Motor ČB – Chomutov 0:2 (kon.) | Třinec – Sparta 3:8 (kon.) | Liberec – Vítkovice 4:3 (po s.n.)
po s.n.
Bílí Tygři Liberec
4:3 (1:1, 2:1, 0:1)
HC Vítkovice Ridera
Sobota 31.03.2012, 18:30Mistrovství ČR - mladší dorost
Partner:
     
    65:00
    Liberec právě vstřelil branku!
    Rozhodující samostatný nájezd tak jde na vrub FILIPA CHLAPÍKA, který se štěstím proměnil svůj nájezd a rozhodl o vítězi.
     
    Za domácí celek se ke svému pokusu rozjel FIlip Chlapík a se štěstím ho proměňuje. Mizerovi vypadl kotouč z lapačky 2:1.
     
    Za hosty se rozjel Šimon Stránský a mazáckým blafákem nedal Hosnedlovi šanci. 1:1.
     
    Jako první vyjel na svůj pokus Pavel Zacha (LIB). Volil střelu z mezikruží a překonává Mizeru - 1:0.
     
    64:06
    Vítkovice mohly rozhodnout. Na brankovišti se ocitl nekrytý Kafka, avšak nepodařilo se mu přehodit beton ležícího Hosnedla.
     
    58:42
    Rozhodnutí měl na hokejce Bělohradský. Z úhlu ale trefil pouze tyč. Následně je kotouč ztracen v chumlu těl. Vhazuje se v útočném pásmu libereckých hokejistů.
     
    47:00
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Hosté vyrovnávají. Kafka střílel od modré, jeho pokus se od zadního mantinelu odrazil před libereckou branku. A tam hlídkoval MARTIN STOKLÁSEK, jenž bez nejmenších potíží dopravil kotouč do sítě. Asistence: Dominik Kafka.
     
    37:17
    Velká šance domácího Chlapíka. Ten projel celé kluziště a dostal se až před Mizeru. Svůj blafák ale nedokázal na dlouhou hokejku dotáhnout do konce.
     
    35:59
    Liberec právě vstřelil branku!
    Bílí Tygři využívají přesilovku okamžitě. Zacha vyhrál vhazování, posunul na ZDEŇKA KRÁLE a ten propálil vše, co mu stálo v cestě. Asistence: Pavel Zacha.
     
    35:56
    Liberečtí dorostenci dostávají další šanci v přesilové hře. Za krosček putuje na lavici hanby Petr Šendera (VIT).
     
    31:14
    Hosté mohli zvrátit zápas na svou stranu. Sami na gólmana uháněli Korec a Volný. Prvně jmenovaný předložil před prázdnou branku druhému, proti němuž ale vytrčil beton Hosnedl a se štěstím jeho pokus zlikvidoval.
     
    27:49
    Hosté jdou do tří! Ve snaze osvobodit svůj celek vyhodil Vojtěch Adamík (VIT) kotouč mimo hrazení a putuje na trestnou lavici za zdržování hry.
     
    27:35
    Liberec si zahraje přesilovku. Za hákování na Zachu odchází na trestnou lavici Ivan Puzič (VIT).
     
    26:37
    Do vedení mohl poslat svůj celek hostující Stoklásek. Ten se ocitl zcela nekryt mezi kruhy, avšak svůj pokus zápěstím jen zaduněl o zadní hrazení.
     
    22:20
    V ohromné příležitosti se ocitl hned dvakrát Zacha. K tomu se odrazil kotouč na pravý kruh a liberecký forward dvakrát zakončoval do napůl odkryté klece. Mizera ale dokázal dvakrát téměř zázračně zasáhnout.
     
    21:42
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Liberecké vedení netrvalo dlouho. Důraz na brankovišti prokázal VLASTIMIL MALINA, který dorážkou překonal Hosnedla. Asistence: Jan Korec, Samuel Ollender.
     
    20:40
    Domácí mohli své vedení navýšit. Na první pohled nenápadná střela Ordoše zazvonila o levou tyč.
     
    20:18
    Liberec právě vstřelil branku!
    A hned tu máme branku. Do vedení se dostává Liberec a poslal ho tam ZDENĚK KRÁL. Ten se dostal až za obranu, kde ve vzduchu zasáhl poskakující kotouč. Bez asistence.
     
    17:35
    Liberec si zahraje další přesilovou hru. Na trestnou lavici tentokrát putuje Jan Trčka (VIT). Podražení.
     
    14:25
    Ve vyložené příležitosti se ocitl hostující Volný. Ten dostal kotouč mezi kruhy a tvrdou střelou orazítkoval tyč.
     
    12:15
    Další akce Zachy. Tentokrát projel podél levého mantinelu do útočného pásma, kde předložil kotouč Ordošovi. Jeho střela ale přes bránícího hráče neprošla.
     
    09:50
    Liberec právě vstřelil branku!
    Jako by platilo pravidlo nedáš, dostaneš. Na druhé straně předložil kotouč Gecko PAVLU ZACHOVI a ten povedenou střelou překonal Mizeru. Asistence: Michal Gecko.
     
    09:41
    Do situace dvou proti jednomu se dostali Ollender se Slánským. Ten dostal kotouč před branku, kde byl sám proti Hosnedlovi. Ten ale včas sklapl betony a jeho šanci zneškodnil.
     
    04:14
    Liberci se přesilovka vůbec nedařila a vrcholí to faulem Jiřího Babce (LIB) - nedovolené bránění.
     
    03:32
    Liberečtí dostávají příležitost srovnat. Samuel Ollender (VIT) putuje na trestnou lavici za hákování.
     
    03:07
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Heřmánek chyboval na útočné modré, čímž vyslal do rychlého protiútoku DOMINIKA KAFKU, který z pravé strany procedil kotouč pod rukou Hosnedla. Asistence: Martin Stoklásek.

    Martin Zíta

    Branky a nahrávky: 10. Zacha (Gecko), 21. Král, 36. Král (Zacha), 65. Chlapík - 4. Kafta (Stoklásek), 22. Malina (Korec, Ollender), 47. Stoklásek (Kafka)


    Bílí Tygři Liberec: Hosnedl (Stezka) - Slaboch, Chlum, Mečíř, Kalatoš, Klinger, Pyrochta, Chlapík, Husa, Němečka, Havlín, Ordoš, Král, Gecko, Babec, Bělohradský, Divila, Heřmánek, Suchý, Zacha.
    HC Vítkovice Ridera: Mizera (Wanecki) - Puzič, Šendera, Halška, Adamík, Slánksý, Korec, Ollender, Stoklásek, Malina, Kafka, Trčka, Stránský, Charvát, Krenželok, Volný, Rudl, Fajkus, Klapetek.

    Rozhodčí: Daněk - Grundler, Novák.
    bahis siteleri