Finsko – Německo 8:0 (kon.) | Česko – Švýcarsko 2:4 (kon.) | Rusko – Kanada 2:4 (kon.)
Lotyšsko – Dánsko 3:4 (po pr.)
konec
Rusko
2:4 (0:2, 1:1, 1:1)
Kanada
Čtvrtek 19.04.2012, 19:00Mistrovství světa do 18 let
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    55:54
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Tak jsem to trochu zakřikl. Rusové byli nyní důrazní před gólmanem Murrayem a ANTON SLEPYŠEV došťoural kotouč do kanadské branky. Asistence: Alexej Běreglazov, Bogdan Jakimov.
     
    51:50
    Kanada právě vstřelila branku!
    To už bude pro Rusko hodně těžká písemná práce. Rusové neodstali kotouč ze svého obranného pásma, ten se ocitl v mezikruží na hokejce FELIXE GIRARDA, který ho napálil přesně k tyči. Asistence: Mike Winther, Gemel Smith.
     
    37:03
    Kanada právě vstřelila branku!
    Kanada podnikla rychlý protiútok, na jehož konci zakončoval do prázdné branky KERBY RYCHEL. Asistence: Troy Bourke.
     
    23:36
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Rusové korigují stav. Střela ALEXEJE FILIPPOVA se nezdála nikterak nebezpečná, přesto puk mezi rukou a tělem propadá kanadskému brankáři do branky. Asistence: Alexej Běreglazov.
     
    17:07
    Kanada právě vstřelila branku!
    A opět tradiční kanadský důraz. Vasilevskij neměl kotouč pod kontrolou. Puk poskakoval kolem jeho betonů, odkud ho vyšťoural KERBY RYCHEL a dorazil jej do sítě. Udělal tak jistě radost svému otci Warrenu Rychelovi, někdejšímu hráči NHL, jenž je zde v Břeclavi přítomen. Asistence: Branden Troock, Hunter Shinkaruk.
     
    9:05
    Kanada právě vstřelila branku!
    Pasivita ruského týmu je potrestána. Vasilevskij dělal v brance, co mohl, vyrazil čtyři střely. Na tu pátou, dorážku MATTA DUMBY, už nestačil. Asistence: Sam Reinhart.
    Marken.cz

    Michal Slavík

    Ondřej Nejedlo

    Branky a nahrávky: 24. Filippov (Běreglazov), 56. Slepyšev (Běreglazov, Jakimov) - 10. Dumba (Reinhart), 18. Rychel (Troock, Shinkaruk), 38. Rychel (Bourke), 52. Girard (Winther, Smith)


    Rusko: Vasilevskij (Nalimov) – Mironov, Běreglazov, Lisov, Zadorov, Maslov, Malenkich, Garejev, Galin – Slepyšev (C), Jakimov, Barabanov – Filippov, Osnovin, Ničuškin – Žarkov, Kamajev, Delnov – Kupcov, Chacej, Lebeděv
    Kanada: Murray (Martin) - Pulock, Pelech, Nurse, Dumba, Severson, Morrissey, Steele - Shinkaruk, Rychel, Bourke - Gaunce, Laughton, Reinhart - Troock, Winther, Girard - Kosmachuk, Girard, Smith, Carrier

    Rozhodčí: Dumas (USA), Hribik (CZE) - George (USA), Kohler (SUI)

    Diváci: 525
    bahis siteleri