SHK Hodonín – Uh. Hradiště 11:2 (kon.)
konec
SHK Drtiči Hodonín
11:2 (5:1, 1:0, 5:1)
HC Uherské Hradiště
Čtvrtek 01.03.2012, 17:45 • ZS TEZA • Kvalifikace o postup do Ligy juniorů
Partner:
     
    57:17
    Uherské Hradiště právě vstřelilo branku!
    Hosté aspoň korigují stav dnešního střetnutí. Po kombinaci Nohála a Wosky se kotouče v rohu zmocnil DAVID GRENK a porpálil ježe k bližší tyči nad rameno. Asistence: Woska, Nohál.
     
    55:22
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Tento zápas se už hraje pouze na jednu bránu. Tomi s Miklíkem si prohodili role, první jmenovaný napřáhl ke střele od modré a MARTIN MIKLÍK přidává, jak jinak než z dorážky, svůj druhý gól v zápase. Asistence: Tomi.
     
    54:01
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Máme tu desítku a zároveň hat-trick! Janás bezostyšně vypálil puk z pravého kruhu, Obal puk pouze vyrazil před sebe a JAKUB TOMI pohotově doklepl puk do sítě! Asistence: Janás.
     
    53:09
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Nádherná akce domácích! Ta začala u hodonínského kapitána Charváta, ten ťukl Raušovi kotouč o mantinel a tím poslal Drtiče do přečíslení. To vyřešil Rauš střelou a jeho ránu odraženou od Obala poslal do sítě MARTIN MIKLÍK. Asistence: Rauš, Charvát.
     
    51:17
    Drtiči právě vstřelili branku!
    A už je to o osm branek! Čavoj převzal kotouč na modré, vybruslil si na osu a příklepem vypálil kotouč směr Obal. Před brankovištěm však stál dobře připravený ADAM DUCHOSLAV a v pádu protečoval puk až za brankáře hostí. Asistence: Čavoj.
     
    45:34
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Hodonín dává již svou třetí branku v oslabení, tentokrát zásluhou MATĚJE CHARVÁTA! Ten zpracoval pas Miklíka, obkroužil Obalovu klec a zasunul puk hostujícímu brankáři mezi betony. Asistence: Miklík.
     
    30:48
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Zápas se pomalu začíná obracet v exhibici, Drtiči přidávají šestý zásah dokonce v oslabení! Charvát vyzval ke skórování Vrba který potáhl puk po pravém hrazení a rychlou střelou zápěstím překonal Obala mezi betony. Asistence: Charvát.
     
    14:23
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Téměř okamžitě mladí Drtiči přidávají pátý zásah! Charvát vyhrál vhazování v pásmu přímo na své křídlo v lajně JAKUBA TOMIHO, který si kotouč převzal a po zemi k tyči překonal Obala. Asistence: Charvát.
     
    13:58
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Domácí využívají početní výhodu a berou si nazpět třígólový náskok! Kulyk napálil puk příkleppem od modré čáry, Hubáček ho vyrazil pouze před sebe, kde se jej zmocnil ADAM DUCHOSLAV a zametl puk do poloprázdné branky! Asistence: Kulyk.
     
    11:24
    Uherské Hradiště právě vstřelilo branku!
    Hosté však rychle kontrují a už je to jenom o dvě branky! Sekerka převzal přihrávku od Pavlůska, obhodil si Doskočila a z mezikruží propálil Ježe mezi betony. Asistence: Pavlůsek.
     
    08:34
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Hosté se ani nestihli vzpamatovat a už Hubáček loví puk ze sítě potřetí! Duchoslav s Buřičem ujeli do přečíslení, první jmenovaný vyslal na golmana bekhendový pokus, který doskákal až na hůl JANA ČAVOJE. Ten z mezikruží překonal Hubáčka podobným způsobem jako předtím Tomi. Asistence: Duchoslav.
     
    04:40
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Drtiči přidávají už druhou branku v utkání! Charvát přistrčil rukavicí kotouč do jízdy ONDREJI HORINKOVI, který se natlačil před Hubáčka a povedeným blafákem zakončil celou akci! Asistence: Charvát.
     
    00:29
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Už po 29 sekundách tu máme první branku utkání! Vrba vyslal JAKUBA TOMIHO přihrávkou po hrazení, kterou hodonínský útočník zpracoval, udělal rychlou kličku na střed a propálil Hubáčka po ledě mezi betony! Asistence: Vrba.

    Tomáš Chramosta

    Branky a nahrávky: 1. Tomi (Vrba), 5. Horinka (Charvát), 9. Čavoj (Duchoslav), 14. Duchoslav (Kulyk), 15. Tomi (Charvát), 31. Vrba (Charvát), 46. Charvát (Miklík), 52. Duchoslav (Čavoj), 54. Miklík (Rauš, Charvát), 55. Tomi (Janás), 56. Miklík (Tomi) - 12. Sekerka (Pavlůsek), 58. Grenk (Woska, Nohál)


    SHK Drtiči Hodonín: Jež (Luner) - Horinka, Miklík, Kulyk, Mokráň, Polesný, Doskočil, Polák, Šrámek - Charvát, Tomi, Vrba - Čavoj, Buřič, Duchoslav - Janás, Janota, Fojtík - Sedlák, Rauš, Kučera
    HC Uherské Hradiště: Hubáček (9. Obal) - Černý, Rozhon, Horehleď, Bršlica, Varmuža, Lažek, Ďurica, Hladiš, Pavlůsek, Sekerka, Zderčík, Vyoral, Grenk, Bureš, Kubal, Nohál, Woska

    Rozhodčí: Pokorný - Kavina, Klouda
    bahis siteleri