Slovensko – Česko 2:3 (po s.n.)
po s.n.
Slovensko
2:3 (0:0, 2:1, 0:1 - 0:0)
Česko
Pátek 20.04.2012, 17:00Reprezentace
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    65:00
    Česko právě vstřelilo branku!
    Nakonec byl jediný úspěšný exekuto český JAN KOVÁŘ, který si forhendovou kličkou položil Laca a v poklidu zavěsil!
     
    43:44
    Česko právě vstřelilo branku!
    Čechům se daří znovu vyrovnat krok se svým soupeřem. Vincour přenechal kotouč PETRU HOLÍKOVI, který si potáhl puk až do útočné třetiny a tvrdou střelou k tyčce nedal Lacovi sebemenší šanci! Asistence: Tomáš Vincour a Jakub Krejčík.
     
    33:28
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Střela od modré se dostala až k Mikúšovi, který našel zadovkou MILANA BARTOVIČE, a ten se před prázdnou sítí nemýlil a dostává tak Slovensko znovu do vedení! Asistence: Juraj Mikúš, Marek Hovorka.
     
    23:55
    Česko právě vstřelilo branku!
    Česká republika vyrovnává. Po nahození Čáslavy dorážel Vondrka, který nastřelil nejdříve jednu tyč a od té se odrazil puk do druhé. Kpuku se jako první dostal PETR PRŮCHA a trefil prázdnou branku! Asistence: Michal Vondrka a Petr Čáslava.
     
    20:27
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Pöpperle si šel pro nahození za branku, mezi tím se kotouč odrazil před prázdnou branku a MARIO BLIŽŇÁK neměl problém vstřelit úvodní branku! Asistence: Juraj Mikúš.
    Marken.cz

    David Mencl

    Branky a nahrávky: 21. Bližňák (Mikúš), 34. Bartovič (Mikúš, Hovorka) - 24. Průcha (Vondrka, Čáslava), 44. Holík (Vincour, Krejčík), 65. Jan Kovář


    Slovensko: Laco - Starosta, Mikuš, Kudroč, Sersen, Stehlík, Vydarený, Sekera, Jurčina - Radivojevič, Bližňák, Marcel Hossa - Hovorka, Mikúš, Bartovič - Kytnár, Surový, Ružička - Sýkora, Cibák, Špirko. Trenéři: Vladimír Vůjtek a Jerguš Bača.
    Česko: Pöpperle - Nakládal, Krejčík, Čáslava, Kutlák, Mojžíš, Kudělka, Zámorský - Tenkrát, Vampola, Tlustý - Průcha, Nedvěd, Vondrka - Petružálek, Jan Kovář, I. Rachůnek - Kumstát, Holík, Vincour. Trenéři: Alois Hadamczik a Josef Paleček.

    Rozhodčí: Baluška, Jeřábek - Blümel, Valach
    bahis siteleri