Warriors Brno – Třinec 2:4 (kon.) | Olomouc – Havířov 6:2 (kon.) | Kometa Brno – Letňany 6:4 (kon.)
konec
HC Energie Karlovy Vary
6:2 (3:1, 1:0, 2:1)
HC VERVA Litvínov
Neděle 18.03.2012, 17:30Play-out extraligy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    51:27
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!

    Dnes se skutečně příliš nebrání. Pech z levého křídla naservíroval puk k druhé tyči, odkud se MARTIN ZAŤOVIČ prosadil střelou z první pod víko. Asistence: Lukáš Pech.
     
    50:58
    Litvínov právě vstřelil branku!

    Z mnohem méně nebezpečné pozice nakonec uspěl FRANTIŠEK GERHÁT. Využil nahrávky zpoza branky a trefil se příklepem do sítě. Asistence: Matěj Stříteský, Juraj Majdan.
     
    46:27
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!

    Sotva Ručinský vkročil z trestné lavice na led, hala potemněla na oslavu páté karlovarské branky. Hosté nechali svého gólmana doslova na holičkách. Sýkora snad třikrát dorážel do Nechvátalových betonů, od kterých se puk nakonec odrazil stranou k RASTISLAVU DEJOVI. Ten využil výhodného odstupu od zápolící dvojice a bez zaváhání poslal puk nahoru k tyči. Asistence: Tomáš Sýkora.
     
    34:35
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!

    Jeden z Litvínovských podklouzl na obranné modré a před FRANTIŠKEM SKLADANÝM se otevřela cesta až před branku. Slovenský útočník si najel z úhlu, počkal si, až se Nechvátal položí, a zakončil bekhendovou trefou pod horní tyčku. Asistence: Tomáš Sýkora.
     
    16:48
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!

    Udílejí se v play-out zlaté helmy? Měly by. Lukáš Pech z vlastního obranného pásma prošel přes tři hráče Litvínova až k pravé tyči, kde prostřelil Volkeho mezi betony. Bez asistence.
     
    15:21
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!

    Energie se v dvojnásobných přesilovkách v minulých zápasech trápila, ne však dnes. Gawryletz z modré nahrál k tyči Pechovi, ten přeposlal puk mezi kruhy, odkud MARTIN ZAŤOVIČ prostřelil Volkeho mezi betony. Asistence: Lukáš Pech, Travis Gawryletz.
     
    14:20
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!

    Vychladlý Martin Volke si připsal slabší chvilku. Střelou z velkého úhlu jej překonal MICHAL MIKESKA. Asistence: Pavel Kuběna.
     
    13:40
    Litvínov právě vstřelil branku!

    Za Mensatora nakonec prošla zdánlivě nenápadná střela od modré čáry. MARTIN HUJSA však po příhře Stříteského mířil dobře do horní poloviny branky. Asistence: Matěj Stříteský, Karel Kubát.

    Michal Slavík

    Branky a nahrávky: 15. Mikeska (Kuběna), 16. Zaťovič (Pech, Gawryletz), 17. Pech, 35. Skladaný (Sýkora), 47. Dej (Sýkora), 52. Zaťovič (Pech) - 14. Hujsa (Stříteský, Kubát), 51. Gerhát (Stříteský, Majdan)


    HC Energie Karlovy Vary: Mensator (Sáblík) - Gřegořek, Gawryletz, Mocek, Prošek, Gründling, Gulaši, Rohan M., Lučka - Zaťovič, Pech, Kumstát - Skladaný, Sýkora, Dej - Kotrla, Mikeska, Kuběna - Rohan T., Vachovec
    HC VERVA Litvínov: Volke (od 21. Nechvátal) - Černošek, Kubát, Jareš, Stříteský, Brejčák, Kousalík, Skuhrovec, Hujsa - Hübl, Lukeš, Kubinčák - Ručinský, Jenáček, Gerhát - Trávníček, Majdan, Černý - Laš, Frolík, Gula

    Rozhodčí: Hodek, Souček - Pešek, Jelínek
    bahis siteleri