Trenčín – Poprad 6:1 (kon.)
konec
HK DUKLA Trenčín
6:1 (2:0, 1:1, 3:0)
HK Poprad
sk Neděle 18.03.2012, 18:00Tipos Extraliga (SR)
Partner:
     
    Víťazom série sa stáva Dukla Trenčín, ktorá zvíťazila 4:2 na zápasy a postúpila do semifinále ! (20:27:57)
     
    58:08
    Dukla, Šťastný, 10 min. nešportové správanie.
     
    58:08
    Trenčín dal gól!
    Trenčania navyšujú náskok na rozdiel piatich gólov. Andrej Šťastný unikol s pukom do prečíslenia, pred bránkou ho následne prenádherne naservíroval puk JAKUBOVI GAŠPAROVIČOVI, ktorému stačilo len nastaviť hokejku. Asistencia: Andrej Šťastný
     
    57:59
    Poprad, Takáč, 2 min. krosček
    Dukla, Biro, 2 min. hrubosť
     
    56:09
    Kroták sa zviezol od modrej na kruh, vystrelil a trafil zrejme hornú konštrukciu bránky. Hlavný rozhodca Peter Jonák si to však ešte overuje u videorozhodcu.
     
    54:44
    Dukla, Nechala, 2 min. podrazenie
     
    54:22
    Trenčín dal gól!
    Využitá presilová hra. Trenčania si dobre rozhodili popradskú štvoricu, strelu Pardavého vyrazil Melicherčík len pred osamoteného TIBORA MELICHÁRKA, ktorý puk umiestnil pohodlne do siete po druhýkrát zo svojej hokejky v tomto stretnutí. Asistencie: Ján Pardavý, Libor Hlubuček
     
    53:22
    Poprad, Viac, 2 min. hákovanie
     
    46:22
    Dnešné stretnutie sleduje 6080 divákov. Takmer vypredaný trenčiansky štadión !
     
    44:51
    Trenčín dal gól!
    Trenčania zvyšujú svoje vedenie na tri góly a zrejme poslali Poprad do kolien. Pardavý našiel nádhernou prihrávkou na osi klziska TIBORA MELICHÁRKA a ten z prvej prestrelil Melicherčíka. Asistencie: Ján Pardavý, Radoslav Tybor
     
    35:18
    Dukla, Hlubuček,2 min. hrubosť
    Dukla, Šťastný, 2 min. podrazenie

    Poprad, Balán, 2 min. hrubosť
     
    33:50
    Tybor vypálil od modrej a Melicherčík teraz odolal ako dorážke Tvrdoňovej, tak aj tej Sojčíkovej.
     
    32:50
    Vaic našiel opäť prihrávkou Krotáka na druhej strane klziska, ale Kováč sa stihol presunúť a zabránil gólu pekným zákrokom lapačkou.
     
    30:47
    Dukla, Pardavý, 2 min. hákovanie.
     
    30:22
    Trenčín dal gól!
    Trenčania sa ale dostávajú spod akéhosi psychického tlaku tretím gólom. Roman Tvrdoň prenikol od mantinelu poľahky na os, signalizovaný trest sa ale nemusel premeniť vo vylúčenie, pretože Tvrdoňovu vyrazenú strelu Melicherčíkom dorazil do odkrytej bránky PETER SOJČÍK. Asistencia: Roman Tvrdoň
     
    28:30
    Melichárek teraz pripravil šancu Pardavému, ktorému poslal puk na os útočného pásma, ale trenčiansky kapitán v stopercentnej časti trafil Melicherčíka do výstroja.
     
    26:10
    Poprad dal gól!
    Hostia sa dočkali zníženia. Trenčania nevyhodili puk z obranného pásma , Vaic následne vymyslel skvelú prihrávku pred bránku, kde stál voľný ARNE KROTÁK a jeho zakončenie z prvej skončili v sieti. Asistencie: Ľubomír Vaic, Patrik Svitana
     
    21:24
    Poprad, Vaic, 2 min. podrazenie.
     
    20:38
    Druhá tretina začala zostra. Najskôr nedokázal sám pred Kováčom tečovať Fabianovu strelu Kuľha, na druhej strane protiútok nepremenil Melichárek s Pardavým. Zakončoval v tomto prípade prvý menovaný.
     
    18:37
    Dukla, Gábriš, 2 min. hrubosť
    Poprad, Balán, 2 min. hrubosť
     
    18:09
    Šanca Popradu na zníženie, keď našiel Vaic ideálnou prihrávkou cez bránkovisko na druhej strane pásma Svitana, ale jeho strela z prvej sa odrazila od tyčky von.
     
    17:07
    Dukla, Daňo, 2 min. seknutie
     
    15:29
    Ďalšia veľká šanca Dukly. Tvrdoň na dvakrát zakončoval po Tyborovej prihrávke. Prvý raz puk vyrazil Melicherčík a druhý raz zachránil jasný gól Fabian, ktorého trafil puk pri ceste do bránky.
     
    14:23
    Trenčín dal gól!
    Trenčania korunujú svoju prevahu druhým gólom. Ján Pardavý vtiahol puk do pásma, obkorčuľoval bránku, prihral na modrú nabiehajúcemu LIBOROVI HLUBUČKOVI, ktorého bomba skončila v pravom hornom rohu Melicherčíkovej bránky. Asistencia: Ján Pardavý.
     
    10:57
    Nechala posunul puk do jazdy cez celé útočné pásmo Filovi, ktorý ale bol blízko Melicherčíka, a tak kľučku nemohol robiť.
     
    10:16
    Obrovská chyba Popradu, k puku sa dostal Ján Pardavý, ktorý ale sám pred Melicherčíkom brankára kamzíkov neprekonal.
     
    08:49
    Trenčín dal gól!
    Domáci sa ujali v zápase vedenie. Andrej Šťastný zaviezol nádherne puk do pásma, prihral ho pred bránku JAKUBOVI GAŠPAROVIČOVI, ktorý ho nemal problém zasunúť do bránky. Asistencia: Andrej Šťastný
     
    06:15
    Obrovský tlak Dukly. Najskôr Šťastný si nakorčuľoval pred Melicherčíka dvakrát a Filo netrafil odkrytú bránku, o pár sekúnd nato ani Daňo.
     
    04:31
    Poprad, Kroták, 10 min za nešportové správanie.
     
    03:57
    Poprad, Stromberg, 2 min. hákovanie.

    Tomáš Kyselica

    Branky a nahrávky: 9. Gašparovič (Šťastný), 15. Hlubuček (Pardavý), 31. Sojčík (Tvrdoň), 45. Melichárek (Pardavý, Tybor), 55. Melichárek (Pardavý, Hlubuček), 59. Gašparovič (Šťastný) - 27. Kroták (Vaic, Svitana)


    HK DUKLA Trenčín: Kováč - Gábriš, Biro, Hlubuček, Nemčík, Trefný, Bednár, Imrich, Nechala - Pardavý, Melichárek, Fabuš, Gašparovič, Šťastný, Daňo, Tybor, Tvrdoň, Sojčík, Mikula, Fojtík, Filo.
    HK Poprad: Melicherčík - Pentikäinen, Suchý, Kovačevič, Kramár, Fabian, Malina, Tavželj - Vandas, Koskinen, Kuľha, Svitana, Balán, Vaic, Škovira, Kroták, Svačina, Homa, Stromberg, Takáč.

    Rozhodčí: Jonák, D.Konc - Novák, Stano

    Diváci: 6080
    bahis siteleri