Schalke – Hannover 3:0 (kon.) | Hamburg – Leverkusen 1:1 (kon.)
konec
FC Schalke 04
3:0 (1:0)
Hannover 96
Neděle 08.04.2012, 15:30 • Veltins-Arena, Gelsenkirchen • Německá Bundesliga
Předzápasové kurzy
     
    83
    Schalke naposledy vystřídalo, trávník opustil Učida, vběhl na něj Höwedes.
     
    76
    Schalke podruhé vystřídalo, Draxler uvolnil místo na hřišti střelci dvou branek z podzimního duelu s Hannoverem Pukkimu.
     
    73
    Papadopoulos dopravil po přímém volném kopu hlavou míč do brány, ještě předtím si ale pomohl faulem, když přistrčil Schulze. Kopat se tak bude proti brance Schalke.
     
    71
    První střídání na straně Schalke, z trávníku odešel autor dvou branek Raúl, nahradil ho Holtby.
     
    69
    Hannover naposledy vystřídal. Místo Pinta vyběhl na trávník Stoppelkamp.
     
    66
    Höger mohl zvýšit na 4:0, jeho střela ale minula bránu.
     
    63
    Schalke 04 právě vstřelilo branku!
    Schalke se mohutně přiblížilo tříbodovému zisku. Učida vysunul do běhu Farfána, který s míčem utekl až do pokutového území, kde již mohl zakončovat. Zpětnou přihrávkou však naservíroval balon zcela volnému KLAASI-JANU HUNTELAAROVI, jenž ho neměl problém dopravit do poloodkryté brány.
     
    61
    Po rohovém kopu Escudera hosté míč odhlavičkovali ven z pokutového území, kde se parádně opřel levačkou do míče Farfán a jeho volej z obtížemi vyrazil brankář Zieler.
     
    58
    Těsně před pokutovým územím Hannoveru zastavil Učidu Haggui a uviděl první žlutou kartu tohoto utkání.
     
    54
    Po centru Farfána odhlavičkovali hosté míč z vápna. K odraženému balonu se dostal Moritz, který vypálil ze 30 metrů a po jeho pěkné střele musel zasahovat brankář Zieler.
     
    47
    Schalke 04 právě vstřelilo branku!
    Schalke se znovu vydařil nástup do poločasu. Farfán uvolnil do pokutového území RAÚLA, který si míč zpracoval, elegantní kličkou si mazácky poradil s Zielerem a zasunul balon z ostrého úhlu do prázdné brány.
     
    46
    Hosté podruhé v utkání vystřídali. Místo Pandera nastoupil do druhého poločasu Rausch.
     
    41
    Abdellaoue definitivně opouští hřiště, místo něj si v dresu hostů zahraje Schlaudraff.
     
    35
    Raúl měl na noze druhý gól Schalke. Učida ho našel zpětnou přihrávkou zcela volného v pokutovém území, jeho přízemní rána z voleje ale mířila přesně do míst, kde stál Zieler.
     
    29
    Hannover si vypracoval první velkou příležitost. Míč z přímého volného kopu zakroutil z levé strany až do vápna Pander, Ya Konan hlavičkoval osamocen vedle levé tyče.
     
    15
    Schalke mělo obrovskou příležitost na zvýšení náskoku. Farfán krásně prostrčil míč středem do šestnáctky Draxlerovi, jehož střelu bravurně vyrazil Zieler. K dorážce se ještě dostal Farfán, který mířil do poloodkryté brány, orazítkoval ale pouze pravou tyč.
     
    6
    Schalke 04 právě vstřelilo branku!
    Domácí se prosadili ze standardní situace. Farfán poslal z přímého volného kopu míč do šestnáctky, kde nejvýš vyskočil RAÚL a hlavou usměrnil balon k pravé tyči, od níž se odrazil do sítě.

    Tereza Švandová

    Branky: 6. Raúl, 47. Raúl, 63. Huntelaar

    Karty:   58. Haggui (HAN)


    FC Schalke 04: Unnerstall - Učida (83. Höwedes), Papadopoulos, Metzelder, Escudero - Farfán, Moritz, Raúl (71. Holtby), Höger, Draxler (76. Pukki) - Huntelaar.
    Hannover 96: Zieler - Chahed, Eggimann, Haggui, Schulz - Ya Konan, Pinto (69. Stoppelkamp), Schmiedebach, Pander (46. Rausch) - Abdellaoue (41. Schlaudraff), Diouf.

    Rozhodčí: Stieler

    Diváci: 61 673
    bahis siteleri