Č. Budějovice – Č. Krumlov 4:0 (kon.)
konec
SK Dynamo Č. Budějovice
4:0 (4:0)
FK Slavoj Český Krumlov
Středa 08.02.2012, 14:10 • SCM Složiště • Přípravný zápas
     
    55
    Kvůli zranění odstoupil z utkání obránce Machovec a domácí trenéři rozhodli, že utkání bude Dynamo dohrávat o deseti hráčích!
     
    49
    Zdánlivě ztracený míč u rohového praporku dokázal poslat do vápna Krumlova Sajtl. Na zadní tyči číhal Němec a po souboji s obráncem se balon odrazil od tyče zpět do hřiště!
     
    47
    Po centru z levé strany se do míče opřel Kadula a dokázal prostřelit brankáře Slavoje! Míč ale z brankové čáry stačil odkopnout vracející se hostující obránce.
     
    40
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Gól dává i druhý útočník Dynama ZDENĚK ONDRÁŠEK! Prosazuje se po akci Řezníčka, který se po dlouhém nákopu dostal před brankáře Krumlova. Ten ve skluzu míč jen lehce odkopl k Ondráškovi, který trefil prázdnou branku přibližně z dvaceti metrů!
     
    37
    Rýdel krásnou kolmicí vysunul do úniku Řezníčka. Ten byl sám před gólmanem, ale míč si dlouho zpracovával až se dostal do velkého úhlu. Místo střely tak volil zpětnou přihrávku na Ondráška, který se ke gólové střele nedostal.
     
    24
    Dynamo bude zahrávat pokutový kop!
     
    25
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Machovec poslal z levé strany dobrý centr na Řezníčka, který byl loktem zasažen v obličeji. Sudí Jech okamžitě odpískal pokutový kop, který proměnil sám faulovaný JAKUB ŘEZNÍČEK! Ten si tak během šesti minut připisuje na své konto hattrick! Míč poslal k pravé tyči, kdežto brankář Krumlova skákal k levé.
     
    22
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    JAKUB ŘEZNÍČEK si připisuje druhý gól v dnešním utkání! Po pravé straně Otepka vysunul Krajčíka, který prostrčil přízemní přihrávkou míč do vápna na Řezníčka. Ten nadvakrát prostřelil gólmana Krumlova!
     
    19
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Krajčík házel v blízkosti hostujícího vápna aut. Míč hodil až do pokutového území, kde svedl vítězný souboj s obráncem Ondrášek. Balon proletěl až k JAKUBU ŘEZNÍČKOVI, který sám před brankou dal míč k tyči!

    Michal Heřman

    Aleš Strouha

    Branky: 19. Řezníček, 22. Řezníček, 25. Řezníček (pen.), 40. Ondrášek


    SK Dynamo Č. Budějovice: Delač - Krajčík, Lengyel, Řepka, Machovec - Klesa, Javorek, Otepka, Rýdel - Řezníček, Ondrášek.
    FK Slavoj Český Krumlov:

    Rozhodčí: Jech
    bahis siteleri