Kazaň – Čeljabinsk 1:4 (kon.)
konec
Ak Bars Kazaň
1:4 (0:1, 0:0, 1:3)
Traktor Čeljabinsk
Sobota 24.03.2012, 14:00Play-off KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:07
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Domácí to ještě zkoušeli ve hře v šesti hráčích v poli, ovšem veškeré jejich naděje zhasínají gólem do prázdné branky JEVGENIJ KUZNETSOV. Hosté můžou začít slavit.
    Bez asistence.
     
    58:30
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    PETRI KONTIOLA nejspíš rozhoduje o osudu tohoto zápasu a vlastně i celé série. Domácí obránci na chvíli přestali hrát, Kontiola toho dokázal patřičně využít, najel si před branku a zde krásným blafákem poslal kotouč mezi nohy brankáře za brankovou čáru.
    Bez asistence.
     
    51:03
    Honbu za vyrovnáním trochu tlumí vyloučení Zaripova (KZN), který je vykázán na dvě minuty za sekání.
     
    49:27
    Zaripov odmítl vyrovnat. Zpoza branky se dostal k odraženému kotouči, jenomže místo toho, aby jej ihned zasunul do odkryté části si ještě trošku popojel, poté stál pořád sám před brankářem, ale trefil jen jeho připravenou lapačku. No, tak opravdu nechápu, a myslím, že nejsem sám, proč nastalou situaci řešil domácí hráč tak, jak řešil. Asi to víc jen on sám.
     
    46:32
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    JEVGENIJ KUZNETSOV získal puk ve středním pásmu, vůbec se nerozpakoval s přihrávkou, najel si do útočného pásma až před branku, kde střelou bekhendem trefil krásně puk pod horní růžek domácí brány a myslím, že i trochu překvapil Vehanena, jenž zůstal jen nevěřícně hledět.
    Bez asistence.
     
    40:49
    Kazaň vstřelila branku!
    Domácí vyrovnávají hned na začátku třetí části a zápas je tak znovu otevřen. DENIS ZARIPOV si najel pro přihrávku mezi kruhy, poté si popojel před brankou a hezkou střelou k tyčce nedal Garnettovi šanci.
    Asistence: Ilja Nikulin.
     
    39:22
    Hráči Kazaně chtěli držet puk na svých holích co nejdýl, aby jejich přesilovka byla rozdělená co nejmíň, nakonec jí ubyde v této části ještě 38 sekund. Za vysokou hůl je na dvě minuty vyloučen Bulis (CLJ).
     
    38:10
    Lapenkov v další velké možnosti, jel v podstatě sám na brankáře a mířil puk k tyčce, avšak branku těsně minul.
     
    34:46
    Vyloučen Medvedev (KZN) jenž to nyní přehnal a jde si odpočinout do chládku na trestnou lavici na dvě minuty za hrubost.
     
    31:53
    Skachkov vyslal do samostatného nájezdu Zaripova, tomu pomohlo i to, že jeden z hostujících obránců uklouzl, domácí hráč poté mířil mezi betony, ale Garentt dobře přečetl jeho úmysl, sklapl je k sobě včas a podržel své mužstvo, jenž mu může jenom a jenom děkovat. Další nevyužitá velká šance domácího mužstva.
     
    25:35
    Petrov ve velké možnosti, dostal přihrávku do prostoru pro vhazování v útočném pásmu, nerozpakoval se a ihned střílel, ale zřejmě trefil klubko těl před brankou. Velká škoda pro domácí, tohle byla gólovka jak vyšitá.
     
    23:03
    Znovu vyloučení na straně Čeljabinsku. Za vražení na hrazení je z ledu vykázán Ryazantsev (CLJ).
     
    18:41
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Tak tohle je něco, hosté se prosazují ve vlastním oslabení. KONSTANTIN PANOV využil toho, že jeden z domácích hráčů ztratil puk, vyrazil s ním do do útoku a spíš bych řekl, že jen tak vystřelil na branku, přesto dává první gól zápasu. Kotouč byl a si tečován. Sám hráč se potom docela divil, že je to gól, přesto neskrýval radost.
    Bez asistence.
     
    17:57
    Vyloučen Burdasov (CLJ) na dvě minuty za hákování. Takže i domácí mají početní výhodu.
     
    14:18
    První vyloučení. Za sekání je na dvě minuty vyloučen Golubev (KZN).
     
    13:35
    Lukojanov v obrovské šanci, dostal se před branku dostal se i k přihrávanému puku, avšak následně trefil jen brankáře místo odkryté brány.

    Petr Frömel

    Branky a nahrávky: 41. Zaripov (Nikulin) - 19. Panov, 47. Kuznetsov, 59. Kontiola, 60. Kuznetsov


    Ak Bars Kazaň: Vehanen (Kasutin) - Nikulin, Korneyev, Kulyash, Panin, Tokranov, Chomitsky, Medvedev, Golubev - Zaripov, N. Kapanen, Skachkov - Darzins, Tereschenko, Petrov - Bodrov, Lukoyanov, Lapenkov, - Petrov, Panarin, Immonen.
    Traktor Čeljabinsk: Garnett (Proskuryakov) - Quint, Ryabykin, R. Giroux, Katichev, Vasilichenko, Ryazantsev, Razin - Chistov, Bulis, Kuznetsov - Kontiola, Panov, Yakutsenya - Popov, Glinkin, Burdasov - Sayustov, Mamin, Buturlin.

    Rozhodčí: Gusev, Odinsh - Sadovnikov, Morozov.
    bahis siteleri