Česko – Rusko 5:4 (po pr.)
po prodl.
Česko
5:4 (0:1, 2:1, 2:2 - 1:0)
Rusko
Čtvrtek 26.04.2012, 17:00 • ZS Rokycany • Reprezentace do 17 let
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    60:51
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češi v prodloužení využívají přesilovou hru, když se po přihrávce Kubalíka přesně pod horní tyč trefil LUBOŠ ROB! Asistence: Dominik Kubalík, Martin Kokeš.
     
    57:15
    Česko právě vstřelilo branku!
    Obrovská radost na prořídlých ochozech rokycanského stadionu! Z důrazu na brankovišti vyšel jako vítěz ONDŘEJ KAŠE a srovnává na 4:4!
     
    53:47
    Česko právě vstřelilo branku!
    Po třinácti vteřinách český tým početní výhodu využívá! Po pasu od Zbořila překonává z prostoru před brankou DAVID PASTRŇÁK! Asistence: Adam Zbořil.
     
    45:39
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Ruský výběr si vytváří možná rozhodující náskok! Na rozdíl dvou branek zvyšuje JEVGENIJ ZAKURIN! Asistence: Dmitri Bojčuk, Denis Alexandrov.
     
    42:42
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Rusové využívají přesilovou hru! Pohledná kombinace na jeden dotek, kterou zakončil výbornou střelou k tyči KIRILL VOROBJOV! Asistence: Pavel Buchnevič, Nikolaj Goldobin.
     
    39:46
    Česko právě vstřelilo branku!
    Český výběr dokázal z krátkého tlaku dvojnásobnou početní výhodu využít! Podruhé v utkání se na české straně prosazuje ADAM ZBOŘIL! Asistence: Tomáš Andrlík, Dominik Kubalík.
     
    26:25
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Rusové se bleskově dostávají zpět do vedení! Rychlou souhru na jeden dotek zakončuje přesnou střelou VLADIMIR TKAČEV! Asistence: Anatolij Golyšev a Denis Alexandrov.
     
    26:00
    Česko právě vstřelilo branku!
    Kaše se po návratu z trestné lavici dostal ke kotouči a nastřelil ho na branku. Odražený kotouč do branky dopravil ADAM ZBOŘIL! Asistence: Ondřej Kaše.
     
    01:00
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Stejně jako při včerejšímu tkání padá i dnes rychle gól! Nahozeni Gavrikova Svoboda jen vyrazil a odrazem od NIKOLAIE GOLDOBINA skončil kotouč v brance!

    Jakub Vais

    Branky a nahrávky: 26. Zbořil (Kaše), 40. Zbořil (Andrlík, Kubalík), 54. Pastrňák (Zbořil), 58. Kaše (Kämpf), 61. Rob (Kubalík, Kokeš) - 1. Goldobin (Gavrikov), 27. Tkačev (Golyšev, Alexandrov), 43. Vorobjov (Buchnevič, Goldobin), 46. Zakurin (Bojčuk, Alexandrov)


    Česko: Svoboda (Lukeš) - Andrlík, Kokeš, Němeček, Šafář, Dvořák, Čermák, Beránek, Hes - Zbořil, Pastrňák, Kubalík - Kepka, Přikryl, Pokorný - Kaše, Kämpf, Rob - Slánský, Česlík, Pašek.
    Rusko: Bocharov (Serebrajkov) - Rafikov, Medveděv, Stetsenko, Alexandrov, Glukhov, Mironov, Čerepanov, Gavrikov, Vorobjov - Boiko, Zakurin, Okulov, Bojčuk, Goldobin, Masljuk, Tkačev, Buchnevič, Golyšev, Šarov, Mokšantsev.

    Rozhodčí: Pešina, Smitka - Kostka, J.Svoboda

    Diváci: 266
    bahis siteleri