Kometa Brno – HC Litvínov 4:3 (kon.) | Sparta – Opava 4:5 (po s.n.) | Černí Vlci – Liberec 5:6 (kon.)
konec
HC Černí Vlci
5:6 (2:2, 2:3, 1:1)
Bílí Tygři Liberec
Čtvrtek 29.03.2012, 12:40 • Svijanská aréna, Liberec. • Mistrovství ČR - 8. třída
Partner:
     
    56:17
    Černí Vlci právě vstřelili branku!
    DAVID KOFROŇ snižuje v singalizované výhodě na rozdíl jediné branky, drama je na světě. Kofroň přejel útočnou modrou čáru a střelou švihem zaslal puk nechytatelně pod břevno. Asistence: Matěj Mach, Dominik Krása – 5:6.
     
    42:10
    Liberec právě vstřelil branku!
    Severočeši zvyšují své vedení. Solenský přiťukl černou pryž volnému MATYÁŠI KAČÍRKOVI, pro něhož nebyl problém z těsné blízkosti skórovat. Asistence: Samuel Solenský – 4:6.
     
    39:56
    Liberec právě vstřelil branku!
    SAMUEL SOLENSKÝ kompletuje hattrick! Bílí Tygři se prosazují čtyři vteřiny před koncem třetiny a poprvé v zápase jsou ve vedení. Eichlerovu střelu sklepl Mach pouze před sebe, na Solenského dorážku nestačil. Asistence: Jan Eichler – 4:5.
     
    Liberec právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno, MAREK ZACHAR se trefil v oslabení. Nikým neatakován v nebezpečné zóně mezi kruhy propálil Macha. Asistence: Samuel Solenský – 4:4.
     
    31:58
    Liberec právě vstřelil branku!
    Sérii přihrávek v útočné třetině zakončil přesnou ranou MATYÁŠ KAČÍREK. Měl již jednoduchou úlohu, z pozice před brankovištěm pohodlně pokořil ležícího brankáře. Asistence: Jan Eichler, Zikmund Mróz – 4:3.
     
    29:37
    Černí Vlci právě vstřelili branku!
    Střela DAVIDA KOFRONĚ končí v síti. Mladý útočník vypálil z pozice mezi kruhy, Žajdlíkovi propadl kotouč mezi rukou a tělem za brankovou čáru. Asistence: Štěpán Fryšara – 4:2.
     
    22:53
    Černí Vlci právě vstřelili branku!
    Vlci jdou potřetí v dnešním souboji do vedení. Kalus sám před brankářem nezazmatkoval, kotouč ještě posunul lépe postavenému DOMINIKU RAŠKOVI. Ten střílel takřka do prázdné brány. Asistence: Jan Kalus, Dominik Krása – 3:2.
     
    17:01
    Liberec právě vstřelil branku!
    SAMUEL SOLENSKÝ se opět raduje, čiperný útočník znovu dorovnal těsný náskok soupeře. Z mezikruží zacílil přesně, Mach se natahoval marně. Asistence: Tomáš Nezbeda – 2:2.
     
    13:51
    Černí Vlci právě vstřelili branku!
    JAN KALUS vrací svému výběru vedení. Po sérii odrazů se zmocnil černé pryže na levé straně a trefil přesně k bližší tyči. Žajdlík byl takřka bezmocný. Bez asistence – 2:1.
     
    09:18
    Liberec právě vstřelil branku!
    Bílí Tygři vzápětí vystartovali do protiútoku a radují se z vyrovnání! SAMUEL SOLENSKÝ proklouzl do útočného pásma. Na pravém kruhu si kotouč přichystal na střelu a trefil přesně do horní poloviny branky. Asistence: Tomáš Nezbeda, Matyáš Kačírek – 1:1.
     
    04:42
    Černí Vlci právě vstřelili branku!
    Vlci bleskurychle využívají pětiminutovou početní výhodu. DOMINIK RAŠKA zametl volný puk z mezikruží za brankovou čáru. Asistence: Ondřej Imrich, Matěj Mach – 1:0.

    Lukáš Šonský

    Branky a nahrávky: 5. Raška (Imrich, M. Mach), 14. Kalus, 23. Raška (Kalus, Krása), 30. Kofroň (Fryšara), 57. Kofroň (M. Mach, Krása) - 10. Solenský (Nezbeda, Kačírek), 18. Solenský (Nezbeda), 32. Kačírek (Eichler, Mróz), ?. Zachar (Solenský), 40. Solenský (Eichler), 43. Kačírek (Solenský)


    HC Černí Vlci: P. Mach (Dobečka) – Holiš, Gřeslík, Prepsl, Fryšara "C", Fojtášek, Kalus, Imrich, Dobeš, Kofroň, Cvečka, Dostál, M. Mach, Krása, Gonos "A", Raška.
    Bílí Tygři Liberec: Žajdlík (Jiránek) – Kunst, Zachar "A", Wiencek, Straka, Wieser, Solenský, Minařík, Slavík, Balabán, Čechura, Dvořák, Mróz, Eichler "A", Nejedlý, Nezbeda "C", Jursa, Kačírek, Velechovský.

    Rozhodčí: Kajínek – Grundler, Hladík.
    bahis siteleri