Olomouc – Pardubice 2:6 (kon.) | Znojmo – Jihlava 2:5 (kon.) | Vítkovice – Plzeň 7:4 (kon.)
HC Kladno – Liberec 1:3 (kon.) | Sparta – Chomutov 3:5 (kon.) | Třinec – K. Vary 4:2 (kon.)
Kometa Brno – HC Litvínov 9:1 (kon.) | Slavia – Mladá Boleslav 3:2 (kon.) | Motor ČB – Zlín 3:6 (kon.)
konec
HC Oceláři Třinec
4:2 (1:2, 1:0, 2:0)
HC Energie Karlovy Vary
Čtvrtek 23.02.2012, 18:00DHL Extraliga juniorů
Partner:
     
    51:25
    Třinec právě vstřelil branku!
    Nádherná akce domácích která končí gólem. Třinečtí se ve třech pustili do útoku a Juhász nejprve poslal puk na střed na Bezušku, který tváří tvář Habalovi přihrál na stranu na volného JANA DIVIŠE. Ten neměl problém vsítit do odkryté klece gól. Asistence: Peter Bezuška, Jakub Juhász.
     
    45:23
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři otáčejí zápas a jdou do vedení! Jeden z hráčů Energie se dopustil chyby a TOMÁŠ FRANEK se tak lehce zmocnil kotouče. Tento hráč zvolil střelu k tyči a puk jen taktak proklouzal až do brány. Pro Franka to také znamená hattrick! Asistence: Filip Bajtek.
     
    29:03
    Třinec právě vstřelil branku!
    Přeci jen se domácím daří využít přesilovou hru! Oceláři si chvíli přihrávali ze strany na stranu, až od modré čáry vystřelil TOMÁŠ FRANEK, který nádherně trefil horní část branky. Asistence: Filip Bajtek.
     
    19:22
    Třinec právě vstřelil branku!
    Třinci se daří odpovědět a snížit do kabiny stav utkání. Bajtek přihrál zpoza branky před bránu volnému TOMÁŠI FRANKOVI, který z velmi špatného úhlu dokázal najít odkrytou horní část klece a přesně zakončit. Asistence: Filip Bajtek, Jakub Juhász.
     
    17:33
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Ve vlastním oslabení hosté rychle zvyšují! Do protiútoku se dostali hned tři hráči! Baar posunul v koncovce puk ještě na volného MARKA ŠVECE, který neměl problém vsítit druhou branku k tyči branky. Asistence: Lukáš Baar, David Troška.
     
    13:31
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Hosté využívají přesily a střílí úvodní branku utkání! Hráči Varů se rozestavili do svých pozic a míchali s pukem, vystřelil až DAVID TROŠKA, který se trefil do skulinky pod ramenem Hollého. Asistence: Martin Funk, Marek Švec.

    Luboš Olszar

    Branky a nahrávky: 20. Franek (Bajtek, Juhász), 30. Franek (Bajtek), 46. Franek (Bajtek), 52. Diviš (Bezuška, Juhász) - 14. Troška (Funk, Švec), 18. Švec (Baar, Troška)


    HC Oceláři Třinec: Hollý (Němec) - Ižacký, Běhal, Juhász, Diviš, Repe, Kurzok, Burzala, Franek - Bajtek, Pargáč, Kasperlík, Bumbál, Hegyi, Hurtík, Kapica, Teper, Kajaba, Číhal, Chomič, Bezuška.
    HC Energie Karlovy Vary: Habal (Ngueyn-Son) - Urbančok, Troška, Baar, Vaněk, Funk, Gombár - Tomeček, Kubáč, Svoboda, Harkabus, Švec, Kverka, Zadražil, Klíma.

    Rozhodčí: Šutara - Moravec, Hlavatý.
    bahis siteleri