Beroun – Benátky n/J 3:3 (kon.)
konec
Český Lev-Union Beroun
3:3 (1:0)
SK Benátky nad Jizerou
Sobota 31.03.2012, 16:30Krajský přebor
     
    62
    Benátky právě vstřelily branku!
    Neuvěřitelné věci na berounské umělce! Domácí naprosto ztratili kontrolu nad utkání, zbytečně faulovali u pomezní čáry. Na Korejzův centr si naběhl střídající DAVID MAŠEK a hlavou s pomocí tyče rozjásal benáteckou lavičku i příznivce hostí. Během deseti minut hosté třemi góly vyrovnali a začíná se od začátku.
     
    60
    Benátky právě vstřelily branku!
    Z jasného vývoje je tu náhle drama! Aut Reicherta posunul střídající Mašek na zcela volného MARTINA ŠKARECKÉHO, který měl úlohu jednoduchou. Zakončoval totiž do prázdné branky.
     
    53
    Benátky právě vstřelily branku!
    Tak ještě je tu nový náboj. Benátky totiž bleskově snižují. Ke gólu MARTINU KORCOVI pomohla i chyba gólmana Pettíka. Ten totiž vyběhl mimo vápno a Korec po přihrávce Smetany uklízel do prázdné branky.
     
    52
    Beroun právě vstřelil branku!
    Domácí zasazují hostům třetí úder a vypadá to, že z toho už se Benátky nevzpamatují. TOMÁŠ CIHELKA napřáhl za vápnem a trefil se přesně.
     
    46
    Beroun právě vstřelil branku!
    Domácí snad po deseti vteřinách druhé půle zvyšují na 2:0. Ihned po rozehrávce se dostal záhadným způsobem do samostatného úniku DANIEL HÁJEK a dává svůj druhý gól v dnešním utkání.
     
    11
    Beroun právě vstřelil branku!
    Krásný gól posílá Českého Lva do vedení. DANIEL HÁJEK napřáhl za vápnem a trefil přesně šibenici Bejrovy branky. Nejlepší berounský střelec si tak připisuje letošní šestý zásah.

    Tomáš Nejedlo

    Branky: 11. Hájek, 46. Hájek, 52. Cihelka - 53. Mart. Korec, 60. Škarecký, 62. Mašek

    Karty:   40. Novák (BER), 56. Šíma (BER) - 77. Mašek (BEN)


    Český Lev-Union Beroun: Pettík - Michalík, Cihelka (65. Buch), Šíma, Pobiš, Hájek, Novák, Klička, Růžička (84. Machovec), Sajner, Vopěnka.
    SK Benátky nad Jizerou: Bejr - Reichert, Karásek, Rosenkranz, Třasák - Mart. Korec, Cruz, Smetana, Korejza (77. Cepka), Škarecký, Mich. Korec (46. Mašek).

    Rozhodčí: Pavlíková - Šulcová, Tichá

    Diváci: 60
    bahis siteleri