Magnitogorsk – Omsk 1:3 (kon.) | Kazaň – Čeljabinsk 2:1 (po pr.)
po prodl.
Ak Bars Kazaň
2:1 (0:0, 1:1, 0:0 - 1:0)
Traktor Čeljabinsk
Neděle 18.03.2012, 14:30 • Tatněfť Aréna, Kazaň • Play-off KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    61:55
    Kazaň vstřelila branku!
    Ak Bars přesilovku rychle využívá! Na střed dostal přihrávku NIKO KAPANEN a jeho pokus zpoza obránce končí v síti!
     
    61:27
    Katičev (Čeljabinsk) jde na trestnou lavici, ale byl to poněkud spornýá zákrok.
     
    46:23
    Pěkná akce Traktoru, po které se puk dostal na prostor kruhů, kde ho na branku napálil Jakucenja! Vehanen se přesouval, ale přesto dokázal najít kotouč v lapačce!
     
    42:57
    A nyní k tomu dostanou možnost díky přesilové hře. Na trestnou lavici směřuje za hákování hostující Deron Quint (CLJ).
     
    41:32
    A po nekonečných pěti minutách také v plném počtu!
     
    39:50
    Domácí mohli dokonce vstřelit branku při vlastním oslabení! Do úniku jeden na jednoho ujíéžděl Čistov, jeho akce nakonec skončila těsně před gólmanem!
     
    36:32
    A pozor! Denis Kuljaš (KZN) je za úder do oblasti hlavy a krku vyloučen také na 5 minut + do konce utkání! To znamená, že domácí budou hrát čtyři minuty a třicet vteřin ve třech proti pěti! Navíc když padne gól, tak se tresty neruší!
     
    36:32
    A s domácími teď bude zle! Denis Kuljaš (KZN) sundal o mantinel Jana Bulise, který se velice těžce zvedá z ledu. Domácí budou hrát oslabení ve třech. Bulis jde po svých, ale také míří do kabiny.
     
    36:02
    Ale s tím je teď konec. Šinin byl velmi nepříjemně zasažen do kolena od Alexandera Těreščenka (KZN) a je na ledě v péči lékařů. Nyní již odkulhal do kabiny, hosté budou hrát přesilovou hru. Útočník domácího mužstva dostává trest na pět minut + do konce utkání.
     
    33:47
    Další vyložená šance Kazaně! Myslím, že to byl Čistov, kdo tam dorážel do poloprázdné branky, Garnett zázračně vytáhl puk nad branku vyrážečkou!
     
    31:49
    A opět Darzinš, který si tentokrát sjel až před branku, ale téměř z hranice brankoviště nepochopitelně přestřelil!
     
    24:20
    Tak se nám velice přitvrzuje, zbytečný faul předvedl v útočném pásmu šťastný střelec Jevgenij Skačkov (KZN), který kvůli krosčeku posílá svůj tým také do čtyř.
     
    23:42
    Domácí jsou jako pokropeni živou vodou a nyní budou hrát další přesilovku. Za podražení Těreščenka dostává dvě minuty Raymond Giroux (CLJ).
     
    23:05
    Kazaň vstřelila branku!
    A je to tu! Čeljabinsk si vedení příliš dlouho nevydržel, v přesilové hře vybuhl stadion nadšením, protože po velkém tlaku se kotouč dostal na levý kruh, kde stál osamocený JEVGENIJ SKAČKOV a z první příklepem vymetl všechny pavučinky v levém rohu Garnettovy branky - 1:1! Asistence: Niko Kapanen a Danis Zaripov.
     
    22:21
    Buturlin (CLJ) je vyloučen za nedovolené bránění. Domácí mají šanci smazat jednobrankovou ztrátu.
     
    21:52
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Mladíček JEVGENIJ KUZNĚCOV to udělal jako starý mazák, rychlá klička do forhendu a více než přesné zakončení. Traktor se tak na začátku druhé třetiny ujímá vedení - 0:1!
     
    21:52
    Kuzněcov ujížděl sám, byl faulovaný a bude to trestné střílení pro Čeljabinsk!
     
    18:56
    Obrovskou šanci nyní měli domácí hráči! Danis Zaripov se zjevil z ničeho nic sám před gólmanem, rychlou kličkou se ho snažil rozhodit, jenže Garnett v leže, na zádech zlikvidoval jeho pokus i následné dorážky! Nyní sklízí zasloužený potlesk!
     
    12:04
    Na trestnou lavici odchází hostující za sekání Petri Kontiola (CLJ). Traktor první početní výhodu nezužitkoval, jak se povede Kazani?
     
    06:30
    Bude se poprvé vylučovat. Za hákování putuje za katr domácí Petrov (KZN). Traktor má možnost otevřít skóre dnešního zápasu.
     
    01:34
    Rychlý protiútok Kazaně málem zakončil Glazačev, který však před odkrytou klecí netrefil kotouč. Vracející se Vasilčenko poté posunul branku Traktoru a to se nelíbilo právě Glazačevovi, který ho počastoval ošklivým pohledem a seknutím přes holeň. Vylučovat hlavní rozhodčí však nehodlají.

    Petr Dejnožka

    Branky a nahrávky: 24. Skačkov (Kapanen, Zaripov), 62. Kapanen - 22. Kuzněcov


    Ak Bars Kazaň: Vehanen (Kasutin) - Nikulin, Zacharčuk, Kornějev, Kuljaš, Chomitskij, Panin - Bodrov, Petrov, Zaripov - Immonen, Těreščenko, Kapanen - Spiridonov, Panarin, Straka - Skačkov, Glazačev, Lukojanov - Petrov.
    Traktor Čeljabinsk: Garnett (Proskurjakov) - Quint, Rjabykin, Giroux, Katičev, Vasilčenko, Šinin, Razin, Rjazancev - Popov, Glinkin, Mamin - Čistov, Kontiola, Jakucenja - Bulis, Panov, Buturlin - Antipov, Burdasov, Kuzněcov.

    Rozhodčí: Bulanov, Odiňš - Sivov, Šeljanin
    bahis siteleri