Omsk – Dynamo Moskva 2:3 (kon.)
konec
Avangard Omsk
2:3 (0:2,1:1,1:0)
Dynamo Moskva
Sobota 21.04.2012, 12:00 • Omsk Aréna • Play-off KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:41
    Avangard právě vstřelil branku!
    A na rozdíl jediné branky snižuje JURY ALEXANDROV. Krásnou ránou od modré čáry. Jiskřička naděje pro Omsk. Asistence:
     
    31:54
    Avangard právě vstřelil branku!
    Omsk má naději! Z levé strany si nabruslil před branku ANTON KURJANOV a procpal kotouč mezi nohy Jerjomenka! Asistence: Pervušin, Škoula.
     
    25:00
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    To je neuvěřitelná sprcha. Po obrovském tlaku a několika vyložených šancí Omsku přichází branka na druhé straně. A můžeme vinit Rama. KONSTANTIN GOROVIKOV jen tak plácl do kotouče u modré čáry a ten nakonec končí v domácí síti. Asistence: Anisin.
     
    09:43
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    To je studená sprcha pro Omsk. Kokarev si objel branku a z otočky vypálil. Odražený kotouč zasunul do branky JURY BABENKO! Asistence: Kokarev.
     
    03:44
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Na pravé straně se ocitl volný MIKAIL ANISIN, který dostal chytrou přihrávku. Anisin do kotouče klepl a propálil Rama k bližší tyči. Asistence: Solovjov, Gorovikov.

    Ondřej Krásný

    Branky a nahrávky: 32. Kurjanov (Pervušin, Škoula), 60. Alexandrov - 4. Anisin (Solovjov, Gorovikov), 10. Babenko (Kokarev), 25. Gorovikov (Anisin)


    Avangard Omsk: Ramo, (Kuznětsov) - Pujacs, Salmela, Alexandrov, Škoula, Ljomin, Pivcakin - Kalinin, Ivanov, Frolov - Kaljužny, Sjomin, Kurjanov - Popov, Perežogin, Červenka - Volkov I., Averin, Něsterov
    Dynamo Moskva: Jerjomenko, (Volkov A.) - Bojkov, Novák, Barantsev, Graňák, Jalasvaara, Gorokov - Babenko, Kokarev, Mosaljov - Anisin, Klepiš, Kvapil - Pestunov, Tolpeko, Sojn - Gorovikov, Volkov, Komarov

    Rozhodčí: Bulanov, Kulakov - Birin, Medvěděv

    Diváci: 10 318
    bahis siteleri