Slovensko – Česko 2:3 (po s.n.)
konec
New Jersey Devils
4:0 (0:0, 1:0, 3:0)
Florida Panthers
Pátek 20.04.2012, 01:00 • Prudential Center, Newark, New Jersey • Play-off NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Třetí hvězdou zápasu je Stephen Gionta, druhým nejlepším mužem je vyhlášen Zach Parise a primát hráče utkání připadá samozřejmě brankáři Martinu Brodeurovi. Příjemný zbytek noci vám přeje Tomáš Martínek. (03:36:45)
     
    Poměrně zasloužená výhra 4:0 dnes čekala hokejisty New Jersey v duelu s Floridou. Domácí začali utkání vlažněji, ale po brance Zajace v přesilové hře se chytili a přidali ještě další tři góly za Clemmensenova záda. Navíc Martin Brodeur pochytal všech šestadvacet ran a bude jedním z kandidátů na nejlepšího muže zápasu.
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:26
    Také David Clarkson již shazoval rukavice, podobně je na tom Erik Gudbransson jenže muži v pruhovaných dresech je nakonec od sebe udrželi. Na trestnou lavici zamířili oba kohouti.
     
    59:07
    Vypadalo to, že se strhne rvačka mezi Steve Bernierem a Mike Weaverem. Také Jovanovski a Carter si něco říkali, ale na trestnou lavici odchází jen pravý křídelník týmu z Newarku, Steve Bernier za hru loktem.
     
    58:50
    Do konce je něco málo přes minutu, v pásmu je Florida a Weaver málem poslal do brány Devils alespoň čestný úspěch.
     
    57:44
    Po vyhraném buly okamžitě pálí bez přípravy Bryce Salvador. Clemmensen ale na puk viděl, takže neměl problém jej schovat do lapačky.
     
    57:15
    New Jersey nikam nespěchá a sbírá cenné vteřinky ve středním pásmu. Všichni aktéři zápasu již vědí, že vítězem duelu bude soubor trenéra Kevina Dineena.
     
    56:01
    Jerred Smithson to nyní přehnal a po zbytečném krosčeku ze zadu na Ponikarovského odchází na trestnou lavici. Stejně tak je ovšem potrestán i levý křídelník Devils Pokinarovskij.
     
    55:26
    Zápas se již jen dohrává, domácí tým má luxusní náskok čtyř branek. Obránci New Jersey se budou určitě snažit udržet pro Brodeura čisté konto.
     
    54:32
    Parádní představení Martina Brodeura pokračuje. Samostatný únik Johna Maddena sice likviduje nadvakrát, přesto puk za svá záda nepouští. Byla to již třiadvacátá střela na gólmana Devils v zápase.
     
    53:27
    Florida zamkla domácí před jejich brankou, jenže nepřesná přihrávka Fleischmanna nabízí soupeři rychlý brejk. Zach Parise tváří v tvář Clemmensenovi je neúspěšný.
     
    52:31
    S vyloučeními se nám v poslední třetině roztrhl pytel. David Clarksonmizí na trestné lavici za napadení. U mantinelu doslova naskočil na obránce Mike Weavera.
     
    51:39
    Krátká přesilová hra New Jersey se odehrává před Clemmensenem. Hostující zadáci jsou ale hodně pozorní a hrají do těla.
     
    50:45
    Stále se hraje čtyři na čtyři a New Jersey se musí bránit. Vše ovšem řeší pohotovým zákrokem Brodeur, který dnes chytá opravdu jako za mlada.
     
    49:56
    Nervy již pracují a dalším hříšníkem je floridský Stephen Weiss. Za sekání odchází na lavici hanby.
     
    49:42
    Další parádní zákrok lapačkou Martina Brodeura. Ten nyní lapil pokus Tomáše Kopeckého, kterého ještě po odpískání zpracovával Anton Volčenkov. Bude vyloučen a je třeba říci, že po právu.
     
    48:32
    Devils právě vstřelili branku!
    Platí pořekadlo: nedáš, dostaneš. Harrold poslal puk na levý kruh na ILJU KOVALČUKA, ten si chvíli počkal a vyslal zápěstím přesný projektyl do pravé šibenice a Clemmensen se vzteká. Puk byl asi tečován. Asistence: Peter Harrold, Bryce Salvador.

    Tomáš Martínek

    Branky a nahrávky: 27. Parise (Židlický, Eliáš), 43. Bernier (Gionta, Brodeur), 44. Zajac (Clarkson, Salvador), 49. Kovalčuk (Harrold, Salvador)


    New Jersey Devils: Brodeur (Hedberg) - Greene, Fayne, Salvador, Židlický, Harrol, Volčenkov, Larsson - Parise, Zajac, Kovalčuk - Sýkora, Eliáš, Zubrus - Ponikarovskij, Henrique, Clarkson - Carter, Gionta, Bernier - Josefson, Boulton, Janssen. Trenér: Kevin Dineen.
    Florida Panthers: Clemmensen (Theodore) - Garrison, Campbell, Kulikov, Weaver, Jovanovski, Gudbranson, Ellerby - Fleischmann, Weiss, Versteeg - Bergenheim, Goc, Samuelsson - Wolski, Matthias, Upshall - Kopecký, Madden, Sturm - Skille, Santorelli, Barch - Smithson. Trenér: Peter DeBoer.

    Rozhodčí: Walkom, Walsh - Cameron, Heyer

    Diváci: 17625
    bahis siteleri