Ústí n/L – Třebíč 1:2 (po s.n.) | Chomutov – Písek 3:2 (po s.n.) | Havlíčkův Brod – Benátky n/J 3:1 (kon.)
Šumperk – Beroun 6:2 (kon.) | Olomouc – Jihlava 3:2 (kon.) | Hr. Králové – Kadaň 1:2 (kon.)
Most – Litoměřice 0:3 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
3:1 (0:0, 1:0, 2:1)
HC Benátky nad Jizerou
Středa 22.02.2012, 18:00 • Kotlina Havlíčkův Brod • 1. liga (ČR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:59
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Play off je v Havlíčkově Brodě! Vítězství Rebelů pečetí střelou do prázdé brány ze středního pásma jejich kapitán MARIAN MORAVA! Bez asistence.
     
    41:06
    Benátky právě vstřelily branku!

    A dvougólový náskok Rebelů je ten tam! Benátky vyhráli vhazování a v útočné třetině poslal puk před bránu Marek Pabiška. Na brankoviště se nalézal MIROSLAV KOPIC, který puk zvedl nad Suchanův beton a rozdíl je opět jen jednobrankový! Asistence: Marek Pabiška.
     
    40:24
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Tak to je divoký start do závěrečné třetiny! Rebelové vyhráli vhazován a usadili se v útočné třetině. Na modré puk zachytil Marian Morava, který jej poslal na mantinel na Hynka Zohornu, který puk nahodil na bránu a za brankovou čáru jej dostal ROMAN VONDRÁČEK, který tak zaznamenal druhou branku v zápase! Asistence: Hynek Zohorna, Marian Morava.
     
    25:12
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Domácí skvadra využívá přesilovou hru a zaslouženě vede 1:0! Rebelové dlouho kombinovali, až nakonec Morava poslal puk na modré svému kolegovi Zohornovi, který místo střely poslal křižný pas na levý kruh, kde stál zcela volný ROMAN VONDRÁČEK a jako zkušená uklízečka zametl puk k levé tyči hostujícího gólmana, který se nsetihl přesunout! Nádherná akce domácího celku! Asistence: Hynek Zohorna a Marian Morava.
    Marken.cz

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 26. Vondráček (Zohorna, Morava), 41. Vondráček (Zohorna, Morava), 60. Morava - 42. Kopic (Pabiška)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Suchan (Opršal) - Morava "C", Knesl, Jelínek, Pavlík "A", Ostrčil, Protivný, Blažek, Wasserbauer - Zohorna, Semorád, Vondráček - Rytnauer, Voj. Němec "A", Polodna - Meidl, Štěpánek, Musil - Kostourek, Zábranský, Švaňhal
    HC Benátky nad Jizerou: Blažíček (Stejskal) - Jaroměřský, Niko, Vála "C", Říha, Pabiška, Šimek - Jonák "A", Skořepa "A", Skalický - Kopic, Vlach, Jech - Vařecha, Liška, Kellner - Weiss, Kouřil, Jánošík

    Rozhodčí: Alexander Pavlovič - Ladislav Lučan, Tomáš Svoboda
    bahis siteleri