Česko – Lotyšsko 7:4 (kon.) | Švédsko – Finsko 7:3 (kon.) | Švýcarsko – Dánsko 2:1 (kon.)
USA – Kanada 2:1 (kon.)
konec
Česko
7:4 (2:1, 4:1, 1:2)
Lotyšsko
Pátek 20.04.2012, 15:00 • Zimní stadion Znojmo • Mistrovství světa do 18 let
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:52
    Česko právě vstřelilo branku!

    Zápas rozhoduje DOMINIK SIMON, který se dostal k odraženému puku a z bezprostřední blízkosti zacílil do prázdné branky. Trojice Simon-Vrána-Šulák dnes opravdu funguje. Asistence: Jakub Vrána, Libor Šulák.
     
    53:57
    Augstkalns (LAT) ale musí pykat za svůj předchozí zákrok. Dvě minuty si jde odsedět za podražení.
     
    47:15
    Lotyšsko právě vstřelilo branku!

    EDGARS KULDA převzal puk ve středním pásmu a po levém křídle se jako kometa (nikým nebráněn) řítil na Polívku, jemuž nedal šanci střelou pod víko. Asistence: Georgs Golovkovs.
     
    42:04
    Lotyšsko právě vstřelilo branku!

    Lotyšsko využívá dvojnásobnou přesilovku! Kalvitis vypálil z první na modré čáře a ROBERTS LIPSBERGS tečoval puk za záda brankáře Polívky. Asistence: Rudolfs Kalvitis.
     
    41:27
    Prekérní situace pro Čechy - vyloučen Jan Štencel (CZE) za zdržování hry. Lotyšsko má přesilovku 5 na 3!
     
    40:30
    Vyloučen Dominik Volek (CZE) za nedovolené bránění.
     
    34:01
    Za sekání vyloučen Kondrats (LAT).
     
    32:59
    Česko právě vstřelilo branku!

    Češi vjeli do pásma, první střelu Vrány Punnenovs vyrazil, ale poté se kotouče zmocnil DOMINIK SIMON, který si bekhendovým blafákem vychutnal Punnenovse. Asistence: Jakub Vrána, Libor Šulák.
     
    31:03
    Česko právě vstřelilo branku!

    K Dominiku Simonovi se dostal odražený puk. Ten s ním vyjel nazteč, napálil puk do tyče a vyraženou střelu doklepl do branky JAKUB VRÁNA. Asistence: Dominik Simon, Libor Šulák.
     
    27:36
    Za hákování vyloučen Teodors Blugers (LAT).
     
    25:42
    Lotyšsko právě vstřelilo branku!

    Česká obrana nechala volný prostor před Polívkou, kam si zpoza branky vyjel NIKOLAJS JELISEJEVS, který po zemi vystřelil na vzdálenější tyč české branky. Lotyši se vrací do hry. Asistence: Rihards Bukarts
     
    Elvis Merzlikins byl vystřídán Ivarsem Punnenovsem.
     
    24:22
    Česko právě vstřelilo branku!

    Češi se znovu dostali před Merzlikinse a tentokrát stříleli z pravého kruhu. Střelec čtvrtého českého gólu je VOJTĚCH TOMEČEK. Asistence: Jan Košťálek, Patrik Machač.
     
    22:35
    Česko právě vstřelilo branku!

    To jsem to pěkně zakřikl. Češi chvíli kroužili kolem Merzlikinsovy branky, poté JAKUB VRÁNA vzal puk a z levého kruhu ho poslal do lotyšské branky. Asistence: Dominik Simon, Eustathios Soumelidis.
     
    18:13
    První přesilovka Čechů. Vyloučen Jelisejevs (LAT) za podražení.
     
    15:40
    Další vyloučení české týmu. Simon (CZE) poslán z ledu za sekání.
     
    13:15
    Dominik Simon využil nepřesnost při lotyšské předváce puku, ujel do brejku, ale jeho střelu těsně před Merzlikinsem zblokovala lotyšská obrana!
     
    12:48
    Za podražení vyloučen Ronald Knot (CZE).
     
    10:23
    Česko právě vstřelilo branku!

    A Češi jsou opět ve vedení! Nedlouho po vlastním oslabení si vytvořili čeští hráči tlak před Merzlikinsem a MARTIN PROCHÁZKA protačil puk za čáru lotyšské branky. Asistence: Dominik Volek.
     
    09:55
    Lotyšsko právě vstřelilo branku!

    Lotyšsko vzápětí kontruje. RUDOLFS KALVITIS po přihrávce Jevpalovse využívá přesilovou hru Lotyšů. Asistence: Nikita Jevpalovs.
     
    09:11
    Česko právě vstřelilo branku!

    Češi skórují ve vlastním oslabení! MATĚJ ZADRAŽIL ujel do brejku a bekhendovým blafákem zavěsil pod víko lotyšské branky. Asistence: Dominik Simon, Petr Šidlík.
     
    08:10
    Sedláček (CZE) vyloučen za hákování.
     
    07:32
    Další velká šance Čechů! Přímo před Merzlikinse obdržel přihrávku Chlapík, ale brankář Lotyšska vložil do dráhy puku hůl.
     
    07:10
    Ondřej Slováček se dostal do samostaného úniku, ale neproměnil! Zakončení do betonů Merzlikinse bylo tak na úrovni krajského přeboru.
     
    05:30
    Simon si stahovačkou obhodil lotyšského obránce a pěkně zacílil na Merzlikinsovu vyrážečku! Ke gólu moc nechybělo.
    Marken.cz

    David Mičke

    Branky a nahrávky: 10. Zadražil (Simon, Šidlík), 11. Procházka (Volek), 23. Vrána (Simon, Soumelidis), 25. Tomeček (Košťálek, Machač), 32. Vrána (Simon, Šulák), 33. Simon (Vrána, Šulák), 59. Simon (Vrána, Šulák) - 10. Kalvitis (Jevpalovs), 26. Jelisejevs (Bukarts), 43. Lipsbergs (Kalvitis), 48. Kulda (Golovkovs)


    Česko: Polívka (Hrachovina) – Šidlík (C), Šulák, Košťálek, Houfek, Běhal, Štencel, Knot – Machač, Volek, Tomeček – Slováček, Chlapík, Hudeček – Vrána, Soumelidis, Simon – Matějíček, Zadražil, Procházka – Sedláček.
    Lotyšsko: Merzlikins (25. Punnenovs) – Skuratovs, Augstkalns, Rosinskis, Kalvitis, Freimanis, Zemitis, Gelazis, Makarovs – Ozolins, Golovkovs, Kulda – Lavrovs, Jevpalovs (C), Blugers – Kondrats, Sevcenko, Lipsbergs – Bukarts, Jelisejevs, Riekstins.

    Rozhodčí: Koch (SUI), Salonen (FIN) – Ponomarjow (GER), Vikman (FIN)
    bahis siteleri