Banská Bystrica – Košice 1:3 (kon.) | Zvolen – Skalica 4:2 (kon.)
konec
HKM Zvolen
4:2 (2:1, 2:0, 0:0)
HK Skalica
sk Pondělí 12.03.2012, 18:00 • Zimný štadión Zvolen • Tipos Extraliga (SR)
Partner:
     
    54:25
    Skalica dala gól!
    TOMÁŠ MIKÚŠ krásne oklamal Trenčana, Mikúšovi sa nakoniec podarilo poslať puk do prázdnej bránky. Bez asistencii.
     
    27:28
    Zvolen dal gól!
    KAMIL BRABENEC zakončuje krásnu akciu, ktorú vytvoril spolu s Matejom Sikelom. Brabenec a Sikela si vymenili puk 2krát, Brabenec už zakončoval už keď Kotvan ležal na ľade. Asistencie: Matej Sikela, Radovan Puliš.
     
    23:43
    Zvolen dal gól!
    PETER ZUZIN samostatne prekorčuloval až do pásma na modrú čiaru, ztadiaľ strieľa zápästím ponad ľavé rameno Kotvana a krásny gól je na svete. Bez asistencii.
     
    19:18
    Skalica dala gól!
    ŽIGMUND PÁLFFY prekorčuloval snáď všetkých hráčov Zvolena, dostáva sa do medzikružia a tam zakončuje po ľade k pravej tyčke. Asistencia: René Školiak, Ondŕej Šmach.
     
    13:27
    Zvolen dal gól!
    V medzikruží sa dostáva k puku Marek Ďaloga, ten strieľa z otočky, puk Kotvan vyráža iba pred seba, MILAN JURIK doráža puk do bránky. Asistencie: Marek Ďaloga, Ondrej Otčenáš.
     
    05:10
    Zvolen dal gól!
    MAREK SLOVÁK posiela puk do prázdnej bránky, Lukášovi Juríkovi totiž strela nevyšla, zlomil hokejku, následne sa k puku dostal Vladislav Baláž, ktorý puk poslal voľnému Slovákovi a ten úspešne zakončil. Asistencie: Vladislav Baláž, Lukáš Jurík.

    Marian Fiam

    Branky a nahrávky: 6. Slovák (Baláž, L. Jurík), 14. M. Jurík (Marek Ďaloga, Otčenáš), 24. Zuzin, 28. Brabenec (Sikela, Puliš) - 20. Pálffy (Školiak, Šmach), 55. Mikúš


    HKM Zvolen: Trenčan (Škrečko) - Marek Ďaloga, Jindra, Hraško, Juraško,Vantroba, Mucha, Ťavoda, Šiška - Puliš, Brabenec, Čurilla - Slovák, Lukáš Jurík (C), Baláž (A)- Otčenáš, Milan Jurík, Sikela - Méry, Zuzin, Martin Ďaloga
    HK Skalica: Kotvan (Tomek) - Vyrubalík, Šmach, Pojkar, Kloz, Kŕetinský, Gula, Jaborník, Srnec - Obdržálek, Školiak, Hruška - Pálffy (C), Lušňák, Višnovský (A) - Kutálek, Holovič, Šátek - Konečný, Mikúš, Klejna

    Rozhodčí: Lokšík, Lauff - Novák, Korba
    bahis siteleri