Liberec – Třinec 6:2 (kon.) | Motor ČB – Sparta 3:6 (kon.) | Chomutov – Vítkovice 4:6 (kon.)
konec
Bílí Tygři Liberec
6:2 (1:0, 3:1, 2:1)
HC Oceláři Třinec
Středa 28.03.2012, 15:00Mistrovství ČR - mladší dorost
Partner:
     
    59:02
    Liberec právě vstřelil branku!

    Perfektně provedený brejk odebírá hostům veškerou naději na vyrovnání. DOMINIK LAKATOŠ si kličkou položil Fendricha a pak bekhendem přehodil jeho beton.

    Asistence: Tomáš Havlín, Lukáš Král.
     
    46:28
    Třinec právě vstřelil branku!

    Hosté se přeci jen vrací na rozdíl tří gólů, když se od modré čáry prosadil LADISLAV WALASKI.

    Asistence: Lukáš Jašek.
     
    44:50
    Liberec právě vstřelil branku!

    A domácí vedou už o čtyři branky, Pyrochtovu střelu sice Fendrich vyrazil, RADKU ŠÍROVI ale stačilo pouze dorazit puk do odkryté branky.

    Asistence: Filip Pyrochta.
     
    37:51
    Liberec právě vstřelil branku!

    Liberec využívá přesilovku, která navíc bude trvat dál. Velice trpělivě to teď provedl JAN ORDOŠ, který po Havlínově vyraženém pokusu sebral kotouč, povyjel mimo dosah Fendricha a zasunul kotouč do sítě.

    Asistence: Tomáš Havlín, Dominik Lakatoš.
     
    28:30
    Liberec právě vstřelil branku!

    Úžasná domácí branka v oslabení! Takové sólo se jen tak nevidí! Nádherný výlet přes celé hřiště provedl JAN ORDOŠ, který nakonec zakončil přímo do horního růžku branky.

    Bez asistence.
     
    27:48
    Třinec právě vstřelil branku!

    Domácím se nepovedlo střídání, čehož hosté využili a po přečíslení 4 na 2 snižují vedení. Kovařčík nejprve našel Palu, kterého skvěle vychytal Hosnedl, který ale na dorážku JANA PORUBY nestačil.

    Asistence: Martin Pala, Michal Kovařčík.
     
    22:46
    Liberec právě vstřelil branku!

    Domácí zvyšují vedení na dvě branky. Královi se povedlo propasírovat kotouč k PAVLU ZACHOVI, který hezkou střelou trefuje šibenici Fendrichovy klece.

    Asistence: Lukáš Král.
     
    18:35
    Liberec právě vstřelil branku!

    A tlak končí brankou! Třinečtí obránci zapomněli před vlastní klecí na mladého MATOUŠE BĚLOHORSKÉHO, který se štěstím našel skulinku ve Fendrichově výstroji.

    Asistence: Dominik Lakatoš.

    Radoslav Vavřina

    Branky a nahrávky: 19. Bělohorský (Lakatoš), 23. Zacha (Král), 29. Ordoš, 38. Ordoš (Havlín, Lakatoš), 45. Šír (Pyrochta), 60. Lakatoš (Havlín, Král) - 28. Poruba (Pala, Kovařčík), 47. Walaski (Jašek)


    Bílí Tygři Liberec: Hosnedl (Stezka) - Slaboch, Chlum, Mečíř, Lakatoš, Šír, Klinger, Pyrochta, Chlapík, Husa, Němeček, Havlín, Ordoš, Král, Gecko, Babec, Bělohorský, Divila, Heřmánek, Suchý, Zacha.
    HC Oceláři Třinec: Fendrich (Turšner) - Janiczek, Polášek, Walaski, Roman, Kovařčík, Christov, Kaukič, Pala, Poruba, Zahradníček, Motloch, Lorek, Sikora, Heczko, Adámek, Cienciala, Petrák, Jašek, Orság, Škorpík.

    Rozhodčí: Hrubý - L. Podrazil, R. Podrazil.
    bahis siteleri