Twente – Heracles 2:3 (kon.)
konec
FC Twente
2:3 (0:1)
Heracles Almelo
Pátek 10.02.2012, 20:00 • De Grolsch Veste • Nizozemská Eredivisie
Předzápasové kurzy
     
    To je ode mne pro tuto chvíli vše, loučím se s Vámi s přáním příjemného zbytku noci a u některého z dalších nádherných sportovních klání, jakým bylo bezesporu i to dnešní, na počtenou. (22:01:15)
     
    Byli jsme svědky opravdu strhujícího utkání, ve kterém nakonec zvítězilo po velkém boji mužstvo Heraclesu. Twente sice mělo po většinu zápasu velkou převahu, avšak vyrobilo v obraně 2 fatální chyby, které hráči Heraclesu bez milosti potrestali. Velkou měrou přispěl k výhře i brankář hostů Pasveer, který se blýskl několika famózními zákroky. Zejména domácí Chadli se mnohokrát nestačil divit, proč jeho střela neskončila v síti.
     
    Konec zápasu.
     
    93
    Twente právě vstřelilo branku!
    Twente se ještě přece jen alespoň symbolicky raduje. Chadli se dostal zcela osamocen k míči ve velkém vápně, nacentroval na volného LUUKA DE JONGA, který dopravil hlavou míč do prázdné branky.
     
    92
    Neúnavný Chadli se snažil ještě alespoň zkorigovat skóre, ovšem na dnes vynikajícího Pasveera nevyzrál.
     
    90
    Nastavují se 4 minuty.
     
    90
    Další výměna Heraclesu. Odchází střelec druhé branky Douglas a nahrazuje jej Darius vam Mieghem.
     
    88
    Hosté střídají. Odchází hrdina zápasu Everton a jeho pozici zaujímá Gouriye.
     
    87
    Na listinu hříšníku se zapisuje i heracleský Looms.
     
    83
    Heracles právě vstřelil branku!
    Tak to je opravdu neskutečné. Pokud před malou chvílí udělal Darl Douglas velkou chybu, tak to, co teď předvedl stoper Cornelisse s brankářem Mihaylem, za to by se musel stydět i v žákách. Důrazný Armenderos na zmíněného beka tak dlouho dotíral, až se přiblížil k Mihaylovi. Ten však nevěděl co s míčem, a tak oba hráče před sebou zboural. Míč však pokračoval dále do branky, kam jej s úsměvem na tváři dopravil EVERTON.
     
    81
    Heracles právě vstřelil branku!
    Neuvěřitelná chyba Douglese. Stoper Twente nejprve sice výborně ubránil Armenterose, ale namísto toho, aby pustil míč do Mihaylovových rukavic, přihrál jej zcela nesmyslně na DARLA DOUGLASE, který jej pohodlně poslal do sítě. Twente za své chyby v tomto zápase tvrdě pyká.
     
    79
    Pohledná akce na straně Twente. De Jong odcentroval z levé strany, Chadli za sebou ještě cítil volného Pleta, na kterého míč hlavou prodloužil a Plet si se zakončením nelámal hlavu a rovnou z první vypálil těsně vedle levé tyče.
     
    78
    Na stadionu panuje od úvodu zápasu skvělá atmosféra. I přes velký mráz se fanoušci skvěle baví.
     
    76
    Dalším potrestaným je Antoine van der Linden.
     
    75
    Žlutou kartu vidí i novic na hrací ploše Plet, který rukou zasáhl tvář Tima Breukerse.
     
    73
    Twente právě vstřelilo branku!
    Domácí se konečně dočkali. Akci začal Ola John, který přenesl hru na Chadliho, ten zamotal hlavu obráncům a přihrál na volného LUUKA DE JONGA, který potvrdil svou skvělou střeleckou pověst a křižnou střelou na vzdálenější tyč srovnává skóre utkání.
     
    71
    Na druhé straně se ocitl ve velké šanci Armenteros. Po centru Douglase hlavičkoval na bližší tyč, ale tentokráte se vyznamenal Mihaylov.
     
    70
    A Chadli znovu v akci. Přízemní centr z pravé strany se snažil z těžké pozice usměrnit mezi tři tyče patičkou, ovšem míč pouze lehce tečoval a Pasveer mohl být v poklidu.
     
    68
    Ihned po střídání se k neposednému míči dostal na hranici vápna Chadli a znovu prověřil připravenost Pasveera.

    Tomáš Soukup

    Branky: 73. De Jong, 93. De Jong - 33. Everton, 81. Darl Douglas, 83. Everton

    Karty:   47. Fer (TWE), 75. Plet (TWE) - 54. Breukers (HRC), 76. Van der Linden (HRC), 87. Looms (HRC)


    FC Twente: Nikolaj Mihajlov - Tim Cornelisse, Douglas, Dwight Tiendalli - Wout Brama, Leroy Fer, Willem Janssen - Luuk de Jong, Nacer Chadli, Ola John
    Heracles Almelo: Remko Pasveer - Antoine van der Linden, Mark Looms, Tim Breukers, Ben Rienstra - Lerin Duarte, Kwame Quansah, Willy Overtoom - Everton, Darl Douglas, Samuel Armenteros

    Rozhodčí: Reinold Wiedemeijer - Rob Meenhuis, Jac Schenkels - Martin van den Kerkhof
    bahis siteleri