Česko – Finsko 2:6 (kon.) | Švédsko – Rusko 2:0 (kon.) | USA – Kanada 5:3 (kon.)
Švýcarsko – Německo 2:6 (kon.)
konec
Švýcarsko
2:6 (0:4, 0:1, 2:1)
Německo
Úterý 17.04.2012, 20:00 • Zimní stadion Znojmo. • Mistrovství světa do 18 let
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:16
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!

    Tak další kosmetická úprava skóre byla stvrzena videem. DARIO SIMION střílí druhý dnešní švýcarský gól. Na obrat je ale už pozdě. Asistence: Alessandro Lanzarotti, Xeno Busser.
     
    53:22
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!

    Švýcarští hráči se přece jen dočkali čestného zásahu. O ten se po přihrávce Lucase Balmelliho zapříčinil FABRICE HERZOG. Asistence: Lucas Balmelli.
     
    50:29
    Německo právě vstřelilo branku!

    TIM BENDER právě vstřelil šestý gól Německa a uštědřil soupeři další tvrdou ránu. Asistence: Marcel Kurth.
     
    38:23
    Německo právě vstřelilo branku!

    SVEN ZIEGLER se ve středním pásmu chopil puku, proklestil si cestu skrz švýcarské obránce stojící na modré čáře a prudkou střelou zápěstím překonal z pravého kruhu Schlegela. Asistence: Leon Draisaitl.
     
    18:37
    Německo právě vstřelilo branku!

    Tohle je nepříjemná sprcha pro nepozornou obranu Švýcarů! Na čtyřbrankový rozdíl zvyšuje BENJAMIN ZIENTEK a vyhání Nyffelera z branky. Asistence: Eric Stephan.
     
    17:56
    Německo právě vstřelilo branku!

    Němci využívají přesilovku! Tak dlouho okupovali útočné pásmo a tak intenzivně obstřelovali švýcarského brankáře Nyffelera, až se LEONU DRAISAITLOVI podařilo v krátké době vstřelit druhý gól a zvýšit vedení Němců na tři branky. Asistence: Dominik Kahun.
     
    14:21
    Německo právě vstřelilo branku!

    Další únik Němců končí vstřeleným gólem. LEON DRAISAITL ujel do jednoho z mnohých německých úniků a bekhendovou kličkou poslal puk do sítě. Nyffeler byl bezmocný. Asistence: Markus Eisenschmid.
     
    10:52
    Německo právě vstřelilo branku!

    Trochu jsem to zakřikl - po přihrávce Kahuna ujel do brejku MARKUS EISENSCHMID a zavěsil pod víko Nyffelerovy branky!. Asistence: Dominik Kahun.
    Marken.cz

    David Mičke

    Branky a nahrávky: 54. Herzog (Balmelli), 59. Simion (Lanzarotti, Busser) - 11. Eisenschmid (Kahun), 15. Draisaitl (Eisenschmid), 18. Draisaitl (Kahun), 19. Zientek (Stephan), 39. Ziegler (Draisaitl), 51. Bender (Kurth)


    Švýcarsko: Nyffeler (Schlegel) – Rouiller, Kreis (C), Baltisberger, Sartori, Lanzarotti, Busser, Zuber – Balmelli, Simion, Herzog – Studer, Sieber, Dunner – Brandi, Zangger, Diem – Schmutz F., Schmutz J., Kummer – Herzog.
    Německo: Klein (Cupper) – Quinlan, Schmid, Koberger, Schwarz, Bender, Moser, Tiffels, Stephan – Herpich (C), Ziegler, Kaefer – Zientek, Shevyrin, Klopper – Kurth, Palausch, Tiffels – Kahun, Draisaitl, Eisenschmid.

    Rozhodčí: Dumas (USA), Gofman (RUS) – Lederer (CZE), Vikman (FIN)
    bahis siteleri