesát sekund stačilo domácím k úvodní brance. Coquelin kolmicí do pokutového území uvolnil Walcotta, který přízemním pasem naservíroval míč před branku ROBINU VAN PERSIEMU, elitní kanonýr kanonýrů poté neměl nejmenší problém posunout míč do prázdné branky!

    Tomáš Kohlmann

    Branky: 2. Van Persie, 38. Van Persie, 40. Oxlade-Chamberlain, 51. Arteta, 54. Oxlade-Chamberlain, 62. Van Persie, 90+3. Henry - 32. Gamst Pedersen

    Karty:   31. Koscielny (ARS), 86. Vermaelen (ARS) - 25. N'Zonzi (BLC)   43. Givet (BLC)


    Arsenal FC: Szczesny - Coquelin, Mertesacker, Vermaelen, Koscielny - Arteta, Song - Walcott, Rosický, Oxlade-Chamberlain - Van Persie
    Blackburn Rovers: Robinson - Lowe, Martin Olsson, Dann, Givet - Petrovič, N'Zonzi - Modeste, Dunn, Gamst Pedersen - Hoilett

    Rozhodčí: Marriner