Košice – Nitra 1:2 (kon.) | Slovan Bratislava – Zlaté Moravce 3:0 (kon.) | Trenčín – Dunajská Streda 2:1 (kon.)
Prešov – Ružomberok 1:1 (kon.) | Senica – B. Bystrica 0:0 (kon.)
konec
FC Tatran Prešov
1:1 (1:1)
MFK Ružomberok
sk Sobota 21.04.2012, 17:30 • Štadión Tatrana Prešov • Niké liga
     
    91
    Prešov vybojoval tri rohové kopy, z ktorých ale šanca po Papajovej strele do brány nespadla, následne sa nepresadil nikto po takisto Papajovej akcii, ale pre zmenu loptu do vápna posielal, no Vavrík odvrátil na roh. Krajník sa k hlavičke následne nedostal.
     
    89
    Tvrdá strela z druhej vlny následne prevetrala Divišove rukavice, vyslal ju Ďubek.
     
    83
    A zmenu v kádri urobí aj tréner Křeček, posiela do hry Hofericu, ten vymení Skaláka.
     
    82
    Pripravuje sa ďalšie striedanie, na ihrisko príde Lysyuk, vystriedal Katonu.
     
    75
    Bola to nebezpečná stiuácia, po odrazenej lopte hlavičkoval Lásik, loptu ešte pred Divišom nepríjemne tečoval Ďubek, no Diviš, aj keď nadvakrát, lopty kryl.
     
    73
    Peknú akciu teraz po dlhej dobe vymyslel Jakovlev, po boji Katonu prihral práve jemu, jeho center však v poslednej chvíli pred Střihavkom odvrátil Maslo.
     
    71
    Ďalšie striedanie, tentokrát pôjde dole hosťujúci hráč, konkrétne Poliaček. Strieda ho Lásik.
     
    66
    Na ihrisko sa chystá Střihavka, nahradí Gubu.
     
    57
    Prešov mal po priamom kope veľkú šancu, lopta odrazila ku Petrášovi a ten akrobatickým spôsobom takmer prekvapil Hrdličku. Ten musel s námahou loptu vyraziť preč.
     
    48
    Masaryk teraz prekopol bránu v šanci, domáci mali šťastie.
     
    Prešov v polčase strieda, na ihrisko príde Štetina, nahradí Adama.
     
    45
    V šanci bol kanonier Masaryk. Dostával sa k lopte krkolomne, Krajník sa pošmykol, Piter-Bučko ho nezastavil, včas však vybehol Diviš, dobre zasiahol a loptu mu spôd noh zobral. Kapitán hostí si následne nevypýtal ani penaltu, nebol dôvod.
     
    45
    Za predošlé ťahanie dresu videl Krajník žltú kartu.
     
    38
    Kostelný videl za faul žltú kartu.
     
    30
    Opät aktívny Jakovlev v šanci! Teraz sa prezentoval menšou parádičkou, Hrdličkovu bránu však neobstrelil, ale prestrelil. Bol to ale pekný futbalový moment, škoda pre Tatran, že to neskončilo v sieti.
     
    24
    Na druhej strane sa do šance dostal Guba, preváhal však vhodný moment na skórovanie, ľavačkou Hrdličku neprekonal, ten nohou vyráža veľkú šancu Prešova.
     
    23
    Ďubek po nevinnej akcii opäť v šanci, minul ľavú žrď len tesne! Dostal sa k lopte po priťuknutí Vavríka, Diviš mal šťastie, že to šlo mimo.
     
    19
    Ružomberok dal gól!
    Ružomberok po prvej strele na bránu vyrovnáva, Masaryk sklepol dlhú loptu pre POLIAČEKA a ten tvrdou strelou prestrelil Diviša.
     
    13
    Piter-Bučko si teraz dal takmer vlastný gól, centrovaná lopta z pravej strany mu skĺzla po kopačke, no Diviš našťastie výraznejšie zasahovať nemusel.
     
    3
    Prešov dal gól!
    Duel začal svižne, hostia sa dostali k Divišovi niekoľkými loptami, zahrávali aj rohový kop, ale šanca neprišla. Naopak, na druhej strane prišiel dlhý nákop od brankára, Katona vybojoval loptu po zmätkoch obrany. K nej sa dostal GUBA a s prehľadom prehodil brankára Hrdličku - 1:0.

    Branky: 3. Guba - 19. Poliaček

    Karty:   45. Krajník (PRE) - 38. Kostelný (RUZ)


    FC Tatran Prešov: Diviš - Piter-Bučko, Krajník, Adam (46. Štetina), Katona (82. Lysyuk), Lipták, Krob, Papaj, Guba (68. Střihavka), Petráš (K), Jakovlev.
    MFK Ružomberok: Hrdlička - Maslo, Kostelný, Nosek, Chovanec, Ďubek, Vavrík, Poliaček (71. Lásik), Pekár, Skalák (83. Hoferica), Masaryk (K).

    Rozhodčí: Trutz - Somoláni, Mikolaj

    Diváci: 1530
    bahis siteleri