Vrchlabí – Lomnice n/P 4:3 (kon.) | Hvězda Praha – Slaný 6:5 (po pr.)
po prodl.
HC Hvězda Praha
6:5 (0:4, 3:1, 2:0 - 1:0)
HK Lev Slaný
Středa 14.03.2012, 18:15Kvalifikace o 2. ligu
Partner:
     
    62:38
    Hvězda právě vstřelila branku!
    Domácí v bláznivém zápase otáčí vedení a ukončují dnešní zápas. DANIEL FUKS si položil brankáře Vaňouse a neomylně zavěsil. Bez asistence.
     
    61:05
    Kvalifikační utkání na stadionu v pražských Vokovicích sleduje 150 diváků.
     
    59:31
    Hvězda právě vstřelila branku!
    Lvi přišli o vyhraný zápas. Pražané vyrovnávají dokonce ve vlastním oslabení. Šťastným střelcem je DANIEL FUKS. Asistence: Lukáš Nedvěd.
     
    42:37
    Hvězda právě vstřelila branku!
    Z jasného zápasu je tu zajímavá zápletka. Důrazní domácí dotlačili z předbrankového prostoru puk za Vaňousova záda. Autorem gólu je LADISLAV MALÝ. Asistence: Martin Pfister.
     
    37:23
    Hvězda právě vstřelila branku!
    Gólové hody pokračují, Hvězda se opět dostává na dostřel dvou branek. Za hostující obranou se zjevil DANIEL FUKS a střelou k tyči proměnil. Asistence: Kryštof Šimek.
     
    36:29
    Slaný právě vstřelilo branku!
    Obrovskou chybu do té doby výborného náhradního gólmana Srba potrestal v oslabení JIŘÍ NOVÁK. Asistence: Tomáš Kubinčák.
     
    26:41
    Hvězda právě vstřelila branku!
    Domácí se vracejí do zápasu! Dokonce ve vlastním oslabení podnikl útok LUKÁŠ NEDVĚD a překonal Vaňouse. Asistence: Karel Mazánek.
     
    23:41
    Hvězda právě vstřelila branku!
    Z nařízeného trestného střílení se střelou do levého horního růžku prosadil ŠTEFAN MAGULA.
     
    23:41
    Proti celku Slaného bylo nařízeno trestné střílení!
     
    16:20
    Slaný právě vstřelilo branku!
    Jeden z beků Hvězdy se nechal na útočné modré čáře obrat o puk STANISLAVEM LAPÁČKEM, a ten poté v samostatném nájezdu střelou do horní poloviny branky nezaváhal. Duel se pomalu mění v debakl žlutočerveného týmu. Asistence: Viliam Banič.
     
    11:30
    Slaný právě vstřelilo branku!
    Další přečíslení hostí využil ROMAN ALEXA a Lvi v pražských Vokovicích velkou již o tři góly. Asistence: Lukáš Jeschke.
     
    08:13
    Slaný právě vstřelilo branku!
    Pěknou hostující souhru zakončil u levé tyčky MUSA ADAJEV, jenž zvedl kotouč nad lapačku domácího gólmana. Asistence: Jan Krégl, Martin Průcha.
     
    06:04
    Slaný právě vstřelilo branku!
    Domácí obrana zapomněla na TOMÁŠE KUBINČÁKA, který v samostatném úniku střelou mezi betony rozvlnil síť. Asistence: Matěj Hoffmann.

    Ondřej Nejedlo

    Branky a nahrávky: 24. Magula, 27. Nedvěd (Mazánek), 38. Fuks (Šimek), 43. Malý (Pfister), 60. Fuks (Nedvěd), 63. Fuks - 7. Kubinčák (Hoffmann), 9. Adajev (Krégl, Průcha), 12. Alexa (Jeschke), 17. Lapáček (Banič), 37. J. Novák (Kubinčák)


    HC Hvězda Praha: Vokatý (17. Srb) - D. Novák, Grim, Malý, Sýkora, Šimek, Kotěšovský, Němec, Nacházel, Hanzlík, Láska, Pfister, Mazánek, Nedvěd, Kukla, Fuks, Fejt, Pavlíček, Magula.
    HK Lev Slaný: Vaňous - Matějka, Kouřil, Alexa, Dvořák, Rousek, Spilka, Průcha, Krégl, Šelicha, Hoffmann, Jeschke, Bečvář, Málek, Kubinčák, Adajev, Frolík, Lapáček, Zuska, J. Novák, Banič.

    Rozhodčí: Talpa - Dančišin, Matějček

    Diváci: 150
    bahis siteleri