Čerepovec – Viťaz 8:2 (kon.)
konec
Severstal Čerepovec
8:2 (1:1, 5:0, 2:1)
HC Viťaz Moskevská oblast
Pondělí 20.02.2012, 16:00KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:40
    Čerepovec právě vstřelil branku!
    Domácí bleskurychle dvojnásobnou početní převahu využívají. Bergfors našel krásně na levé straně zcela volného VADIMA ŠIPAČEVA, jenž pálil z voleje a tentokrát se hostující gólman přesunout nestihl.
    Asistence: Niklas Bergfors a Maxim Chudinov.
     
    59:20
    Dvojí vyloučení na straně Čechova. Za nedovolené bránění je z ledu na dvě minuty vykázán Zabolotněv a za hákování Troščinskij. Čerepovec bude hrát až do konce utkání dvojnásobnou přesilovku. Pokud tedy nevstřelí gól samozřejmě.
     
    59:20
    Šipačev měl před sebou odkrytou branku a chystal se k dorážce puku, avšak byl nedovoleně atakován a tak nestihl zakončit. Bude se však vylučovat.
     
    56:02
    Čechov právě vstřelil branku!
    Tak teď jsem opravdu vůbec nevěděl, jak hosté tento gól vstřelili. Z opakového záběru je patrné, že ROMAN TATALIN v přečíslení přihrával na svého spoluhráče a jeho pas si bruslí srazil do vlastní sítě jeden z vracejících se obránců.
    Bez asistence.
     
    53:00
    Šipačev v obrovské šanci, kdy dostal přihrávku z pravé strany a ocitl se sám před brankářem, nedokázal dostatečně zvednou puk. Je třeba ale ocenit vynikající zákrok Alistratova, který se rychle přesunul a zabránil tak jisté brance.
     
    49:04
    Vyloučen Lehtonen (CER) na dvě minuty za hrubost.
     
    46:17
    Znovu vyloučen Romanov (CEC), tentokrát na dvě minuty za držení hole.
     
    44:41
    Čerepovec právě vstřelil branku!
    Čerepovec dává sedmý gól. Kiselevič přihrál STANISLAVU JEGORŠEVOVI, který bombou vítá Alistratova zpět v hostující brance. Opravdu hezké toť uvítání.
    Asistence: Bogdan Kiselevič.
     
    43:49
    Vyloučen Romanov (CEC) na dvě minuty za hákování.
     
    43:13
    Hosté vsítili branku, jmenovitě Korovkin, který nahodil puk od modré a ten zapadl až do sítě, avšak ten jim není uznán. Branka totiž byla mírně posunutá. Hlavní rozhodčí po konzultaci si videem tak gól neuznal.
     
    38:15
    Vyloučen Romanov (CEC) na dvě minuty za podražení.
     
    35:35
    Vyloučen Nurtdinov (CER) na dvě minuty za podražení.
     
    35:23
    Čerepovec právě vstřelil branku!
    Denisov neudržel puk v lapačce, následně k němu nejrychleji nabruslil JEVGENIJ KOVYRŠIN a dorazil jej do odkryté části branky.
    Asistence: Stanislav Jegoršev a Mikko Lehtonen.
     
    34:24
    Vyloučen Dvurečenskij (CEC) na dvě minuty za napadení.
     
    32:47
    Čerepovec právě vstřelil branku!
    Tak tohle je neuvěřitelné. Po buly se k puku dostal RUSLAN NURTDINOV, vůbec se nerozmýšlel a okamžitě jej nastřelil na branku. A trefil se hezky, přesně ke vzdálenější tyči, kam Alistratov nedosáhl.
    Asistence: Alexej Cvetkov.
     
    29:19
    Čerepovec právě vstřelil branku!
    Střelecké hody nekončí a nový muž v brance Čechova si příliš dlouho čisté konto neužil. MAXIM TRUNĚV si z protiútoku nabruslil před branku a zde, ač v leže, dokázal bouchnout holí do puku, který následně skončil v bráně.
    Asistence: Maxim Chudinov.
     
    28:14
    Čerepovec právě vstřelil branku!
    Přihrávku Stepanova zpoza branky využil ONDŘEJ NĚMEC a rychlou střelou nedal brankáři Alistratovi, který se jen ohlédl, žádnou šanci. Následně odchází na střídačku a jeho místo v brance zaujme Denisov.
    Asistence: Alexandr Stepanov a Jevgenij Kovyršin.
     
    26:56
    Čerepovec právě vstřelil branku!
    Kronwall vystřelil od modré, Alistratov stihl puk vyrazit, ale k odraženému kotouči se dostal NIKLAS BERGFORS zblízka prostřelil brankáře Čechova.
    Asistence: Staffan Kronwall a Vadim Šipačev.
     
    24:06
    Vyloučen Němec (CER), na dvě minuty za zdržování.
     
    19:55
    Síly na ledě se srovnají. Vyloučen Bergfors (CER) na dvě minuty za podražení.
     
    18:32
    Vyloučen Lesnuchin (CEC) na dvě minuty za nedovolené bránění.
     
    12:29
    Vyloučen Chafizullin na dvě minuty za sekání.
     
    11:22
    Čechov právě vstřelil branku!
    Krásný pas od Romanova na NIKITU DVUREČENSKIJE, který následně ještě krásnější střelou překonává domácího brankáře. Puk se odrazil od horní tyče do branky.
    Asistence: Alexandr Romanov a Alexandr Sazonov.
     
    09:50
    Posnov se vrátil z trestné lavice a jel úplně sám na domácího brankáře. V obrovské šanci zkusil blafák, ale poté už nedokázal přehodil levý beton.
     
    07:43
    Vyloučen Posnov (CEC) na dvě minuty za hákování.
     
    06:37
    Vyloučen Tarasov (CER) na dvě minuty za zdržování hry.
     
    03:04
    Čerepovec právě vstřelil branku!
    Čtvrtá formace domácích zamkla soupeře v pásmu, JEVGENIJ MONS dostal přihrávku do střelecké pozice a překonává Denisova. Asistence: Andrej Siďjakin a Ignat Zemčenko.

    Petr Frömel

    Branky a nahrávky: 4. Mons (Siďjakin, Zemčenko), 27. Bergfors (Kronwall, Šipačev), 29. Němec (Stepanov, Kovyršin), 30. Truněv (Chudinov), 33. Nurtdinov (Cvetkov), 36. Kovyršin (Jegoršev, Lehtonen), 45. Jegoršev (Kiselevič), 60. Šipačev (Bergfors, Chudinov) - 12. Dvurečenskij (Romanov, Sazonov), 57. Tatalin


    Severstal Čerepovec: Tarasov (Košečkin) – Němec, Šefer, Chudinov, Kronwall, Jegoršev, Kiselevič, Stasenko – Cvetkov, Nurtdinov, Truněv – Šipačev, Bergfors, Ketov – Lehtonen, Kovyršin, Stepanov – Zemčenko, Siďjakin, Mons.
    HC Viťaz Moskevská oblast: Alistratov (Denisov) – Chafizullin, Troščinskij, Korovkin, Golovkov, Sazonov, Bogomolov – Timkin, Posnov, Bělousov – Gončarov, Točickij, Lesnuchin – Romanov, Tuljakov, Dvurečenskij – Zabolotněv, Kudinov, Tatalin.

    Rozhodčí: Baluška, Olenin – Aljošin, Šikhanov

    Diváci: 3550
    bahis siteleri