AC Milán – Juventus 1:2 (kon.)
konec
AC Milán
1:2 (0:0)
Juventus FC
Středa 08.02.2012, 20:45 • San Siro • Italský pohár
Předzápasové kurzy
     
    85
    Mark van Bommel je stažen ze hry, na hrací plochu vbíhá Maxi López, který je v Miláně na hostování z Catanie.
     
    83
    Juventus právě vstřelil branku!
    MARTÍN CÁCERES dává svou druhou branku. Emanuele Giaccherini našel svým centrem z levého křídla pouze Philippa Mexese, který odhlavičkoval balon pouze k Cáceresovým nohám. Ten si míč zpracoval a zpoza šestnáctky jej technickou střelou poslal za záda Marca Amelii.
     
    74
    Massimo Ambrosini udělal uprostřed pole ohromnou chybu, kterou poslal do útoku turínský klub. Mirko Vučinič pálil z hranice pokutového území technicky k pravé tyči, Marco Amelia si poradil. Neujala se ani následná dorážka.
     
    73
    Fabio Quagliarella dohrál na levé straně souboj s Thiagem Silvou a je prvním hráčem hostujícího týmu, který vidí žlutý kartonek.
     
    70
    Simone Padoin přepustil své místo Lucu Marronemu.
     
    69
    Zlatan Ibrahimovič vsítil druhou branku milánského AC, avšak již po přerušení hry. Podle arbitra Mazzoleniho hrál Švéd ve vápně rukou.
     
    68
    Druhou změnou je odchod Marca Borriella, na jehož místo naskakuje Mirko Vučinič.
     
    67
    Antonio Conte přichystal dvě střídání. Jako první vchází na hrací plochu Fabio Quagliarella, který nahrazuje Alessandra Del Piera.
     
    62
    AC Milán právě vstřelil branku!
    Zlatan Ibrahimovič našel na levém křídle Lucu Antoniniho, který odcentroval na hlavu Massima Ambrosiniho. Kapitán Milána sklepl míč na Stephana El Shaarawyho, jenž měl podobně snadnou pozici jako na druhé straně Martín Cáceres.
     
    61
    První změna v týmu AC. Hřiště opustil Urby Emanuelson, nahrazuje jej Robinho.
     
    61
    Na druhé straně si střeleckou pozici vybudoval Alessandro Del Piero, jenž za hranicí šestnáctky jen těsně netrefil Ameliovu svatyni.
     
    55
    Na druhé straně téměř došlo k brzkému vyrovnání. Ibrahimovičův přímý kop mířil do pravého spodního rohu Storariho svatyně, italský brankář si poradil na jedničku.
     
    53
    Juventus právě vstřelil branku!
    Emanuele Giaccherini poslal skvělou kolmici na Marcela Estigarribiu, jenž se srazil s Thiagem Silvou. Míč na hranici pokutového území převzal a následně vystřelil Marco Borriello. Od Marca Amelii se odrazil balon před osamoceného Martína Cácerese, který otevírá skóre.
     
    47
    Po ztrátě míče byl nešetrně faulován Marco Borriello. Philippe Mexes obdržel za nebezpečný zákrok žlutou kartu.
     
    43
    První žlutou kartu utkání ukázal sudí Mazzoleni Massimu Ambrosinimu za stažení Martína Cácerese.
     
    34
    Bojovný Emanuele Giaccherini se opřel do míče, jeho projektil tečoval Philippe Mexes, čímž nadělal Marcu Ameliovi v bráně ohromné problémy. Italský gólman vyrazil padající balon na roh.
     
    32
    Oba kluby spálily obrovské šance. Na jedné straně se po rohu hlavou neprosadil Zlatan Ibrahimovič, před bránou Marca Amelii si naopak úspěšně nevedl Marcelo Estigarribia, který v přečíslení střílel z nitra šestnáctky vedle.
     
    17
    Velká příležitost Stephana El Shaarawyho, jenž si brilantně zpracoval dlouhý pas, přešel přes Andreu Barzagliho a z úhlu se pokoušel obstřelit Marca Storariho. Míč skončil v zámezí.

    Radek Šamša

    Branky: 62. El Shaarawy - 53. Cáceres, 83. Cáceres

    Karty:   43. Ambrosini (ACM), 47. Mexes (ACM) - 73. Quagliarella (JUV)


    AC Milán: Amelia – Bonera, Mexes, Silva, Antonini – Emanuelson (61. Robinho), Van Bommel (85. López), Ambrosini (c), Seedorf – Ibrahimovič, El Shaarawy.
    Juventus FC: Storari – Cáceres, Bonucci, Barzagli, Chiellini – Giaccherini, Pirlo, Padoin (70. Marrone), Estigarribia – Del Piero (c) (67. Quagliarella), Borriello (68. Vučinič).

    Rozhodčí: Mazzoleni
    bahis siteleri