Žilina – HC Slovan 2:5 (kon.) | Trenčín – Poprad 3:0 (kon.)
konec
MsHK Žilina
2:5 (0:2, 1:1, 1:2)
HC Slovan Bratislava
sk Středa 14.03.2012, 18:00Tipos Extraliga (SR)
Partner:
     
    55:57
    Slovan dal gól!
    A je tu ďalší puk za chrbtom Laca. Veľmi zlú prihrávku Drevenáka zachytil v obrannom pásme MARTIN BAKOŠ. Svoj samostatný nájazd využíva a elegantným blafákom prekonáva domáceho brankára. Zdá sa, že je rozhodnuté.
     
    54:37
    Slovan dal gól!
    Slovan sa dostal opäť do dvojgólového vedenia. Tentokrát sa presadil DÁVID BUC, ktorého puk po zemi končí za bezmocným Lacom. Asistencie: Marek Bartánus a Ján Lipanský
     
    50:07
    Žilina dala gól!
    Domáci sa za zvýšenú aktivitu dočkali gólu. Prudkú strelu Richarda Hunu Karhunen neudržal. Pripravený na dorážku bol DUŠAN DEVEČKA, ktorý vlial nádej žilinským farbám. Asistovali mu Róbert a Richard Hunovci.
     
    24:55
    Slovan dal gól!
    Zaváhania sa teraz na modrej čiare dopustil domáci kapitán Devečka. Do úniku sa dostala dvojica hráčov Buc a Skokan. K zakončeniu sa dostal DÁVID SKOKAN a zvyšuje náskok Slovana. Asistoval mu Dávid Buc.
     
    20:05
    Žilina dala gól!
    Tak toto je úvod ako hrom! Po piatich sekundách sa presadil PETER SIVÁK, ktorý prešiel hneď po buly do útočného pásma a nechytateľne skóruje! Asistencia: Róbert Huna.
     
    09:20
    Slovan dal gól!
    Belasí tlačili svojho súpera a odmenou im bol druhý gól. Od modrej sa presadil IVAN ŠVÁRNY. Niekoľkokrát si vymenil puk s Liborom Hudáčkom a strelou z prvej zvyšuje skóre zápasu. Hostia využili presilovku.
    Asistencia: Libor Hudáček.
     
    03:47
    Slovan dal gól!
    Hneď po buly sa k puku dostal MICHAL HUDEC a tvrdou strelou otvára skóre zápasu. Asistenciu si pripísal Roman Kukumberg.
    Branky a nahrávky: 21. Sivák (Ró. Huna), 51. Devečka (Ri. Huna, Ró. Huna) - 4. Hudec (Kukumberg), 10. Švárny (Hudáček), 25. Skokan (Buc), 55. Buc (Bartánus, Lipanský), 56. Bakoš


    MsHK Žilina: Laco (Johanes)- Devečka "C", Kudělka, Harant, Dlouhý, Houdek, Ďurkech, Krčula, Staňo- Sivák, Huna Ró., Huna Ri.- Sýkora, Nemec, Stupka- Smotrila, Drevenák, Drábek- Linet, Troliga, Kubiš
    HC Slovan Bratislava: Karhunen (Orčík)- Švárny, Dobroň, Ďatelinka, Fruhauf, Jerofejevs, Štajnoch, Jass, Kozák- Hudáček, Lipiansky "C", Bartánus- Kukumberg, Bulík, Hudec- Skokan, Sloboda, Bakoš- Harvey, Preisinger, Buc

    Rozhodčí: Lauff, Lokšík - Šefčík, Výleta
    bahis siteleri