Leverkusen – Barcelona 1:3 (kon.) | Lyon – APOEL 1:0 (kon.)
konec
Bayer Leverkusen
1:3 (0:1)
FC Barcelona
Úterý 14.02.2012, 20:45 • Bay-Arena, Leverkusen (GER) • Liga mistrů
Předzápasové kurzy
     
    88
    Barcelona právě vstřelila branku!
    Alves nacentroval míč na zadní tyč, kde byl ve výborném pohybu LIONEL MESSI, který střelou do prázdné branky zvýšil na 1:3.
     
    54
    Barcelona právě vstřelila branku!
    ALEXIS SANCHÉZ střílí svůj druhý dnešní gól a navyšuje skóre na 1:2. SANCHÉZ si výborně naběhl do pokutového území, obešel Lena a umístil míč do branky.
     
    51
    Leverkusen právě vstřelil branku!
    Fotbalisté Leverkusenu uzamkli své protivníky z Barcelony kolem pokutového území a hned se jim to vyplatilo. Čorluka nacentroval míč před branku, kde byl ideálně postavený MÍCHAL KADLEC, který míč usměrnil na zadní tyč Valdésovy branky.
     
    41
    Barcelona právě vstřelila branku!
    Messi poslal přesnou přihrávku na rozběhnutého ALEXISE SÁNCHEZE, který si míč zpracoval a postupoval sám, Kadlec se nestihl vrátit, a tak ALEXIS SÁNCHEZ elegantně dopravil míč do sítě. Leno brance zabránit nemohl.

    Lucie Rapantová

    Branky: 51. Kadlec - 41. Sánchez, 54. Sánchez, 88. Messi

    Karty:   8. Schwaab (LEV), 53. Čorluka (LEV), 80. Castro (LEV) - 86. Alcántara (BAR)


    Bayer Leverkusen: Leno - Čorluka (91. Da Costa), Schwaab, M. Friedrich, Kadlec - Reinartz, Rolfes (77. Kiessling) - Bender, Castro, Schürrle (90. Bellarabi) - Augusto.
    FC Barcelona: Valdés - Alves, Mascherano, Puyol, Abidal - Fábregas, Busquets, Iniesta (60. Alcántara) - Sánchez (85. Cuenca), Messi, Adriano (69. Pedro).

    Rozhodčí: Craig Thomson (SCO) - Alasdair Ross (SCO), Derek Rose (SCO)
    bahis siteleri