Boston – NY Islanders 2:3 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
3:5 (2:2, 1:2, 0:1)
Piráti Chomutov
Sobota 03.03.2012, 17:00 • Kotlina • Play-off Chance ligy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:54
    Brodská trestná lavice se proměnila v druhou hráčskou lavici. Na led létají z nespokojeného publika různé předměty, hlavně kelímky od piva. Ostrčil (HBR) vyloučen za sekání.
     
    56:49
    Dvouminutový trest obdržel také M. Blažek (HBR). Na stadionu je velký hluk a zmatek, hlasatele je velmi špatně slyšet.a led navíc létaly i plastové lahve. Důvod přineseme později. Děkujeme za pochopení.
     
    56:32
    Rebelové mají nervy na pochodu a zbytečně si dělají větší a větší problémy. Na lavici hanby usedají Semorád (HBR) na 2 minuty za hrubost a Rytnauer dostal trest do konce utkání.
     
    55:20
    Brankář Řehoř musel ven ze svého brankoviště a odpálil nahozený puk před Kostourkem. Dostal se tak až k modré čáře, ale Zábranský nedokázal ve středu pole rychleji vystřelit!
     
    54:08
    Havlíčkův Brod si vlastní nedisciplinovaností zcela zbytečně komplikuje situaci a vyhlídky na vyrovnání. V nic neřešícím souboji u hrazení sestřelil Gajovského útočník Meidl (HBR) a po právu dostal 2 plus OT na 10 minut za vražení zezadu. Menší trest odpykává Stehlík (HBR).
     
    50:10
    Piráti právě vstřelili branku!

    Chomutov předvedl rychlou a přesnou kombinaci, díky níž znovu vede o dvě branky! Lukáš Pulpán našel přesnou nahrávku napříč předbrankovým prostorem úplně volného DAVIDA HRUŠKU, který bez přípravy a zblízka trefil poloprázdnou branku před sebou! Asistence: Lukáš Pulpán.
     
    49:54
    Gajovský (CHM) zatáhl za záchrannou brzdu v podobě hákování. Hosté hrají přesilovku 4 na 3, o níž se říká, že je vůbec nejnebezpečnější.
     
    49:41
    Hodně nepříjemné chvilky zřejmě čekají brodské hráče. Současně jsou vyloučeni Ostrčil (HBR) za napadení a Švaňhal (HBR) za nesportovní chování dostal osobní trest na 10 minut. .
     
    49:15
    Palin vystřelil od modré čáry a pořádně vystrašil gólmana Suchana, který zasáhl na poslední chvíli svým betonem. Pomohli mu i obránci, kteří před útočníky Pirátů, jež číhali na dorážku, odpálili puk pryč!
     
    48:17
    Naprosto zbytečně teď sebral Rebelům vítr z plachet Kostourek (HBR), který u mantinelu útočného pásma předvedl krosček. Hraje se 4 na 4.
     
    47:14
    Hosté to přehnali s důrazem v útočném pásmu a vylučuje se na jejich straně. Rebelové při výhodě předvedli nepřesnost a ke střele se nedostali. Fiala (CHM) potrestán za držení protihráče.
     
    40:10
    A právě Semorád (HBR) dostává 4 minuty za vysokou hůl. Hodně nepříjemná situace pro Havlíčkův Brod hned na začátku závěrečného dějství.
     
    37:38
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Havlíčkobrodská družina zlepšila po chomutovské smršti svou hru a teď zvedá ruce nad hlavu! Po Janu Semorádovi se k puku dostal VÁCLAV MEIDL, který měl dostatek času a prostoru za brankou, což využil k tomu, aby bleskově vyjel před Řehořovo brankoviště a pohotově skóroval! Asistence: Jan Semorád.
     
    31:35
    Ihned po vhazování ve středovém kruhu se situace opakovala, tentokrát jel tváří v tvář gólmanu Suchanovi Hruška, ale jeho polovysokou střelu vytěsnil gólman Rebelů lapačkou nad svou klec!
     
    31:25
    Piráti právě vstřelili branku!

    Severočeši jsou za své neutuchající nadšení směrem kupředu odměněni vstřeleným gólem, vedou už 4:2! Zdeněk Ondřej vysunul za havlíčkobrodskou obranu NIKOLU GAJOVSKÉHO, který si najel až před branku a samostatný únik zakončil střelou pod horní tyčku! Asistence: Zdeněk Ondřej.
     
    30:16
    Hodně nepřehledná situace se vytvořila v předbrankovém prostoru, kde si důrazně počínali chomutovští útočníci a brankář Suchan musel ve svém brankovišti dokonce i ležet. Naštěstí pro havlíčkobrodské barvy se obránci dostali k puku a vyhodili na icing!
     
    27:25
    Rutta se ujal puku při špatné rozehrávce a vypálil z dobré pozice do Suchanových betonů, po čemž ještě dorážel Kraft, ale v mírném úhlu na levé straně jen trefil boční konstrukci!
     
    26:45
    Havlíčkův Brod se stále ne a ne vymanit ze svízelné situace. Dalším vyloučeným hráčem se stává Vondráček (HBR) za sekání.
     
    25:46
    Piráti právě vstřelili branku!

    Územní převaha Severočechů končí znovu gólovou radostí, Piráti poprvé v dnešním duelu vedou! Po Petru Jírovi se objevil u puku JAKUB GROF, který si sjel na levé křídlo, zkusil štěstí a dobře udělal, protože z levého kruhu vymetl pavouky ze vzdálenějšího horního rohu branky! Asistence: Petr Jíra a Milan Řehoř.
     
    25:25
    Obrovská šance Pirátů končí neúspěchem. Jíra hledal před brankou Sikoru, ale ten ve velmi dobré pozici před brankou před rychle letícím pukem jen promáchl!
     
    24:51
    Hodně netakticky si teď počínal z pohledu Chomutova Hřebejk (CHM), který se za Suchanovou brankou provinil zbytečným faulem. Poměr sil se vyrovná, trestem je faul loktem.
     
    24:26
    Piráti se znovu probili přes útočnou modrou čáru na dostřel gólmana Suchana a vynutili si faul svého soupeře. Držením protihráče se proti útočníku Ondřejovi provinil Ostrčil (HBR).
     
    19:49
    Domácí rozebrali postupnou kombinací soupeřovu obranu a po Polodnově nahrávce zpoza brány střílel mezi kruhy volný Wasserbauer, ale nesešteloval si dobře mířidla a poslal puk zápěstím nad horní tyčku!
     
    19:21
    Piráti právě vstřelili branku!

    Piráti pořád svírali Rebely v hloubi jejich obranného pole, brodská obrana doslova nevěděla, kde jí hlava stojí, a hosté nakonec oslavují zasloužené vyrovnání! Úplně sám se ocitl s pukem na holi mezi kruhy DAVID HRUŠKA, který si sjel až do předbrankoového prostoru a zblízka nedal brankáři Suchanovi sebemenší šanci! Asistence: Brett Palin, Štěpán Hřebejk.
     
    17:44
    Piráti právě vstřelili branku!

    Chomutov měl na své straně stále drtivý tlak i po skončení své přesilovky a nakonec se raduje z první vstřelené branky! Kotouč putoval v útočném pásmu po ose Karel Hromas - Marek Sikora - LUKÁŠ PULPÁN a posledně jmenovaný tvrdou ranou z levé strany procedil puk mezi Suchanovými betony do sítě! Asistence: Marek Sikora, Karel Hromas.
     
    16:35
    V hodně slibné pozici se ocitl chomutovský Palin, ale jeho střelu z mezikruží doprostřed brány zmařil skvělým zákrokem gólman Suchan a zamezil jisté pohromě!
     
    15:08
    Na druhé straně se probíjel do velmi dobrého postavení Rytnauer (HBR), kterému se v této sérii daří zatím skvěle, ale tentokrát nedokázal mezi kruhy v tísni zakončit. Následně fauloval a odsedí si 2 minuty za hákování.
     
    13:50
    Rebelové se dostali k hodně slibné šanci. Od modré čáry vypálil Protivný, jehož střelu vyrazil brankář Řehoře do prostoru před sebou. Zde se vytvořila nepřehledná skrumáž, kde se snažili domácí dorážet. Nakonec se k puku probil Meidl, ale proti maskovanému muži v brankovišti Pirátů neuspěl!
     
    11:42
    Havlíčkův Brod rozvíjel ve středním pásmu svou kombinaci a vynutil si faul svého soupeře. Poměr sil na hrací ploše se vyrovná, sudí vykazují za katr Semana (CHM) kvůli podražení.
     
    11:13
    Tlak Pirátů nakonec přinesl kýžené ovoce, za hákování dostává znovu trest Zábranský (HBR).
     
    08:53
    Na lavici hanby usedl Zábranský (HBR). který obdržel 2 minuty za držení hole.
     
    07:19
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Tak to je začátek snů pro havlíčkobrodské barvy, Rebelové vedou už 2:0! Na modré čáře vypálil Radim Ostrčil, jehož ránu ještě dokázal brankář Řehoř vykopnout betonem, ale ke kotouči se dostal osamocený MILAN KOSTOUREK, jenž z mírného úhlu na pravé straně neomylně trefil poloprázdný kout brány! Asistence: Radim Ostrčil a Petr Polodna.
     
    06:28
    Útočník Hruška se teď neohroženě vrhl mezi přesilu protihráčů do útočného pásma a prošel brodskou obranou doslova jako nůž máslem. Před gólmanem Suchanem zkusil bekhendový blafák, ale neuspěl!
     
    06:13
    S vyloučeními se nám doslova roztrhl pytel, sudí teď nestíhají rozdávat dvouminutové tresty. Tentokrát míří na nepopulární místo Fiala (CHM) za sekání.
     
    06:01
    Hosté si nakonec připravili několik slibných střeleckých pozic a zasypali brankáře Suchana nepříjemnou sprškou střel. Hodně aktivní byl zejména ze strany střílející Pulpán, ale maskovaná opora Rebelů si poradila. Po odpískání se do sebe pustili Protivný (HBR) a Hřebejk (CHM). Oba dostávají 2 minuty za hrubost.
     
    04:21
    Na trestnou lavici usedá P. Musil (HBR), který se proti hokejovým pravidlům provinil hákováním.
     
    03:44
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Rebelové se okamžitě usadili v útočném pásmu a slaví zisk těsného vedení! Po několika nahrávkách se opřel do puku na modré čáře TOMÁŠ PROTIVNÝ a propálil vše, co mu stálo v cestě! Gólman Řehoř nedokázal zasáhnout zřejmě i kvůli tomu, že měl zcela zakrytý výhled. Asistence: Petr Polodna a Ladislav Rytnauer.
     
    03:32
    Prvním vyloučeným hráčem dnešního utkání se stává Macháček (CHM), který vyfasoval dvouminutový trest za sekání.

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 4. Protivný (Polodna, Rytnauer), 8. Kostourek (Ostrčil, Polodna), 38. Meidl (Semorád) - 18. Pulpán (Sikora, Hromas), 20. Hruška (Palin, Hřebejk), 26. Grof (Jíra, Řehoř), 32. Gajovský (Ondřej), 51. Hruška (Pulpán)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Suchan (od 33. - 40. Opršal) - Knesl, Morava (C), Ostrčil, Blažek, Protivný, Koma, Zítka, Jelínek - Vondráček, Semorád , Meidl - Polodna, Wasserbauer, Rytnauer - Musil, Štěpánek, Stehlík - Švaňhal, Zábranský, Kostourek
    Piráti Chomutov: Řehoř (Hanuljak) - Pavlas, Grof, Pulpán, Palin, Jillson, Rutta, Macháček - Hřebejk, Kraft (C), Procházka (A), Gajovský, Hruška (A), Ondřej, Lapšanský, Hromas, Sikora, Seman, Fiala, Jíra, Heřman.

    Rozhodčí: Jiří Dvořák, Tomáš Zubzanda - Jiří Flegl, Michal Zíka.

    Diváci: 1936
    bahis siteleri