Zvolen – Košice 1:6 (kon.)
konec
HC Škoda Plzeň
0:1 (0:0, 0:0, 0:1)
HC Kometa Brno
Úterý 27.03.2012, 17:40 • ČEZ Aréna Plzeň • Generali play off Tipsport extraligy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:37
    Tak to je hřebíček do rakve domácích. Vyloučení těsně před koncem, Kovář (PLZ) za hakování míří na trestnou.
     
    58:26
    Modrého střela s odrazem zamířila těsně vedle branky Komety!
     
    56:35
    Dvořák s Modrým výborně zapracovali a vybojovali puk pro své barvy a to nakonec vedlo k dalšímu faulu hráče Komety. Tentokrát míří na trestnou lavici Malec (KOM).
     
    55:22
    Kovář si středem hřiště najel na přihrávku a prosmýkl se mezi obránci a zkusil vystřelit, ale mířil jen do Trvaje!
     
    54:15
    Vlasák se zpoza branky probíjel do slibné příležitosti a jeden z jeho spoluhráčů byl faulován, takže domácí mají šanci snížit při přesilové hře. Vyloučen Žižka (KOM).
     
    46:28
    Teď se ale síly srovnají a po dalších 25 vteřinách začne přesilová hra domácích. Nešikovně si totiž počínal Vašíček (KOM), který byl vyloučen za podražení.
     
    45:44
    Kometa právě vstřelila branku!

    Hosté ale přeci jen nabídnutou šanci využívají a jdou do vedení! RÓBERT PETROVICKÝ počkal, až si dva hráči lehnou do střely, objel je a přesnou střelou do šibenice otevírá skóre dnešního zápasu! Asistence: Kováčik.
     
    44:53
    Další vyloučení domácích za vyhození puku, to je opravdu krizová situace pro indiány!
     
    44:10
    Rozhodčí vyloučili plzeňského Pletku, který zabránil hostům v samostatném úniku. Na první pohled se nezdálo, že by šlo o nedovolený zákrok, rozhodčí na ledě ale mají o hŕe lepší přehled.
     
    39:34
    Mazancovi nikdo nekřikl "záda" a mladý brankář se tak za brankou nechal překvapit Divíškem, který ale se získaným pukem nenaložil nejlépe.
     
    35:55
    Mazanec našel nahrávkou o mantinel Kováře, který se vracel z trestné lavice, ale ten při samostatném úniku neuspěl a bekhendovou kličkou Trvaje nepřehodil!
     
    34:50
    Rozhodčí vylučují dalšího hráče a oproti předpokladům celého stadionu se nejedná o hráče hostí, ale o domácího Hanzlíka! Ten inkasoval menší trest za podražení.
     
    34:10
    Kratěna zavezl puk za branku a hledal Straku, nepřesná nahrávka se však dostala až k Modrému v lepší pozici, ten ale namířil jen do obránce Komety!
     
    33:42
    Kovář a Čermák se pošťuchovali před Trvajem, takže oba míří na trestnou. Nějaký pěstní souboj by ale možná utkání dodal šmrnc, zatím není moc na co koukat.
     
    24:48
    A hned je tu přesilová hra pro domácí indiány. Mrňa, který naskočil z trestné, se zapojil do útoku a byl faulován Malcem (KOM).
     
    24:21
    Domácí beci špatně vyhodili a Víšek se dostal do šance, ale příliš nemířil a tak Mazanec jeho střelu vyrazil!
     
    22:57
    Do útoku se ale vrhli domácí a velice nepříjemnou střelu vyslal mladý bek Růžička! Trvaj měl co dělat aby střelu aspoň vyrazil!
     
    22:38
    Mrňa(PLZ) k velké nelibosti domácích hráčů i fanoušků vyloučen za sekání.
     
    18:01
    A další jasná šance! Kovář po nahození obránců rychle poslal puk zpět před branku na Václava Pletku, ale ten trefil jen Trvaje!
     
    16:57
    První tutovka zápasu! A byl v ní Martin Straka! Vlasák našel Pletku ve své typické pozici, ale ten ještě vylepšil pozici Strakovi, který ale z ostrého úhlu mířil nad branku!
     
    16:30
    Domácí hráli ve výhodě a zároveň byl signalizován ofsajd. Toho hosté využili k tomu, aby hru přerušili ještě v čase, kdy domácí rozehrávali zpoza branky. Za vysokou hůl vyloučen Bičánek (KOM).
     
    13:57
    Brněnský Malec si svým herním pojetím příliš přátel nenadělal. Teď byl sice faulován Dudou, ale sám si vykoledoval menší trest. Plzeňský forvard ale dostává dvojitý trest, takže je zde přesilovka Komety.
     
    09:10
    A v další šanci Dvořák, ale z pravé strany minul odkrytou branku!
     
    08:54
    Johnson se dostal k zajímavé dorážce a mířil jen těsně mimo!
     
    07:26
    Dvořákova formace zamkla hosty ve vlastním obranném pásmu a i když Johnson nemířil přesně, domácí získali výhodu přesilové hry. Vyloučen Malec (KOM).

    Lukáš Kratochvíl

    Branky a nahrávky: 46. Petrovický (Kováčik, Trvaj)


    HC Škoda Plzeň: Mazanec - Jeřábek, Hanzlík, Kaberle, Frolo, Modrý, Vykoukal, Růžička - Mrňa, Kratěna, Vlasák, Straka, Kovář, Pitule, Dvořák, Havlíček, Duda, Johnson, Pletka, Andrašovský, Heřman.
    HC Kometa Brno: Trvaj - Kováčik, Žižka, Vašíček, Bičánek, Malec, Hruška, Švrček – Svoboda Jaroslav, Čermák , Dlouhý – Svoboda Tomáš, Divíšek, Svoboda Jakub – Zohorna, Koreis, Petrovický – Balej, Polodna, Švaňhal, Ostrčil

    Rozhodčí: Fraňo, Hradil - Bláha, Kostka
    bahis siteleri