CSKA Moskva – Real Madrid 1:1 (kon.) | Neapol – Chelsea 3:1 (kon.)
konec
SSC Neapol
3:1 (2:1)
Chelsea FC
Úterý 21.02.2012, 20:45 • Stadio San Paolo, Naples (ITA) • Liga mistrů
Předzápasové kurzy
     
    65
    Neapol právě vstřelila branku!
    Campagnaro nacentroval míč na hranici pokutového území, kde chyboval Luiz, toho dokázal využít Cavani. Čech byl daleko z branky, Cavani si ho obešel a přihrál na zadní tyč, kde s klidem uklidil míč do prázdné branky EZEQUIEL LAVEZZI.
     
    45+2
    Neapol právě vstřelila branku!
    EDINSON CAVANI střílí gól do šatny a jeho tým vede 2:1. CAVANI si doběhl na centrovaný míč za obranu a dopravil míč do sítě. Vypadá to, že míč do sítě dopravil rukou, ale sudí Carballo branku uznal.
     
    38
    Neapol právě vstřelila branku!
    EZEQUIEL LAVEZZI srovnává na 1:1! LAVEZZI dostal přesnou přihrávku, zpracoval si míč, udělal kličku a následně vystřelil na zadní tyč. Čech si na míč ještě sáhl, ale inkasované brance zabránit nedokázal.
     
    27
    Chelsea právě vstřelila branku!
    Cannavaro chyboval v pokutovém území a JUAN MATA byl ve správný moment na správném místě. Odražený míč s klidem uklidil do branky, De Sanctis byl bez šance. Chelsea tak jde překvapivě do vedení.

    Lucie Rapantová

    Branky: 38. Lavezzi, 45+2. Cavani, 65. Lavezzi - 27. Mata

    Karty:   38. Cavani (NEA) - 41. Meireles (CHE), 56. Cahill (CHE)


    SSC Neapol: De Sanctis - Campagnaro, Cannavaro, Aronica - Maggio, Inler, Gargano, Zúñiga - Hamšík (82. Pandev), Cavani, Lavezzi (74. Dzemaili).
    Chelsea FC: Čech - Ivanović, Cahill, Luiz, Bosingwa (11. A. Cole) - Ramires, Meireles (70. Essien), Malouda (71. Lampard) - Sturridge, Drogba, Mata.

    Rozhodčí: Carlos Velasco Carballo (ESP) - Roberto Alonso Fernández (ESP), Juan Carlos Yuste Jiménez (ESP)