Chelsea – Tottenham 0:0 (kon.) | Arsenal – Aston Villa 3:0 (kon.) | Bolton – Blackburn 2:1 (kon.)
Liverpool – Wigan 1:2 (kon.) | Norwich – Wolverhampton 2:1 (kon.) | Sunderland – Queens Park 3:1 (kon.)
Swansea – Everton 0:2 (kon.) | Stoke – Manchester City 1:1 (kon.)
konec
Sunderland AFC
3:1 (1:0)
Queens Park Rangers
Sobota 24.03.2012, 16:00 • Stadium of Light • Anglická Premier League
Předzápasové kurzy
     
    Po nezáživném prvním poločase jsem nakonec viděli velice zajímavé utkání. Klíčovým momentem utkání bylo bezesporu vyloučení hostujícího forvarda Djibrila Cisseho, po kterém výrazně klesly bodové šance hostů. Mužem zápasu byl vyhlášen domácí zadák James McClean, který po celý zápas zásoboval své spoluhráče přesnými přihrávkami a svůj vynikající výkon korunoval vstřelenou brankou. Pro dnešek se s vámi loučím a u dalších přenosů nashledanou. (18:05:21)
     
    Konec zápasu.
     
    90+4
    Sudí už vytahuje píšťalku a ukončuje tento duel.
     
    90+2
    Přece jenom se domácí dostali ještě do šance. Míč si před pokutovým územím vzal Sessegnon a snažil se prodrat hned přes trojici soupeřů, málem se mu to povedlo, ale v posledním okamžiku mu míč sklouzl z nohy. Následně se míče zmocnila obrana hostů.
     
    90+1
    Poslední minuty zápasu se nesou v poklidném tempu, Hosté jsou již smířeni s prohrou a domácí nikam nespěchají. Hraje se především ve středu pole.
     
    89
    Sudí Mike Jones bude nastavovat 4 minuty.
     
    86
    Domácí se neustále tlačí do útoku. U míče Sessegnon, snaží se dostat přes protihráče do pokutového území QPR. Pomáhá si však faulem. Rozehrávat tak budou hosté.
     
    84
    Jamie Mackie sráží k zemi Jacka Colbacka. Sudí Jones tak nařizuje volný přímý kop pro domácí. Rozehraje ho Colback, ale jeho centr nikoho ze spoluhráčů nenašel.
     
    82
    I hosté sahají ke střídání. Jay Bothroyd nahrazuje Bobbyho Zamoru.
     
    81
    Domácí střídají. Na trávník přichází Ahmed Elmohamady, který nahrazuje Nicklas Bendtnera.
     
    78
    QPR právě vstřelili branku!
    Hosté získali možnost zahrávat přímý kop. Do míče se opřel TAYE TAIWO a svou brilantní levačkou trefuje míč přesně do pravé šibenice Mignoletovi brány. Nádherná střela!
     
    75
    Sunderland právě vstřelil branku!
    Ano a je to už o 3 branky. Po vynikajícím Vaughanově centru se do zakončení dostal STEPHANE SESSEGNON, který nedal Kennymu šanci.
     
    72
    Hostující Buszaky se dostává do střelecké pozice, pálí, ale jeho střela míří vysoko nad Mignoletovu bránu.
     
    69
    Sunderland právě vstřelil branku!
    Míče se před pokutovým územím chopil domácí záložník JAMES McCLEAN, který proběhl přes 2 hráče až do pokutového území. Následně vystřelil, ale jeho střelu dokázal ještě skluzem zblokovat Ferdinand. Ale na následnou dorážku byl krátký i gólman Kenny. Domácí středopolař se tak po právu dočkal vstřeleného gólu.
     
    66
    Derry se snáži dlouhým pasem nalézt rozběhnutého Wright-Phillipse, míč ale příliš nepřesný. Out pro domácí.
     
    63
    Domácí teď svírají hosty před jejich pokutovým územím. Míč se dostal až k McCleanovi, ten na nic nečekal a vypálil. Jeho střelu však zblokoval Young.
     
    59
    Hosté střídají. Ze hry odchází Taarabt, kterého nahrazuje Wright-Phillips.
     
    57
    Shaun Wright-Phillips dostává poslední pokyny před pokynem na hřiště. Je vidno, že hosté budou v následujících chvílích především vsázet na tohoto zkušeného rychlonohého záložníka.
     
    56
    I přes početní nevýhodu jsou nyní častěji u míče hosté, těm se ale nedaří prosadil přes obranný val soupeře.

    Ondřej Tomšovský

    Branky: 39. Bendtner, 69. McClean, 75. Sessegnon - 78. Taiwo

    Karty:   33. Kyrgiakos (SUN), 45+2. Bridge (SUN) - 11. Diakite (QPR), 20. Young (QPR), 33. Zamora (QPR)   54. Cisse (QPR)


    Sunderland AFC: Simon Mignolet, John O'Shea, Sotirios Kyrgiakos, Michael Turner, Wayne Bridge, Craig Gardner, David Vaughan, Jack Colback, James McClean, Nicklas Bendtner, Stephane Sessegnon.
    Queens Park Rangers: Patrick Kenny, Luke Young, Nedum Onuoha, Anton Ferdinand, Taye Taiwo, Adel Taarabt, Shaun Derry, Samba Diakite, Jamie Mackie, Bobby Zamora, Djibril Cisse.

    Rozhodčí: Mike Jones
    bahis siteleri