Petrohrad – Dynamo Moskva 4:5 (po pr.)
po prodl.
SKA Petrohrad
4:5 (1:0, 2:0, 1:4 - 0:1)
Dynamo Moskva
Středa 28.03.2012, 17:00 • Ledový palác, Petrohrad • Play-off KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    06:91
    Tony Martensson dal branku a všichni se v hale radují! Po dlouhé domluvě mezi rozhodčími a hostujícími hráči se nakonec ještě bude telefonovat videorozhodčímu!
     
    70:09
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Domácí jsou velmi zklamáni, Martenssonovu dorážku videorozhodčí neuznal a z ničeho nic se na druhé straně raduje Dynamo! DENIS MOSALJOV totiž dostal puk za Štěpánka a dokonal hattrick - 4:5! Bez asistence.
     
    69:16
    Tak nakonec se sudí ještě odhodlal k rozhovoru s videorozhodčím a ten po dlouhé domluvě branku neuznal!
     
    67:44
    Štěpánek vyráží Gorochovovu střelu ramenem!
     
    66:08
    A nebo také nemusíme! Štěpánkovi vypadl vystřelený kotouč a šoural se za brankovou čáru! Naštěstí byl poblíž Denisin a ten zachránil Petrohrad před zkázou!
     
    58:15
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Dynamo dokázalo něco neuvěřitelného! Moskevským se podařilo během třetí třetiny stáhnout tříbrankové manko, nyní se po velkém závaru dorážkou prosadil DENIS MOSALJOV a posílá tím zápas do prodloužení - 4:4! Asistence: Denis Kokarev.
     
    55:32
    Štěpánek nyní drží naděje Petrohradu!
     
    54:48
    Dvířka na trestných lavících se opět otevírají. Dynamo dostane šanci na vyrovnání, za katr putuje Kirill Kolcov (PET) za hákování.
     
    48:41
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Tak tad se nám začíná strhávat pořádná přestřelka! Dynamo překvapivě opět snižuje, z pravé strany vyslal prudký kotouč na hůl DENISE MOSALJOVA jeho spoluhráč a tomuto ruskému útočníkovi stačilo jen nastavit hokejku - 4:3! Asistence: Denis Kokarev a Ilja Gorochov.
     
    47:31
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Jenže poslední okamžiky přinesly obrovský závar a dnešní superlajna se opět prosazuje! Střelu Dmitrije Kalinina dorazil do sítě VLADIMIR TARASENKO - 4:2! Asistence: Dmitrij Kalinin.
     
    45:59
    Tlak hostí bude nyní zřejmě utlumen, Za držení putuje na trestnou lavici Dmitrij Višněvskij (DMS).
     
    44:51
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    A pozor! Dynamo se během krátké chvíle dotahuje na rozdíl jediné branky a závěr bude ještě hodně zajímavý! Po deseti vteřinách LEO KOMAROV využívá neomylnou střelou do růžku přesilovou hru - 3:2! Asistence: Ilja Gorochov a Konstantin Gorovikov.
     
    44:31
    Vášně hasil u branky Jevgenij Arťjuchin (PET) a hosty čeká další početní výhoda.
     
    44:31
    A další závar před Jakubem Štěpánkem, tentokrát se však Dynamo neraduje. Hosté ale přeřadili na vyšší rychlost a domácí hráči začínají mít problémy!
     
    43:23
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Že bychom se nám závěr zápasu zdramatizoval? Dynamo snižuje na rozdíl dvou branek, velký podíl na tom má MAREK KVAPIL, který z nulového úhlu nahazoval kotouč na Štěpánkovu branku. Český brankář si ho smolně srazil betony do vlastní branky - 3:1! Asistence: Dominik Graňák.
     
    36:08
    Nyní je tu poměrně velká komplikace pro domácí. Alexej Semjonov (PET) dostává pět minut + trest do konce utkání za vražení na hrazení.
     
    30:06
    Oddechový čas pro hosty.
     
    30:06
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    A ten vzápětí přichází! Formace Makarov - Tichonov - Tarasenko nyní opět zaúřadovala, VLADIMIR TARASENKO se dostal u pravého mantinelu k volnému puku, dostal se s ním až před brankáře, kde nekompromisně zakončil - 3:0! Asistence: Andrej Pervyšin a Igor Makarov.
     
    24:01
    A Petrohrad jde do tří! K Martenssonovi si usedne také Kalinin (PET) z nedovolené bránění.
     
    23:09
    Skvělý Štěpánek vyrazil střelu Gorochova ramenem!
     
    22:39
    Uvidíme přesilovou hru. Na trestnou lavici si jde sednout domácí Tony Martensson (PET) za hákování.
     
    21:37
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Domácí mají nového hrdinu! Stejně jako při prvním gólu se Petrohrad prosadil chvíli po návratu vyloučeného hráče, Vladimir Tarasenko si to namířil přímo k brance. Jeho střelu dokázal brankář Jerjomenko vyrazit, ale na dorážku VIKTORA TICHONOVA v kleče prostě neměl - 2:0! Asistence: Vladimir Tarasenko a Andrej Pervyšin.
     
    18:47
    V závěru úvodní dvacetiminutovky se Petrohrad chystá k přesilové hře, za vysokou hůl putuje na trestnou lavici Denis Mosaljov (DMS).
     
    12:58
    Nyní si však početní výhodu zahrají také hosté. Za hákování míří na lavici hanby Denis Denisov (PET).
     
    12:00
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Jenže chvíli po skončení přesilové hry se domácí prosazují! Na prostor kruhů si sjel VIKTOR TICHONOV, obdržel přesnou přihrávku a skvělou ranou příklepem otevřel střelecký účet prvního semifinále - 1:0! Asistence: Igor Makarov.
     
    11:28
    Až nyní však vznikl před brankou Moskvy obrovský závar! Kotouč poskakoval po brankové čáře, ale nakonec ji nepřekročil! Velký podíl na tom má pozorný Jerjomenko!
     
    09:36
    Uvidíme první přesilovou hru. Jakub Klepiš (DMS) je vyloučen za hru vysokou holí na dvě minuty. Petrohrad může otevřít skóre.

    Petr Dejnožka

    Branky a nahrávky: 12. Tichonov (Makarov), 22. Tichonov (Tarasenko, Pervyšin), 31. Tarasenko (Pervyšin, Makarov), 48. Tarasenko (Kalinin) - 44. Kvapil (Graňák), 45. Komarov (Gorochov, Gorovikov), 49. Mosaljov (Kokarev, Gorochov), 59. Mosaljov (Kokarev), 71. Mosaljov


    SKA Petrohrad: Štěpánek (Ježov) - Koltsov, Pěrvišin, Denisov, A.Semjonov, V.Višněvskij, Vorobjov, Berdjukov - Průcha, Thoresen, Afinogenov - Martensson, Rybin, Klimenko - Něprejaev, Fjodorov, Arťuchin - Makarov, Tichonov, Tarasenko.
    Dynamo Moskva: Jerjomenko (Volkov) - Graňák, Gorochov, Solovjev, Jalasvaara, Višněvskij, Novák, Barancev - Komarov, Gorovikov, Anisin - Koňkov, Soin, Volkov - Kokarev, Babenko, Mosalev - Kvapil, Pestunov, Klepiš

    Rozhodčí: Hoffman, Zacharov - Michel, Šikarov
    bahis siteleri