Zvolen – Košice 3:5 (kon.)
konec
HKM Zvolen
3:5 (0:3, 1:2, 2:0)
HC Košice
sk Středa 28.03.2012, 18:00 • Zimný štadión Zvolen • Tipos Extraliga (SR)
Partner:
     
    47:42
    Zvolen dal gól!
    MAREK SLOVÁK namieril z ľavého kruhu presne do pravého rohu bránky Hyláka. Pár sekúnd dozadu to skúšal takisto, no nevyšlo mu to. Druhý pokus bol však úspešnejší. Asistencie: Marek Čurilla, Kamil Brabenec.
     
    40:40
    Zvolen dal gól!
    LUBOR POKOVIČ strieľa 2. gól svojho tímu, keď mení trajektóriu puku po Brabencovej nahrávke z rohu ľadovej plochy. Asistencia: Kamil Brabenec.
     
    34:08
    Košice dali gól!
    VLADIMIR DRAVECKÝ strieľa z medizkružia presne pod lapačku Lukáša Škrečka, je to hetrik hráča hostí. Asistencie: Jan Homér, Dušan Pašek.
     
    27:50
    Zvolen dal gól!
    Zvolenčania sa predsalen dočkali. TOMÁŠ MÉRY si dorazil do prázdnej bránky vlastnú strelu. Prvá mu nevyšla, Hylák nevedel kde má puk, Méry si ho však rýchli všimol a zakončil pohotovo do prázdnej bránky. Asistencia: Kamil Brabenec.
     
    24:44
    Košice dali gól!
    Košičania sa ľahko dostali do pásma, Jaroslav Kristek nahodil puk na bránku, hráči nevedeli kde je puk, PETER BARTOŠ sa zorientoval najlepšie a poslal puk do prázdnej bránky. Asistencie: Jaroslav Kristek, Miroslav Zálešák.
     
    18:57
    Košice dali gól!
    MIROSLAV ZÁLEŠÁK tečuje Tabačkovu strelu, Lukáš Škrečko najprv nevedel kde je puk, následne sa pozrel za seba a už vedel, že inkasoval. Asistencie: Ján Tabaček, Ján HOmér.
     
    12:16
    Košice dali gól!
    VLADIMIR DRAVECKÝ zakončuje do odkrytej bránky bez prípravy, keď mu presne prihráva Martin Chovan. LUkáš Škrečko sa nestihol presunúť. Asistencie: Martin Chovan, Marcel Haščák.
     
    00:09
    Košice dali gól!
    Vhadzovanie vyhrali Zvolenčania, avšak v strednom pásme puk stratili, k puku sa dostáva Marcel Haščák, ktorý ihneď prihráva do pravého kruhu VLADIMIROVI DRAVECKÉMU. Vladimír strieľa popod vyrážačku brankára domácich a je z toho gól. Asistencia: Marcel Haščák.

    Marian Fiam

    Branky a nahrávky: 28. Méry (Brabenec), 41. Pokovič (Brabenec), 48. Slovák (Čurilla, Brabenec) - 1. Dravecký (Haščák), 13. Dravecký (Chovan, Haščák), 19. Zálešák (Tabaček, Homér), 25. Bartoš (Kristek, Zálešák), 35. Dravecký (Homér, Pašek)


    HKM Zvolen: Škrečko (Trenčan) - Pokovič, Jindra, Hraško, Juraško, Vantroba, Pač, Tóth - Ihnaťo, Brabenec, Čurilla - Slovák, Lukáš Jurík, Sikela - Méry, Patrik Fekiač, Huňady - Urgas, Viktor Fekiač, Buda
    HC Košice: Hylák (Halász) - Homér, Tabaček, Šeda, Kolba, Novák, Martin Chovan, Slimák, Piatak - Pašek, Haščák, Dravecký - Bartoš, Kristek, Zálešák - Jenčík, Gron, Miklík - Mlynarovič, Hvila, Spilár

    Rozhodčí: Baluška, J. Konc - Tvrdoň, Valach
    bahis siteleri