Černí Vlci – Opava 2:5 (kon.) | Sparta – Kometa Brno 3:4 (kon.) | Liberec – HC Litvínov 6:5 (kon.)
konec
HC Sparta Praha
3:4 (0:2, 1:2, 2:0)
HC Kometa Brno
Sobota 31.03.2012, 15:00Mistrovství ČR - 8. třída
Partner:
     
    56:44
    Sparta právě vstřelila branku!
    A je to tady, Sparta je za svou aktivitu odměněna třetí brankou. VOJTĚCH KOMÁREK sice ještě napoprvé před Huzlíkem neuspěl, ale na druhý pokus se již trefil naprosto přesně. Čeká nás pravděpodobně velmi zajímavý závěr! Bez asistence.
     
    47:23
    Sparta právě vstřelila branku!
    Na druhé straně snižuje Sparta na rozdíl dvou branek a využívá tím přesilovou hru. MILAN DAVÍDEK předvedl šikovnou zasekávačku, kterou se zbavil obránce, najel si do dobré střelecké pozice a pod horní tyč zavěsil. Naprosto dokonalá individuální akce. Bez asistence.
     
    39:32
    Kometa právě vstřelila branku!
    Kometě se aktivita ze závěru druhé třetiny opět vyplácí. ROBERT HAVLÁT si šikovně najel zpoza branky až před Brízgalu, kde měl plno prostoru a času. Napoprvé sice ještě sparťanského gólmana nepřekonal, ale na druhý pokus již našel skulinku u levé tyče. Asistence: Jakub Čejka.
     
    33:52
    Sparta právě vstřelila branku!
    Tak přece jen se Sparta dočkala snížení, nutno říci, že za celozápasovou snahu zaslouženého. Davídek střílel od modré a LUKÁŠ ŠRÁMEK v předbrankovém prostoru pohodlně dorážel. Asistence: Milan Davídek.
     
    27:28
    Kometa právě vstřelila branku!
    Poté, co se Kometa dokázala ubránit přesilovce soupeře, dokázala sama potřetí udeřit. Autorem branky je tentokrát JAKUB ČEJKA. Se sparťanskými nadějemi na vítězství to už vypadá hodně špatně. Asistence: Libor Hájek.
     
    19:59
    Kometa právě vstřelila branku!
    Tak to je pro Sparťany pořádně ledová sprcha na závěr úvodního dějství. Zdálo se, že třetinu v poklidu dohrají před brněnskou brankou, ale Kometa přece jen dokázala na druhé straně udeřit. Obrovskou hrubku sparťanského gólmana Brízgaly, který vyjel pro vyhození Zukala až na vrchol kruhů, dokázal následně potrestat PATRIK ŘÍČKA trefou do zcela opuštěné klece, to vše navíc pouhou vteřinu před koncem první třetiny. Asistence: Lukáš Zukal.
     
    05:17
    Kometa právě vstřelila branku!
    Brňané se dostávají ve veledůležitém klání do vedení. Říčka zavezl touš až před Brízgalu, kde JAN BERNÁT pohotově dorážel do branky. Asistence: Patrik Říčka, Libor Hájek.

    Adam Bagar

    Branky a nahrávky: 34. Šrámek (Davídek), 48. Davídek, 57. Komárek - 6. Bernát (Říčka, Hájek), 20. Říčka (Zukal), 28. Čejka (Hájek), 40. Havlát (Čejka)


    HC Sparta Praha: Brízgala (Hofmann) - Chlouba, Šrámek, Fojtík, Kadlec, Eliáš, Kafka, Beran, Jeřábek, Pšenička, Dejdar, Davídek, Michnáč, Komárek, Hanuš, Sedliský, Janda.
    HC Kometa Brno: Huzlík (Januš) – Neusser, Zukal, Petlák, Jirůšek, Tauwinkl, Havlát, Heinrich, Mikyska, Hasoň, Škvrně, Bohanos, Čejka, Straka, Hájek, Furch, Bernát, Říčka.

    Rozhodčí: Kajínek – Hanzlík, Grundler
    bahis siteleri