Jihlava – Hr. Králové 4:5 (po s.n.) | Benátky n/J – Šumperk 0:4 (kon.) | Třebíč – Chomutov 4:1 (kon.)
Písek – Havlíčkův Brod 2:1 (kon.) | Litoměřice – Ústí n/L 2:6 (kon.) | Kadaň – Most 4:1 (kon.)
Beroun – Olomouc 1:3 (kon.)
po s.n.
HC Dukla Jihlava
4:5 (1:1, 2:2, 1:1)
Královští lvi Hradec Králové
Pondělí 20.02.2012, 17:301. liga (ČR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítejte u dnešního on-line přenosu! V rámci 51. kola první hokejové ligy přivítá domácí Dukla Jihlava celek Hradce Králové. Východočechům patří šestá příčka tabulky, jihlavští hokejisté se díky kvalitním výkonům posunuli již na třetí pozici. Které z mužstev si dnes odnese tříbodový zisk? Úvodní buly utkání bude vhozeno tradičně v 17:30.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Dukla Jihlava: Novotný (Halmoši) - Ficenc, Kolafa, Malena, Kaláb, Dobrovolný, Petráček, Grundmanis, Jaroš - Hodek, Filip, Čachotský, Jeslínek, Hubáček, Krupka, Indra, Maliník, Vysloužil, Polcar, Domin, Bezděk

    HC VCES Hradec Králové: Luňák (Čech) - Hendrich, Roupec, Pánek, Zdráhal, Chmelíř, Čížek, Poživil, Bendík - Kubeš, Marosz, Kadlec, Kubica, Havel, Půhoný, Budínský, Moskal, Karpov, Berger, Tvrdík, Záhorosvský


    Rozhodčí: Horák - Lučan, Svoboda.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:42
    Oba celky se hned po úvodním vhazování vydali do útoku. Kombinace však "zdobí" nepřesnosti, díky nimž se nemůže ani jedno mužstvo usadit v útočné třetině.
     
    01:40
    Do ofenzivy se po pravé straně dral Hradecký Vít Budínský. Ke střele se ale východočeský forvard nedostal, kotouče se chopila domácí obrana.
     
    02:29
    Petr Domin zavezl puk do útočné třetiny, z rohu jej poté poslal na modrou čáru, kde číhal Kriss Grundmanis. Lotyšský bek ale nedal pokusu přílišnou razanci, také proto neměla naději na úspěch.
     
    03:48
    Po lehčím hradeckém tlaku se rozehrávky chopil kapitán domácích Tomáš Ficenc, který následně posunul do středního pásma na Martina Filipa. U zkušeného centra ale kombinace Dukly skončila.
     
    05:35
    Hraje se velmi dlouho bez přerušení, a to převážně ve střední třetině. Oba celky předvádí především hokej bez chyb.
     
    07:04
    Hradečtí se dostali do slušné příležitosti! Zavezli kotouč do obranného pásma Dukly, kde se následně dopracoval ke střele na levé straně najíždějící Jan Berger. Filip Novotný ale sklapl betony včas.
     
    08:16
    Hradec se zhruba na půl minuty usadil za jihlavskou svatyní, kde "honil" kotouč po rozích. Nic vážnějšího si ale Východočeši vypracovat nedokázali.
     
    09:25
    Máme tu první vyloučení! Na trestnou lavici putuje za hru vysokou holí domácí Kriss Grundmanis (JIH). Dukla si tak vyzkouší hru v početním deficitu. Za krev ve tváři hradeckého borce dostává jihlavský obránce dvě minuty navrch.
     
    10:17
    Od modré čáry vypálil z voleje Roupec. Přízemní střelu však dokázal hbitý Filip Novotný vyrazit do rohu. Tomáš Čachotský následně kotouč bekhendem vyhodil.
     
    10:58
    Tentokráte se o bezpečí v jihlavské třetině postaral Tomáš Kaláb. Hosté se nemohou usadit v útočném pásmu, natož ohrozit jihlavskou klec.
     
    11:57
    Tvrdou střelou neuspěl ani hradecký Tvrdík. Novotný vytasil pravý beton a poslal kotouč do klidných vod.
     
    12:37
    Po závaru před domácí brankou Filip Novotný raději schoval puk do rukavice a přerušil hru. Vhazuje se po jeho levici. Domácí zvládají početní nevýhodu bravurně.
     
    13:25
    Dukla dlouhé oslabení přečkala bez újmy, Kriss Grundmanis se vrátil na ledovou plochu a zapojil se do hry.
     
    14:07
    Další ofenzivní výpad hostí zastavuje postavení mimo hru, ve kterém se ocitl Rostislav Marosz. Ofsajd byl posouzen jako úmyslný, vhazuje se před filipem Luňákem.
     
    14:30
    Také jihlavští hokejisté si vyzkoušejí přesilovou hru. Za držení odchází na trestnou lavici Jan Zdráhal (HKR).
     
    14:49
    Po krásné kombinaci se dostal k zakončení Daniel Hodek. Jihlavský sniper ale ideální okamžik ke střele prováhal, Luňák se stihl v brankovišti zformovat a střelu pokus zkušeného útočníka zlikvidovat.
     
    15:19
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hradečtí hokejisté se prosazují v oslabení! Jiří Kadlec nahodil kotouč na branku, před kterou číhal dorážející PATRIK MOSKAL. Asistence: Jiří Kadlec.
     
    15:38
    Dukla právě vstřelila branku!
    Domácí hnedle vzápětí vyrovnávají! Po přesilovkové kombinace se dostal k puku Marek Indra, který jej následně poslal na v mezikruží najíždějícího MICHALA JESLÍNKA. Jihlavský rychlík pak střelou mezi Luňákovy betony srovnal skóre: Asistence: Marek Indra, Jiří Dobrovolný.
     
    16:36
    Dukla je po vstřelení vyrovnávací branky aktivnější, dopředu se nyní tlačil Michael Polcar. Na rychlou přihrávku ale domácí mladík nedosáhl.
     
    17:35
    Tomáš Čahotský našel na modré stojícího Tomáše Ficence, který bez okolků napálil kotouč na branku. Luňák ale tuto pumelici vytěsnil.
     
    18:55
    Po tvrdém střetu se bude vhazovat v útočné třetině Hradce. Dukla je nyní aktivnějším celkem, stále více se tlačí do ofenzivy.
     
    19:21
    Lehkou střelu švihem z pozice pravého kruhu Novotný bez potíží zlikvidoval.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    Je za námi první dějství utkání. Zpočátku byli aktivnější hosté, kteří se v oslabení ujali vedení. Dukla ale hned vzápětí dokázala skóre srovnat. Které z mužstev urve vítězství? Sledujte náš on-line přenos!
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:25
    Hradečtí hokejisté se hned po vhazování vydali na zteč jihlavské branky. Zastavil je ale milimetrový ofsajd.
     
    20:39
    Dukla právě vstřelila branku!
    Dukla jde do vedení! Od modré čáry vypálil Tomáš Ficenc. Tvrdý pokus jihlavského obránce doplachtil s pomocí horní tyče až za záda Filipa Luňáka. Asistence: Martin Filip.
     
    21:35
    Domácí jsou na koni! Při další útočné operaci v hradecké třetině si museli hostující borci vypomoci zakázaným uvolněním. Dukla je nyní jasně lepším celkem.
     
    22:56
    Dukla právě vstřelila branku!
    Dukla navyšuje své vedení! Ke kotouči se dostal Daniel Hodek, který poté poslal přesný pas na TOMÁŠE ČACHOTSKÉHO. Dravý útočník pak v pádu uklidil puk za brankovou čáru.
     
    23:39
    Hradec právě vstřelil branku!
    Gólové hody pokračují! Lukáš Havel nabídl přihrávku ROSTISLAVU MAROSZOVI, který poté obkroužil branku a zasunul kotouč za bezmocně ležícího Filipa Novotného. Asistence: Lukáš Havel.
     
    25:07
    K vidění je nyní velmi aktivní hokej. Od modré čáry se prezentoval solidním pokusem Lukáš Chmelíř. Novotný ale stihl včas zakročit. Z následného sevření hradeckými borci se Dukla vymanila.
     
    26:36
    Z vlastní obranné třetiny se Tomáš Čachotský prokličkoval až před Filipa Luňáka. Gólmana Hradce ale skákavým bekhendem nezaskočil.
     
    28:38
    Zpoza hradecké klece přihrál Marek Indra Rostislavu Malenovi. Obránce Dukly vypálil, leč bezúspěšně. Do střely mu padl hradecký borec.
     
    29:13
    Hradec právě vstřelil branku!
    Je opět vyrovnáno! Po pasu Vladislava Kubeše se o srovnání skóre postaral se štěstím MICHAL TVRDÍK. Asistence: Vladislav Kubeš.
     
    29:54
    Přechod Romana Maliníka do útoku zastavuje ofsajd. Sám jihlavský centr o zdvižené ruce pomezního sudího nevěděl, zastavil jej až jeho hvizd.
     
    30:55
    Filipu Novotnému se nepovedla rozehrávka, která skončila na hokejce Martina Záhorovského. Východočeský útočník zkoušel štěstí z velkého úhlu. Nachytat domácího mága se mu ale nepodařilo.
     
    31:41
    Střelu Tomáše Kalába Čachotský šikovně tečoval těsně před Filipem Luňákem. Neujala se ani následná dorážka Marka Indry.
     
    32:29
    Hradečtí jsou potrestáni. David Roupec (HKR) odchází zpytovat svědomí za hákování.
     
    33:04
    Situace se již stává pro Hradec velmi obtížnou. Na trestnou lavici totiž putuje další východočeský borec. Jiří Hendrich (HKR) - podražení.
     
    33:28
    Jako první ohrozil neúspěšně hradeckou branku Daniel Hodek. Domácí následně dokázali vyhodit.
     
    34:28
    Počet hráčů na ledě se nyní na několik chvil srovná. Vyloučen je za hru vysokou holí Daniel Hodek (JIH).
     
    34:57
    Do slušné pozice se dostal Michal Jeslínek, který obdržel přihrávku od Rostislava Maleny. Útočník Dukly ale trefil pouze vnější síť Luňákovy branky.
     
    36:28
    Dukla je v plném počtu. Zkrácené oslabení přečkali domácí hokejisté bez úhony.
     
    37:03
    Hradečtí ale přesto pokračovali v útočné činnosti. Od modré se rozhodl vypálit Jan Zdráhal. Pokus vytáhlého obránce Hradce skončil na hrudi Filipa Novotného.
     
    37:56
    Aktivní Roman Maliník po rychlém vpádu do útočné třetiny ohrozil hradeckou svatyni. Luňák si ale jeho pokus bez potíží pohlídal. K vidění je poměrně svižná hra, která však nepřináší příliš vyložených příležitostí.
     
    38:26
    Dukla si zahraje další početní výhodu. Vít Budínský (HKR) odchází zahřívat lavici hanby za podražení.
     
    39:03
    Další dvojnásobná přesilová hra červenožlutých hokejistů! Za držení je vyloučen Rostislav Marosz (HKR).
     
    39:21
    Na konci kvalitně sehrané přesilovkové akce měl nabito Tomáš Kolafa. Tvrdá střela z mezikruží si ale do za záda Luňáka cestu nenašla.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Ve druhé třetině bylo k vidění branek jako šafránu. Dukla odskočila do dvoubrankového vedení, Hradec ale i přesto dokázal vyrovnat. O osudu utkání tak rozhodne až závěrečná perioda. Sledujte náš on-line přenos!
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:26
    Hosté již hrají ve čtyřech.
     
    41:03
    Hradečtí jsou v plném počtu! Dukla si s nabídnutou dvojnásobnou početní výhodou dle představ neporadila.
     
    42:09
    Po chybě v jihlavské rozehrávce se ke kotouči dostal Lukáš Havel, který se následně rozhodl vypálit zpoza domácího beka. I přes ztížený výhled tuto akci Novotný uhasil.
     
    43:07
    Hradec je v této části hry mnohem lepší. Nejmarkantnější rozdíl je především v bruslení obou celků.
     
    43:55
    Od modré čáry prověřil Luňáka Tomáš Ficenc. Hradecký gólman si ale s jeho bombou poradil. Bekhendem neuspěl ani dorážející Marek Indra.
     
    45:18
    Po lehčím jihlavském tlaku se hosté osvobodili pouze za cenu zakázaného uvolnění. Hra se stěhuje opět před Filipa Luňáka.
     
    46:25
    Tomáš Čachotský uháněl společně s Danielem Hodkem do přečíslení dvou na jednoho. Čachotský přihrál zkušenému forvardovi, který však nedokázal nadvakrát překonat hradeckého mága.
     
    48:19
    Průnik Tomáše Čachotského zastavil hvizdem pomezní sudí. Ofsajd to byl ale skutečně kontroverzní, což dávají najevo i jihlavští fanoušci.
     
    49:06
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hradečtí se ujímají vedení! Z pravého rohu se před branku prokličkoval ROSTISLAV MAROSZ. Hradecký útočník poté pohotově zasunul kotouč pod beton Filipa Novotného. Asistence: Lukáš Havel.
     
    49:38
    Na trestnou lavici odchází jihlavský kapitán Tomáš Ficenc (JIH). Provinil se držením.
     
    50:33
    Domácí se zásluhou Tomáše Kalába osvobozují z hradeckého tlaku.
     
    51:38
    Dukla je v plném počtu. Východočeši se nedostali téměř k žádnému přímému ohrožení domácí branky.
     
    52:54
    Marek Indra nyní raději zasedlo kotouč. Vhazuje se ve středním pásmu. K vidění je nyní celá řada nepřesností, ani jeden z celků se nemlže usadit v útočné třetině.
     
    54:40
    Hradec nyní svíral Duklu v jejím obranném pásmu. Do větší šance se ale nepropracoval. Celé útočné snažení východočechů nakonec zhatilo sevření kotouče. Vhazuje se ve střední třetině.
     
    56:15
    Dukla se snaží ohrozit hostující branku, příliš se jí to ale zatím nedaří. Obrana hostí je důsledná.
     
    57:30
    Hradec se drží daleko od své branky, Dukla je bezradná. Hosté hrají velice chytře a téměř k ničemu domácí nepouštějí.
     
    58:31
    Dukla Jihlava si vyžádala oddechový čas.
     
    58:31
    Filip Novotný zůstal na střídačce, Dukla to zkouší se šesti muži v poli.
     
    58:48
    Hradec vyhazuje na zakázané uvolnění, hra se vrací před Luňáka.
     
    59:09
    Totožná situace, opět icing hradeckých borců.
     
    59:46
    Dukla právě vstřelila branku!
    Neskutečné! Jihlavští hokejisté pouhých 14 vteřin před koncem utkání vyrovnávají. Nádhernou střelou do levé šibenice Luňákovy branky se prezentoval ROMAN MALINÍK. Asistence: Martin Filip.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    O vítězi utkání se rozhodne až v nastaveném čase.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    60:39
    Do samostatného úniku se dostal Marek Indra. Překonat Filipa Luňáka ale jihlavský útočník nedokázal, branku těsně minul.
     
    61:55
    Michal Jeslínek nabil najíždějícímu Kolafovi, jehož střela z voleje byla sražena až do ochranné sítě.
     
    62:46
    Z pozice pravého kruhu pálil hostující Kubica. Novotný si s jeho pokusem bez větších potíží poradil.
     
    63:58
    Za hru vysokou holí je vyloučen hradecký David Roupec (HKR).
     
    64:35
    Ve stoprocentní pozici nedokázal přesně zamířit Tomáš Kolafa.
     
    65:00
    Prodloužení skončilo.
     
    Divoké střetnutí dospělo až k samostatným nájezdům.
     
    Samostatné nájezdy začínají.
     
    Jako první jede hradecký Rostislav Marosz. Útočník hostí nádherným blafákem do forhendu uspěl - 0:1.
     
    Za Duklu vyráží vstříc úspěchu Radek Hubáček. Střelu forvarda Dukly Luňák vytěsnil - 0:1.
     
    Lukáš Havel provedl téměř stejný blafák jako Marosz. Taktéž skóroval - 0:2.
     
    Jiří Dobrovolný přesnou střelou snižuje - 1:2.
     
    65:00
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hosté se trefují! Vítěznou třetí branku zaznamenal ROSTISLAV MAROSZ.
     
    Konec zápasu.
     
    Dukla tak podlehla Hradci po samostatných nájezdech. Loučím se s vámi a u dalšího on-line přenosu nashledanou! (20:08:02)
    Marken.cz

    Libor Kucza

    Branky a nahrávky: 16. Jeslínek (Indra, Dobrovolný), 21. Ficenc (Filip, Čahotský), 23. Čachotský (Hodek, Filip), 60. Maliník (Filip) - 16. Moskal (Kadlec), 24. Marosz (Havel), 30. Tvrdík (Kubeš), 50. Marosz (Havel), 65. Marosz


    HC Dukla Jihlava: Novotný (Halmoši) - Ficenc, Kolafa, Malena, Kaláb, Dobrovolný, Petráček, Grundmanis, Jaroš - Hodek, Filip, Čachotský - Jeslínek, Krupka, Maliník - Indra, Hubáček, Vysloužil - Polcar, Domin, Bezděk
    Královští lvi Hradec Králové: Luňák (Čech) - Hendrich, Roupec, Pánek, Zdráhal, Chmelíř, Čížek, Poživil, Bendík - Kubeš, Marosz, Kadlec, Kubica, Havel, Půhoný, Budínský, Moskal, Karpov, Berger, Tvrdík, Záhorovský

    Rozhodčí: Horák - Lučan, Svoboda
    bahis siteleri