Zenit – Benfica 3:2 (kon.) | AC Milán – Arsenal 4:0 (kon.)
konec
FK Zenit Petrohrad
3:2 (1:1)
Benfica Lisabon
Středa 15.02.2012, 18:00 • Stadion Petrovskij, Petrohrad • Liga mistrů
Předzápasové kurzy
     
    88
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    To jsou věci! Anjukov nacentroval do šestnáctky, Maxi Pereira hrubým způsobem situaci podcenil a míč předal ROMANU ŠIROKOVOVI. Ten sice napoprvé nedokázal zakončit, po přistrčení nešťastného uruguayského beka ale překonal i vracejícího se Artura a odstartoval oslavy na stadiónu.
     
    87
    Benfica právě vstřelila branku!
    Nakonec se Benfica dočkala. Jako vítr do šestnáctky z boku vtrhl Emerson, svým centrem pod sebe se snažil oslovit ÓSCARA CARDOZA, jenž prvně míč podběhl, pak se ale po Gaitánově střele a vyražení Ževnova dostal k jednoduché dorážce, kterou vstřelil druhá gól lisabonského týmu na hřišti soupeře.
     
    71
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    U Něvy jsme spatřili fotbalovou parádu! Keržakov skvělou patičkou u koncové čáry přihrál míč Bystrovovi, ten nic nevymýšlel, pokusil se najít SERGEJE SEMAKA, který se obtočil kolem MAXIHO PEREIRY a skvělým způsobem překonal vyděšeného Artura, jenž už se nedokázal natáhnout ke své pravé tyči.
     
    27
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Luisao musel znovu zasáhnout razantním odkopem. Zenit rychle rozehrál, Hubočan odcentroval od postranní čáry, našel ROMANA ŠIROKOVA, který na šestnáctce střelou z první k levé tyči překonal překvapeného Artura.
     
    20
    Benfica právě vstřelila branku!
    Nakonec míč do hry uvedl Óscar Cardozo, povedlo se mu obstřelit zeď k levé tyči, kde dokázal balón vyrazit Ževnov, bohužel pro běloruského brankáře pouze k MAXIMU PEREIROVI, jenž pohodlně dorazil do petrohradské branky.

    Daniel Polách

    Branky: 27. Širokov, 71. Semak, 88. Širokov - 20. Maxi Pereira, 87. Cardozo

    Karty:   17. Bruno Alves (PET), 63. Anjukov (PET) - 13. Luisao (BNF), 45+1. Bruno César (BNF), 74. Aimar (BNF)


    FK Zenit Petrohrad: Ževnov - Hubočan, Lombaerts, Bruno Alves, Anjukov - Širokov, Denisov - Zyrjanov (46. Semak) - Fajzulin (90. Rosina), Kanunnikov (66. Bystrov) - Keržakov
    Benfica Lisabon: Artur - Emerson, Garay, Luisao, Maxi Pereira - Witsel, Matić - Bruno César (77. Nolito), Óscar Cardozo, Gaitán (90. Vítor) - Rodrigo (30. Aimar)

    Rozhodčí: Jonas Eriksson - Stefan Wittberg, Fredrik Nilsson - Daniel Stålhammar - Markus Strömbergsson, Stefan Johannesson (všichni SWE)