Vsetín – Havlíčkův Brod 8:3 (kon.) | Třinec – Liberec 5:4 (kon.) | Olomouc – PZ Kladno 6:3 (kon.)
Zlín – Chomutov 2:3 (kon.) | Havířov – Pardubice 5:7 (kon.) | Vítkovice – Hr. Králové 11:0 (kon.)
Kometa Brno – K. Vary 6:2 (kon.) | Písek – Plzeň 4:1 (kon.) | Mladá Boleslav – Slavia 4:6 (kon.)
Jihlava – HC Kladno 1:2 (po pr.) | Motor ČB – Sparta 2:6 (kon.) | Letňany – HC Litvínov 1:4 (kon.)
konec
VHK ROBE Vsetín
8:3 (2:1, 1:0, 5:2)
HC Rebel Havlíčkův Brod
Sobota 25.02.2012, 11:00Extraliga staršího dorostu
Partner:
     
    59:37
    Vsetín vstřelil branku!

    Ondřej Tydlačka přihrál na střelu do modré čáry Jiřímu Hajdovi. Tu ještě těsně před Vaněčkem srazil mezi jeho betony ROBERT NEUWIRTH. Asistence: Ondřej Tydlačka, Jiří Hajda.
     
    57:33
    Vsetín vstřelil branku!

    Domácím hra ve 4 sedí. Podobným způsobem jako padla pátá branka domácích, padla i branka sedmá. Exekutorem branky byl tentokrát MARTIN KOHOUT. Asistence: Dalimil Zvonek, Kamil Šafjotdinov.
     
    55:24
    Vsetín vstřelil branku!

    Michal Hryciow sebral kotouč soupeři ve středním pásmu a přihrál jej MARTINU KOHOUTOVI. Ten přejel přes útočnou modrou a golfovým úderem nedal Vaněčkovi žádnou šanci. Asistence: Michal Hryciow.
     
    47:14
    Vsetín vstřelil branku!

    A na lapači se rozjela branková smršť. Odpověď domácích na sebe nenechala dlouho čekat. Zbyněk Žabčík zavezl kotouč až za bránu hostí, odkud šikovnou přihrávkou našel volného ONDŘEJE TYDLAČKU a ten nekompromisně poslal kotouč nad Vaněčkovými betony do sítě. Asistence: Zbyněk Žabčík.
     
    46:06
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    A hosté využívají další přesilovou hru. Proti ráně Ondřeje Beránka i dorážce Tomáše Chlubny dokázal ještě Svoboda zasáhnout ale na dorážku z hole PETRA KUCHTY byl už krátký. Asistence: Tomáš Chlubna, Ondřej Beránek.
     
    44:37
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Hosté velmi rychle využívají přesilovou hru. V obrovském chumlu před Svobodou dokázal kotouč až za jeho záda propasírovat TOMÁŠ CHLUBNA. Asistence: Ondřej Beránek
     
    43:41
    Vsetín vstřelil branku!

    Ivo Svozílek obtěžován dvěma hostujícími beky v pádu posunul na volného LUKÁŠE KUCHAŘÍKA, který nekompromisně zavěsil pod víko. Asistence: Ivo Svozílek.
     
    33:49
    Vsetín vstřelil branku!

    Domácí využívají přesilovou hru. Nejdříve tvrdě pálil Ondřej Grygar, sražený kotouč posunul Dalimil Zvonek na osamoceného LUKÁŠE KUCHAŘÍKA a ten si puk srovnal a zamířil přesně pod víko. Asistence: Dalimil Zvonek, Ondřej Grygar.
     
    15:52
    Vsetín vstřelil branku!

    Po vyhraném souboji u modré čáry posunul Jan Forch kotouč dále do pásma na hůl Ondřeje Tydlačky. Ten se rozhodoval mezi zakončením a přihrávkou na najíždějícího osamoceného JOSEFA MIKULU. Nakonec mu kotouč poslal a poslední jmenovaný bez problémů zakončil. Asistence: Ondřej Tydlačka, Jan Forch.
     
    12:09
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    A je vyrovnáno. Hosté druhou přesilovou hru zužitkovali mnohem lépe než tu první. Milan Křípal vypálil od modré čáry a jeho střelu těsně před Svobodou usměrňoval Ondřej Beránek. Toto usměrnění stihl ještě Svoboda vyrazit, ale ONDŘEJ BERÁNEK kotouč zachytil a zametl do odkryté brány. Asistence: Milan Křípal
     
    04:32
    Vsetín vstřelil branku!

    Michal Hryciow přihrál dlouhým pasem na Lukáše Kuchaříka, který se dostal s Robertem Neuwirthem do přečíslení 2 na 1. LUKÁŠ KUCHAŘÍK nakonec zvolil zakončení a Vaněček na kotouč nedosáhl. Asistence: Michal Hryciow

    David Žůrek

    Branky a nahrávky: 5. Kuchařík (Hryciow), 16. Mikula (Tydlačka, Forch), 34. Kuchařík (Zvonek, Grygar), 44. Kuchařík (Svozílek), 48. Tydlačka (Žabčík), 56. Kohout (Hryciow), 58. Kohout (Zvonek, Šjafotdinov), 60. Neuwirth (Hajda, Tydlačka) - 13. Beránek (Křípal), 45. Chlubna (Beránek), 47. Kuchta (Chlubna, Beránek)


    VHK ROBE Vsetín: Svoboda (Vlach) - Hajda, Žabčík, Hryciow, Vašíček, Zuzaník, Svozílek, Zvonek, Neuwirth, Stupka, Forch, Kohout, Kuchařík, Grygar, Tydlačka, Šjafotdinov, Mikula
    HC Rebel Havlíčkův Brod: Vaněček (Jeřábek) - Žuček, Dvořák, Křípal, Krajcigr, Dundáček, Vosyka, Kuchta, Zohorna, Hlídek, Chlubna, Brebera, Ludvík, Krajhanzl, Kundrát, Beránek, Němec

    Rozhodčí: Vaněk - Hejda, Janča
    bahis siteleri