Hearts – Celtic 0:4 (kon.)
konec
Heart of Midlothian FC
0:4 (0:3)
Celtic Glasgow
Středa 08.02.2012, 20:45 • Tynecastle Stadium • Skotská Premier League
Předzápasové kurzy
     
    60
    Celtic právě vstřelil branku!
    Po rohovém kopu Charlieho Mulgrewa posunul míč na zadní tyči hlavou Victor Wanyama na GARYHO HOOPERA, který balon na brankové čáře doklepl do domácí svatyně.
     
    31
    Celtic právě vstřelil branku!
    Tak to je pořádná sprcha pro domácí celek, ale za svůj výkon a chyby si nic jiného nezaslouží. Georgios Samaras prošel kolem tři hráčů na levé straně do vápna, odcentroval na zadní tyč, kde úplně volný JOE LEDLEY v pohodě hlavou míč umístil do prázdné brány.
     
    20
    Celtic právě vstřelil branku!
    Po rohovém kopu Charlieho Mulgrewa vrátil míč do vápna James Forrest, po odraženém balonu se do něj následně opřel VICTOR WANYAMA, který mířil přesně pod břevno. Gólman neměl šanci.
     
    3
    Celtic právě vstřelil branku!
    Přihrávku Jamese Forresta z pravé strany zpracoval ve vápně Georgios Samaras a domácího gólmana následně propálil přízemní střelou SCOTT BROWN.

    FB

    Branky: 3. Brown, 20. Wanyama, 31. Ledley, 60. Hooper

    Karty:   16. Driver (HEA), 41. Webster (HEA), 76. McGowan (HEA), 89. Mrowiec (HEA) - 45. Mulgrew (CEL), 65. Brown (CEL)


    Heart of Midlothian FC: MacDonald – Hamill, Webster, Zaliukas (c), Grainger (64. Skácel) – Taouil, McGowan, Robinson (71. Santana), Mrowiec, Driver (46. Glen) – Elliott.
    Celtic Glasgow: Forster – Matthews, Rogne (64. Majstorovič), K. Wilson, Mulgrew – Forrest, Brown (c) (73. Brožek), Wanyama, Ledley – Hooper (66. Stokes), Samaras.

    Rozhodčí: Collum
    bahis siteleri