Česko – Lotyšsko 7:4 (kon.) | Švédsko – Finsko 7:3 (kon.) | Švýcarsko – Dánsko 2:1 (kon.)
USA – Kanada 2:1 (kon.)
konec
Švédsko
7:3 (1:1, 2:2, 4:0)
Finsko
Pátek 20.04.2012, 15:00 • KAJOT ARENA • Mistrovství světa do 18 let
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:13
    Švédsko právě vstřelilo branku!

    Nakonec to je finská debakl. SEBASTIEN COLLBERG si při přesilovce sjel mezi kruhy a přesnou střelou propálil Aurena, který si pořádně nesáhl na puk po celé své působení v brance. Asistence: Calle Andersson.
     
    57:18
    Švédsko právě vstřelilo branku!

    A je hotovo. Finové při náporu zapomněli na zadní vrátka a Švédi jeli dva na jednoho. Wennberg ideálně načasoval pas na SEBASTIENA COLLBERGA, který z voleje nedal šanci Aurenovi ve finské kleci. Asistence: Alexander Wennberg, Gustav Possler.
     
    52:33
    Švédsko právě vstřelilo branku!

    Pár sekund poté se však stejný hráč raduje. FILIP FORSBERG dostal dobrý do volného prostoru na levém kruhu, chvíli podržel puk, napřáhl a prudkou ranou využil přesilovku pěti proti třem. Asistence: Sebastien Collberg, Alexander Wennberg.
     
    45:46
    Švédsko právě vstřelilo branku!

    Švédové jdou do vedení. Tým Tre Kronor rozjel kombinaci v útočném pásmu a puk se dostal na modrou čáru k JESPERU PETTERSSONOVI, který vyslal nepříliš prudkou ránu, jíž však Korpisalo zahlédl až ve vlastní brance. Asistence: Tobias Tornkvist.
     
    31:50
    Finsko právě vstřelilo branku!

    Jenomže nakonec se tým Finska prosazuje a vyrovnává stav semifinále! RASMUS RISTOLAINEN dostal na modré čáře ideální pas od Esa Lindella, opřel se do puku a ten málem protrhl síť za Danskem. Asistence: Esa Lindell, Henrik Haapala.
     
    29:50
    Finsko právě vstřelilo branku!

    A nakonec se Finové kontaktní branky dočkali. ARTURRI LEHKONEN udělal oblouk kolem půlky útočné třetiny a když se dostal k modré čáře, prudce vypálil. Dansk to asi mnoho neviděl a puk mu propadl do sítě. Pro finského útočníka se jedná o druhou branku v zápase. Asistence: Rasmus Kulmala.
     
    26:52
    Švédsko právě vstřelilo branku!

    Nedáš, dostaneš. Skvělou individuální akcí se blýsknul ERIK KARLSSON, který dostal puk ve středním pásmu, nabral rychlost, sjel si mezi kruhy a přesně a důrazně vypálil. Korpisalo se po puku natahoval marně. Finský trenér Tapola reaguje oddechovým časem. Asistence: Jacob de la Rose.
     
    21:12
    Švédsko právě vstřelilo branku!

    Sotva jsem chtěl napsat, že úvod druhé třetiny je hodně poklidný, prosazuje se podruhé v zápase švédský tým. Forsberg projížděl za brankou a lehce poslal puk na hůl GUSTAVA POSSLERA. Ten byl sice v těžkém úhlu, přesto však našel skulinu u bližší tyče a dostal puk do sítě. Asistence: Filip Forsberg.
     
    16:41
    Švédsko právě vstřelilo branku!

    A je vyrovnáno. Possler našel pasem zpoza branky a z otočky mezi kruhy volného JACOBA DE LA ROSU. Ten chvíli vyčkal, zacílil a vymetl přesně vzdálenější horní růžek branky. Puk zacinkal o tyč a zapadl do sítě, Korpisalo byl bezmocný. Asistence: Gustav Possler, Alexander Wennberg.
     
    03:18
    Finsko právě vstřelilo branku!

    Finové bleskově využívají přesilovou hru a ujímají se vedení. Teravainen poslal zpoza branky puk před Danska, kde vznikla velká mlýnice. Do ní se vrhl ARTURRI LEHKONEN a doslova dostrkal puk do branky pod ležícím brankářem Švédů. Asistence: Teuvo Teravainen.
    Marken.cz

    David Nekvinda

    Branky a nahrávky: 17. de la Rose (Possler, Wennberg), 22. Possler (Forsberg), 27. Karlsson (de la Rose), 46. Pettersson (Tornkvist), 53. Forsberg (Collberg, Wennberg), 58. Collberg (Wennberg, Possler), 60. Collberg (Andersson) - 4. Lehkonen (Teravainen), 30. Lehkonen (Kulmala), 32. Ristolainen (Lindell, Haapala)


    Švédsko: Dansk – Lindholm, Bystrom, Andersson, Arnesson, Djoos, Pettersson, Nillson M. – Forsberg (C), Lindholm, Burakowsky – Collsberg, Possler, Wennberg – Kalin, Sandberg, Karlsson – Nilsson, Torknkvist, Brehmer – De la Rose.
    Finsko: Korpisalo – Pokka, Tikkinen, Ristolainen, Lindell, Lehtonen, Vainonen (C), Makinen – Ikonen, Teravainen, Lehkonen – Mustonen, Haapala, Kulmala – Barkov, Markkula, Ikonen – Huovinen, Salmine, Antonen, Juutinen.

    Rozhodčí: Konc (SVK), St. Jacques - Hull (oba CAN), Šikanov (RUS)

    Diváci: 537
    bahis siteleri