Arsenal – Blackburn 7:1 (kon.) | Norwich – Bolton 2:0 (kon.) | Queens Park – Wolverhampton 1:2 (kon.)
Stoke – Sunderland 0:1 (kon.) | West Brom – Swansea 1:2 (kon.) | Wigan – Everton 1:1 (kon.)
Manchester City – Fulham 3:0 (kon.)
konec
Norwich City
2:0 (0:0)
Bolton Wanderers FC
Sobota 04.02.2012, 16:00Anglická Premier League
Předzápasové kurzy
     
    90+2
    Hosté měli ještě velmi blízko k další brance, Sordellův centr domácí odrazili pouze k Petrovovi, který trefuje tyč domácí branky!
     
    85
    Norwich právě vstřelil branku!
    Domácí se přeci jen dočkali druhé branky! Martinovu střelu brankář Bogdán pouze vyrazil před sebe, kam nejdříve doběhl ANTHONY PILKINGTON .... a nezaváhal!
     
    83
    Další neuvěřitelná tutovka domácích! Holt se objevil zcela osamocen před Bogdánem, ještě vylepšil pozici před prázdnou branku pro Pilkingtona, ovšem do jeho zakončení stačil vletět obránce Mears a fantastickým zákrokem míč odrazil mimo branku. Nutno podotknout, že pomezní rozhodčí přehlédl jasný ofsajd Holta.
     
    82
    Poslední střídání Boltonu, Davida N'goga nahrazuje nejčerstvější posila, Marvin Sordell.
     
    81
    Krásná souhra domácích, kdy si po rychlé akci předali míč Pilkington s Morrisonem a po přesné přihrávce prvního jmenovaného se před prázdnou brankou ocitl Holt, ale i z metru ji dokázal přestřelit!
     
    79
    Petrovovu pumelici brankář Ruddy vyráží nad branku.
     
    73
    Owen Coyle reaguje druhým střídáním a posílá do hry už třetího útočníka, Tuncay Sanli nahrazuje Chrise Eaglese.
     
    70
    Norwich právě vstřelil branku!
    Tak se domácí dočkali! Jacksonova přihrávka do pokutového území doputovala k ANDREWU SURMANOVI, který první střelou trefil Wheatera, ovšem odražený míč poslal pod břevno hostující branky a Norwich vede 1:0!
     
    66
    Obrovskou kliku měli tentokrát domácí! N'gog uvolnil na pravém křídle Eaglese, do jehož centru chyběl Kevinu Daviesovi snad půlkrok, aby dokázal míč usměrnit do odkryté domácí branky!
     
    59
    Kevin Davies nakonec nahrazuje Fabrice Muambu, překvapivě velmi útočné střídání. Při rozklížení domácí obrany zřejmě hostující trenér Coyle vycítil šanci k úspěchu.
     
    51
    Holt vyhrál hlavičkový souboj s Wheaterem a připravil výstavní pozici pro Simeona Jacksona, ten křižnou ránou míjí Bogdánovu branku.
     
    40
    Pohroma pro Norwich je přeci jen na místě, dnešní zápas nedohraje ani Whitebread, kterého nahrazuje Bennett. "Kanárci" se tak musí obejít bez obou stoperů základní sestavy.
     
    24
    Při hostech teď stáli všichni svatí! Před jejich brankou se po krásné souhře s Holtem uvolnil Surman a zcela osamocen namířil míč do břevna, od nějž se kulatý nesmysl odrazil těsně před brankovou čáru!
     
    16
    Domácí jsou při chuti! Drury u rohového praporku obehrál Mearse, předložil míč Jacksonovi, který křižnou střelou těsně míjí vzdálenější tyč branky Boltonu.
     
    14
    Do Pilkingtonova centru se parádně položil Grant Holt a Bogdán měl plné ruce práce, aby jeho projektil z voleje ukryl do svých rukavic.
     
    11
    Po Hoolahanově centru nakonec hlavičkoval Whitebread jen těsně vedle hostující branky.

    Tomáš Kohlmann

    Branky: 70. Surman, 85. Pilkington


    Norwich City: Ruddy - Naughton, Whitebread, Ayala, Drury - Fox, Pilkington, Surman, Hoolahan - Holt, Jackson
    Bolton Wanderers FC: Bogdán - Mears, Knight, Wheater, Ricketts - Muamba, Reo-Coker - Eagles, M. Davies, Petrov - N'gog

    Rozhodčí: Probert