Jablonec – Slovácko 1:0 (kon.) | Mladá Boleslav – Teplice 0:1 (kon.) | Č. Budějovice – Hr. Králové 1:0 (kon.)
Olomouc – Slavia 1:0 (kon.) | Sparta – Příbram 0:2 (kon.) | Dukla Praha – Liberec 1:2 (kon.)
konec
AC Sparta Praha
0:2 (0:1)
FK Příbram
Neděle 01.04.2012, 17:00 • Generali Arena • Gambrinus liga
Předzápasové kurzy
     
    90+1
    Závěrečné střídání hostů, Šlapáka nahradil Bernardo.
     
    90
    Jiří Krejčí si v souboji s Kweukem pomohl přitažením soupeře za dres a je za své počínání žlutě oceněn.
     
    84
    Hostům se daří kouskovat hru, dalším střídajícím hráčem je Jiří Mareš, kterého nahradil Papšys.
     
    83
    Hosté vůbec poprvé v dosavadním průběhu zápasu střídají, Pleška nahrazuje Pavel Pilík.
     
    82
    Holek zastavil vznikající protiútok taktickým faulem a je příjemcem žluté karty.
     
    76
    Druhé střídání Sparťanů, Kušnír přepouští místo na hřišti Kadlecovi, do obranné trojice se tak zřejmě stáhne Holek a Sparta vrhá všechny síly do ofenzivy.
     
    68
    Sparťané střídají a vysílají jasný signál k ofenzivě, Manuela Pamiče nahradil jeho chorvatský kamarád Andrej Kerič.
     
    66
    Hosté se i za dvoubrankového vedení prezentují sympatickým fotbalem, Marešův centr mířil na Šlapáka, který se ocitl za zády sparťanských obránců, ovšem v klíčovou chvíli se mu nepodařilo zakončit.
     
    63
    Příbram právě vstřelila branku!
    Hosté senzačně zvyšují svůj náskok! Pleško dostal přesnou přihrávku na levé křídlo, hledal před brankou Šlapáka, kterému se vrhl pod nohy brankář Vaclík, hostující útočník ještě stačil posunout míč ZDEŇKU KOUKALOVI, který jej neomylně namířil pod břevno sparťanské branky!
     
    41
    Přikryla při zpracování míče fauloval Divíšek a je prvním žlutě napomenutým fotbalistou v dosavadním průběhu zápasu.
     
    38
    Příbram právě vstřelila branku!
    Lukáš Pleško dokázal odcentrovat mezi dvěma protihráči, přesným pasem našel před brankou MARTINA ŠLAPÁKA, který efektní patičkou přelstil bránícího Jarošíka i brankáře Vaclíka a propasíroval míč do sítě!
     
    27
    Další skvělou kolmici předvedl tentokrát Kušnír, jenž uvolnil Kweukeho, který ještě vylepšil pozici přihrávkou pro nabíhajícího Přikryla, ten ale ve vyložené příležitosti branku přestřelil.
     
    24
    Vaclík dnes není při rozehrávce moc přesvědčivý, tentokrát odkopem kopačku Pleška, který z třicetimetrového voleje namířil míč zpět na sparťanskou branku, ovšem mladý brankář ještě stihl pro míč doběhnout.
     
    20
    Holek další povedenou kolmicí vysunul za příbramskou obranu Kweukeho, ten ale křížnou ránou tentokrát minul vzdálenější tyč hostující branky.
     
    17
    Hušbauer nádhernou přihrávkou vysunul za hostující obranu Krejčího, který prostřelil brankáře Hrušku, míč se ale od tyče odrazil zpět do pole a hosté jej stačili odklidit do bezpečí!
     
    8
    Už se hraje opět na druhé straně, Krbeček v zajetí dvou protihráčů předal míč naběhnuvšímu Pilíkovi, jehož projektil prolétl těsně nad břevnem domácí branky.
     
    5
    Velké potíže měl při odkopu i domácí brankář Vaclík, který trefil napadajícího protivníka Krbečka, od nějž se míč odrazil směrem k odkryté sparťanské svatyni, ovšem nedoskákal do ní a Vaclík ještě stačil míč pokrýt.
     
    3
    Matějovský přesnou kolmicí vysunul za hostující obranu Kweukeho, který se řítil proti brankáři Hruškovi, ovšem velmi nepovedeným obloučkem poslal míč přímo do rukavic hostujícího brankáře. Nabízí se možná paralela s loňským zápasem zde proti Žilině v boji o Ligu mistrů, kdy Kweuke mířil také sám proti brankáři a zakončil velmi podobně bídně.
     
    1
    V devatenácté sekundě zápasu měla Sparta první vážnou příležitost! Ačkoliv úvodní rozehrávku měli k dispozici hosté, tak Mišůn při rozehrávce trefil Matějovského, který poté posunul míč do běhu Přikrylovi, ten ale tváří v tvář nedokázal překonat brankáře Hrušku.

    Tomáš Kohlmann


    Hledáme zpravodaje pro tým FK Příbram. Více informací zde.

    Branky: 38. Šlapák, 63. Koukal

    Karty:   82. Holek (SPA) - 41. Divíšek (PRI), 90. J. Krejčí (PRI)


    AC Sparta Praha: Vaclík - Kušnír (76. Kadlec), J. Brabec, Jarošík, Pamič (68. Kerič) - Hušbauer, Holek - Přikryl, Matějovský, L. Krejčí - Kweuke
    FK Příbram: Hruška - Štochl, Mišůn, J. Krejčí, Divíšek - Mareš (84. Papšys), Koukal, T. Pilík, Pleško (83. P. Pilík) - Krbeček, Šlapák (90. Bernardo)

    Rozhodčí: Kocourek - Chytil, Gallo

    Diváci: 8 106
    bahis siteleri