Norwich – Manchester City 1:6 (kon.) | Sunderland – Wolverhampton 0:0 (kon.) | Swansea – Blackburn 3:0 (kon.)
West Brom – Queens Park 1:0 (kon.)
konec
Swansea City
3:0 (2:0)
Blackburn Rovers
Sobota 14.04.2012, 16:00 • Liberty Stadium - Swansea • Anglická Premier League
Předzápasové kurzy
     
    90+1
    Do statistik se ještě zapisuje Formica, který vidí žlutou kartu.
     
    89
    Poslední střídání domácích. Ze hry odchází Rangel a pouští na trávník Monka.
     
    88
    Střídající Lita se teď prezentoval nebezpečnou střelou. Otočil se s míčem na hranici velkého vápna a vyslal přízemní střelu k pravé tyči. Donutil tak Robinsona k dalšímu dobrému zákroku.
     
    85
    Swansea střídá, ze hry odchází jedna z dnešních výrazných postav Graham a do hry se dostane na posledních pár minut Lita.
     
    70
    Swansea střídá. Brittona nahradí na hrací ploše Gower.
     
    68
    Pěkná kombinace domácích a narážečka na jeden dotek Grahama se Sinclairem. druhý jmenovaný se dostal do vápna odkud protáhl střelou po zemi k bližší levé tyči Robinsona.
     
    67
    Tak Blackburn mohl ještě vykřesat malou jiskřičku naděje. Dunn však svoji střelou pouze orazítkoval břevno! Největší šance Rovers v utkání.
     
    63
    Swensea právě vstřelila branku!

    Troufám si říct, že je hotovo. Sinclair předvedl slalom ve vápně Blackburnu, obešel tři hráče a pak kousek od levé tyče nahrál před bránu GYLFI SIGURDSSONOVI, který měl lehkou práci a míč v pohodě poslal do prázdné brány.
     
    62
    Po střídání zahrávali hosté standardní situaci z levé strany a po centru do vápna málem skóroval Dunn, chybělo mu velmi málo, aby míč umístil do sítě.
     
    61
    Poslední střídání Rovers. Ze hry odchází Yakubu a nahrazuje ho Goodwillie.
     
    56
    Druhé střídání Blackburnu. Ze hry odchází neviditelný Hoilett a nahrazuje ho Modeste.
     
    48
    A mohlo to být 3:0. Graham si nabíhal na přihrávku z pravé strany, k zakončení do prázdné brány mu chybělo málo. Hosté v poslední chvíli odvrátili na rohový kop...
     
    46
    O přestávce neproběhly žádné změny, na hřišti tedy stejné jedenáctky jako v první půli. Tak nakonec jedna ano. Ze hry odešel Hanley a na hřišti ho nahradil Formica.
     
    43
    Swensea právě vstřelila branku!

    Domácí korunují svoji převahu dalším gólem. Sinclair se dostal ve vápně k míči, nahrál ho na penaltu Grahamovi, který už mohl střílet, ale ještě posunul loptu na levou stranu na úplné volného NATHANA DYERA. Ten následně poslal míč bez problémů do sítě.
     
    40
    Blackburn může děkovat Robinsonovi, že už to není 2:0. Tentokrát to byl Graham, který tentokrát pálil z levé strany zpoza vápna. Technická přízemní střela mířila ke vzdálenější pravé tyči a hostujícímu gólmanovi se jí podařilo výborně vyškrábnout.
     
    36
    Swensea právě vstřelila branku!

    Teď už však mířil GYLFI SIGURDSSON do černého. Našel ho centr na pravé straně vápna, domácí útočník si posunul míč na střelu a potom zamířil technickou ránou k vzdálenější tyči. Robinson byl bez šance.
     
    36
    Pěkný okamžik z obou stran. Sigurdsson vyslal zhruba z třiadvaceti metrů povedenou střelu a Robinson si připsal skvělý zákrok.
     
    33
    První žlutá karta dnešního utkání, kterou si vysloužil po faulu na Taylora Hoilett.
     
    23
    Zajímavý útok domácích. Únik po pravém křídle skončil pasem do vápna, kde si na penaltě nabíhal na míč Sigurdsson, který se však do zakončení nedostal, protože byl s hostujícím Pedersenem. Domácí si žádali penaltu, rozhodčí však zůstal ledově klidný.

    Zdeněk Plánka

    Branky: 36. Sigurdsson, 43. Dyer, 63. Sigurdsson

    Karty:   33. Hoilett (BLC), 90+1. Formica (BLC)


    Swansea City: Vorm - Taylor, Williams, Rangel (89. Monk), Caulker, Dyer, Sinclair, Britton (70. Gower), Allen - Sigurdsson, Graham (85. Lita).
    Blackburn Rovers: Robinson - Dann, Orr, Hanley (46. Hanley), Lowe - Pedersen, Dunn, N'Zonzi, Marcus Olsson - Hoillett (56. Modeste), Yaukubu (61. Goodwillie).

    Rozhodčí: M. Clattenburg - S. Child, A. Hallday - A. Marriner
    bahis siteleri