Bardejov – Michalovce 5:2 (kon.) | Piešťany – Senica 5:6 (kon.)
konec
HK Bardejov
5:2 (0:0, 2:1, 3:1)
HK DUKLA Ingema Michalovce
sk Čtvrtek 23.02.2012, 17:30 • ZŠ Bardejov, Bardejov • 1. liga play-off (SR)
Partner:
     
    51:53
    Dukla dala gól!
    Chovan z vlastnej tretiny potiahol puk a prekĺzol domácou obranou no Martona neprekonal. Následne sa k puku dostal na modrej čiare MARTIN SLOVÁK, ktorý len nahodil puk a ten prekvapivo skončil v bráne. Asistencie: Richard Šechný.
     
    45:48
    Bardejov dal gól!
    Domáci zasadili KO hosťom, ktorí si vyžiadali oddychový čas. Akcia ako z učebnice prihrávka do trojuholníka, kde na hrote stál JURAJ DANCSÁK. Ten nikým nepokrytý prestrelil Kotvana. Asistencie: Juraj Minčák, Jozef Molnár.
     
    44:59
    Bardejov dal gól!
    Signalizovaný trest hostí sa ruší. Bojovnosť domácich sa vyplatila, keď po zahákovaní na dva krát poslali puk na ĽUBOMÍRA SABOLA, ktorý s prehľadom trafil prázdnu bránu. Kotvan ležiaci na zemi nemal šancu. Asistencie: René Schneider.
     
    40:25
    Bardejov dal gól!
    Domáci zvyšujú a bude sa im ľahšie dýchať. Obrana hostí zaspala, keď nechala pred bránou nikým nepokrytého RADIMA VALCHAŘA a ten sa nemýlil a namieril presne k tyčke. Asistencie: Marek Náhlik.
     
    39:59
    Dukla dala gól!
    Využitá presilová hra hostí. Chvíľu sa zdalo, že to už hostia nestihnú, no RICHARD ŠECHNÝ zatiahol puk na modrú čiaru a zľahka nahodil puk na Martona, ktorý mal zakrytý výhľad. Asistencie:
     
    34:05
    Bardejov dal gól!
    Skrumáž pred bránou hostí, v ktorej sa najlepšie vyznamenal TOMÁŠ PETRUŠKA. Naslepo poslal puk po zemi v obkľúčení troch obrancov a ten skončil v bráne. Asistencie: bez asistencie.
     
    26:16
    Bardejov dal gól!
    Dobývanie brány hostí sa vyplatilo. Kotvan robil čo mohol, keď chytil strelu od modrej čiary, ale dorážka ERIKA PIATAK už bola nad jeho sily. Asistencie: Alexander Valentín.

    Dominik Dolhý

    Branky a nahrávky: 27. Piatak (Valentín), 35. Petruška, 41. Valchař (Náhlik), 45. Sabol (Schneider), 46. Dancsák (Minčák, Molnár) - 40. Šechný, 52. Slovák (Šechný)


    HK Bardejov: Marton - Šimo, Takáč, Gajdoš, Valentín, Polaček, Školiak, Mojdis, Pichnarčík - Gráčik, Náhlik, Valchař - Gmitter, Piatak, Baláž - Petruška, Sabol, Schneider - Minčák, Dancsák, Molnár
    HK DUKLA Ingema Michalovce: Kotvan - Hančák, Chovan, Drgoň, Králik, Šeliga, Boržik, Mucha - Slovák, Šechný, Macejka - Opatovský, Gašpar, Drotár - Majeský, Palovčík, Fajčák - Čierny, Pavličko

    Rozhodčí: Kubuš Jozef - Rovenský Tibor, Snášel Vladimír
    bahis siteleri