Klatovy – Jablonec n/N 5:2 (kon.) | Sokolov – Kobra 2:4 (kon.) | Milevsko – Lev Benešov 2:1 (kon.)
Chotěboř – Trutnov 0:3 (kon.) | Technika Brno – Pelhřimov 9:2 (kon.) | Břeclav – Žďár n/S 1:4 (kon.)
Jindř. Hradec – SHK Hodonín 6:7 (kon.) | Kolín – Kutná Hora 5:1 (kon.) | Opava – Vsetín 2:6 (kon.)
Přerov – Karviná (Baník) 7:4 (kon.) | Prostějov – Val. Meziříčí 4:1 (kon.) | Havířov – Uh. Hradiště 12:0 (kon.)
Nový Jičín – Poruba 2011 5:4 (po s.n.) | Řisuty – Klášterec nO 3:2 (po s.n.) | Děčín – Bílina 3:1 (kon.)
konec
HC ZUBR Přerov
7:4 (2:0, 3:4, 2:0)
HK Baník Karviná
Středa 08.02.2012, 18:002. liga skupina Východ
Partner:
     
    59:13
    Přerov právě vstřelil branku!
    PAVEL HANÁK v oslabení pečetí dnešní výhru Zubrů gólem do prázdné karvinské branky. Trefil se přes celé kluziště a ještě s tečí o tyčku. Asistence: Radek Tihlář.
     
    44:50
    Přerov právě vstřelil branku!
    Zubři krásným gólem znovu odskakují na rozdíl dvou gólů! PETR SAKRAJDA se ukázkově trefil do vinklu. Lépe už to snad nešlo. Asistence: Daniel Faltýnek, Jan Kolařík.
     
    35:38
    Přerov právě vstřelil branku!
    Střelecké dostihy pokračují a Přerov znovu vede! Hanák po objetí karvinské klece naservíroval puk přesně na hůl MARTIN KOTÁSKA, který nedal Ilášovi šanci. Asistence: Pavel Hanák, Jan Krajíček.
     
    34:51
    Karviná právě vstřelila branku!
    Ojeláři v posledních minutách zabrali a slaví vyrovnání. Moravcova střela šla ještě pouze do Tihláře, ale LUMÍR ROSŮLEK už následně mířil přesně. Asistence: David Moravec, Tomáš Štubňa.
     
    31:57
    Karviná právě vstřelila branku!
    A je opět sníženo. DAVID MORAVEC si našel održený puk před brankou a pohotově jej dorazil za bezmocného Tihláře. Asistence: Jan Sznapka.
     
    27:51
    Přerov právě vstřelil branku!
    Snaha Olejářů vyrovnat dostává další trhlinu. Kotásek nastřelil kotouč na karvinskou bránu a PAVEL HANÁK letící puk tečoval do míst, kam Iláš nemohl dosáhnout. Asistence: Martin Kotásek, František Pospíšil.
     
    25:41
    Karviná právě vstřelila branku!
    Nakonec se ale Ojelářům podařilo početní výhodu přetavit v gól. Po Ivanově střele byl VÁCLAV STUDENÝ hodně důrazný na hranici brankoviště z dorážky snížil na 3:2. Asistence: Marek Ivan, Vladimír Luka.
     
    22:00
    Přerov právě vstřelil branku!
    Ale JAN KOLAŘÍK bleskově vrací přerovským barvám dvougólové vedení! Po jeho zakončení mezi Ilášovy betony se kotouč došoural za brankovou čáru. Asistence: Zdeněk Sedlák, Petr Sakrajda.
     
    21:40
    Karviná právě vstřelila branku!
    Domácí chvíli zapomněli na zadní vrátka a Karviná je za to trestá. Ostrostřelec VLADIMÍR LUKA míříl naprosto přesně mimo Tihlářův dosah. Asistence: Václav Studený.
     
    10:52
    Přerov právě vstřelil branku!
    Přesilová hra je využita. Sakraja se s tím v mezikruží vůbec nepáral. Prudce vystřelil a volný ZDENĚK SEDLÁK kotouč krásně tečoval u tyče. Asistence: Petr Sakrajda, Daniel Faltýnek.
     
    01:40
    Přerov právě vstřelil branku!
    Zubři z první větší šance skórují! LUKÁŠ MENŠÍK dlouho míchal s pukem za brankou, pak se rozhodl bleskově vyjet a překvapil Iláše u tyčky. Asistence: Daniel Faltýnek.

    Aleš Novotný

    Branky a nahrávky: 2. Menšík (Faltýnek), 11. Sedlák (Sakrajda, Faltýnek), 22. Kolařík (Sedlák, Sakrajda), 28. Hanák (Kotásek, Pospíšil), 36. Kotásek (Hanák, Krajíček), 45. Sakrajda (Faltýnek, Kolařík), 60. Hanák (Tihlář) - 22. Luka (Studený), 26. Studený (Ivan, Luka), 32. Moravec (Sznapka), 35. Rosůlek (Moravec, Štubňa)


    HC ZUBR Přerov: Tihlář (Okáč) - Pala, Faltýnek, Sklenář, Ferenc, Vlček, Krajíček, Pospíšil - Kolařík, Sedlák, Sakrajda - Ditrich, Coufal, Brančík - Hanák, Menšík, Kotásek - Kolář, Kočara
    HK Baník Karviná: Iláš (Žídek) - Tomis, Rosůlek, Novák, Mikšan, Blatoň, Lemel, Studený, Štefanka, Holuša, Štubňa, Moravec, Orság, Galvas, Ivan, Javín, Ciupa, Luka, Sznapka, Hegegy

    Rozhodčí: Volf - Novotný, Šimčík
    bahis siteleri