Košice – Zvolen 7:4 (kon.)
konec
HC Košice
7:4 (0:1, 3:2, 4:1)
HKM Zvolen
sk Pátek 23.03.2012, 18:00 • Steel aréna • Tipos Extraliga (SR)
Partner:
     
    58:42
    Košice dali gól!
    Tipnete si, kto dal ďalší gól? Kto iný ako JAROSLAV KRISTEK dostal puk z pásma a s pokojom ho upratal do prázdnej bránky. Bez asistencie.
     
    48:50
    Zvolen dal gól!
    Dnes sa tu dejú veci. Po 18 sekundách od Haščákovho gólu sa po peknej akcii na jeden dotyk presadzuje MAREK SLOVÁK. Asistencie: Vladislav Baláž, Peter Zuzin.
     
    48:32
    Košice dali gól!
    Navrátilec do zostavy MARCEL HAŠČÁK prevzal puk v strednom pásme, nabral rýchlosť a strelou švihom prekonal Trenčana. Hostia po tomto góle vymenila brankárov. Trenčana nahradil v bránke Škrečko. Asistencia: Marek Kolba.
     
    47:11
    Košice dali gól!
    ONE MAN SHOW v podaní JAROSLAVA KRISTEKA, Miroslav Zálešák sa nepresadil, ale útočník domácich bol opäť v správny čas na správnom mieste a upratal puk do bránky hostí. Asistencie: Miroslav Zálešák, Peter Bartoš.
     
    44:04
    Košice dali gól!
    Po faule na Bartoša sa malo vylučovať, puk sa dostal k Zálešákovi a ten nahodil od modrej na bránku hostí, puk sa dostal k JAROSLAVOVI KRISTEKOVI a ten pohotovou strelou strieľa svoj tretí gól v zápase. Signalizovaný trest sa samozrejme ruší. Asistencia: Miroslav Zálešák. Asistencie: Miroslav Zálešák, Michal Novák.
     
    39:59
    Košice dali gól!
    Sekundu pred koncom druhej tretiny je vyrovnané. Po strele Petra Bartoša sa puk dostal popod ruku Trenčana a pomaličky smeroval za bránkovu čiaru, naštastie to ešte sekundu pred koncom stihol upraťať JAROSLAV KRISTEK. Asistencie: Peter Bartoš, Martin Chovan.
     
    37:59
    Zvolen dal gól!
    Hostia sa dostávajú opäť do vedenia po ďalšej nahodenej strele sa k puku dostal Zuzin a ten krásnou prihrávkou našiel VLADISLAVA BALÁŽA a ten do odkrytej bránky strieĺa tretí gól hostí. Asistencia: Peter Zuzin.
     
    31:34
    Zvolen dal gól!
    Nahodený puk na Hyláka sa dostal k voľnému KAMILOVI BRABENCOVI, ten sa najlepšie zorientoval a prekonal domáceho brankára. Asistencia: Michal Juraško.
     
    23:09
    Košice dali gól!
    Gabriel Spilar nabral rýchlosť, všimol si DUŠANA PAŠEKA, ktorý si pekne nakorčuľoval a po prihrávke Spilara prestrelil Trenčana. Asistencie: Gabriel Spilar, Martin Chovan.
     
    20:53
    Košice dali gól!
    JAROSLAV KRISTEK sa už asi nemohol pozerať na domáce trápenie, prevzal puk v strednom pásme nakorčuľoval si do pásma hostí a peknou strelou švihom vymietol pravý roh Trenčanovej bránky. Asistencia: Dušan Pašek.
     
    08:38
    Zvolen dal gól!
    Pekná súhra hostí na jeden dotyk, Brabenec prihral na RADOVANA PULIŠA a ten z jednej prekonal bezmocného Hyláka. Asistencie: Kamil Brabenec, Ján Mucha.

    Miroslav Samseli

    Branky a nahrávky: 21. Kristek (Pašek), 24. Pašek (Spilar, Chovan Mar.), 40. Kristek (Bartoš, Chovan Mar.), 45. Kristek (Zálešák, Novák), 48. Kristek (Zálešák, Bartoš), 49. Haščák (Kolba), 59. Kristek - 9. Puliš (Brabenec, Mucha), 32. Brabenec (Juraško), 38. Baláž (Zuzin), 49. Slovák (Baláž, Zuzin)


    HC Košice: Hylák(Halász) - Homer, Tabaček (A), Šeda, Kolba, Novák, Mart. Chovan, Slimák, Gajdoš - Pašek, Hvila, Dravecký (A) - Bartoš, Kristek, Zálešák (K) - Jenčík, Gron, Miklík - Mlynarovič, Spilar, Haščák
    Tréner: Miroslav Ihnačák

    HKM Zvolen: Trenčan(Škrečko) - Zošiak, Jindra, Juraško, Hraško, Vantroba, Mucha, Fekiač, Šiška - Puliš, Brabanec, Čurilla - Slovák, L. Jurík, Baláž - Síkela, M.Jurík, Otčenáš - Méry, Zuzin, Ďaloga
    Tréner: Peter Mikula

    Rozhodčí: J. Kubuš, P. Jonák - R. Gajan, T. Bundil

    Diváci: 4 880
    bahis siteleri