Dynamo Moskva – Czech Selects Red 6:3 (kon.)
konec
Dynamo Moskva
6:3 (0:1, 6:2)
Czech Selects Red
Sobota 28.04.2012, 09:3099 WSI Bolzano
Partner:
     
    39:49
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Tak to je poněkud hořký konec utkání pro český výběr. Ihned po buly ujel IVAN ČECHOVIČ a po blafáku elegantně zakončoval do prázdného místa branky. Bez asistence.
     
    39:43
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    A je rozhodnuto. KLIM KOSTIN posílá touš do prázdné české branky. Bez asistence.
     
    34:27
    Czech Selects Red právě vstřelili branku!
    Výborná akce českého celku znamená snížení. Nečas ještě poslal touš ke druhé tyči na volného TOMÁŠE HEJDUKA a ten se nemohl mýlit. Asistence: Martin Nečas.
     
    32:49
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Dynamo z rychlého protiútoku střílí další branku a odskakuje do dvoubrankového náskoku. PAVEL KOLTYGIN se dostal před beka a ač tísněn dokázal v pádu svou dravostí dostat touš do branky. Bez asistence.
     
    31:51
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Český výběr poprvé v utkání prohrává. GEORGY ŠVEDĚNKO si najel mezi kruhy a přesně do pravého růžku branky překonává Tměje. Bez asistence.
     
    25:46
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Dynamo se nakonec v přesilové hře dočkalo vyrovnání. Osinovu střelu od modré dokázal před Tmějem tečovat IVAN ČECHOVIČ. Český gólman byl naprosto bez šance. Asistence: Alexander Osin.
     
    24:13
    Czech Selects Red právě vstřelili branku!
    Bravo, český tým si rychle vrací vedení zpět na svou stranu. Kapitán MARTIN NEČAS zachytil na vrcholu kruhů touš, objel si hráče a bekhendovou střelou překonal nejistého Aksenova! Bez asistence.
     
    22:28
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    A je vyrovnáno. Po Rubtsově střele zůstal kotouč u levé tyče Tmějovy svatyně, kde šťastně dopravil puk za brankovou čáru KLIM KOSTIN. Asistence: Anton Rubtsov.
     
    05:10
    Czech Selects Red právě vstřelili branku!
    Výborně! Český výběr dokázal přesilovku ryche využít a prakticky z první šance udeřit. Na modré napřáhl JAN BEDNÁŘ a přízemní střela zapadla až do branky. Aksenov nic neviděl. Asistence: Tomáš Hejduk.

    Adam Bagar

    Branky a nahrávky: 23. Kostin (Rubtsov), 26. Čechovič (Osin), 32. Šveděnko, 33. Koltygin, 40. Kostin, 40. Čechovič - 6. Bednář (Hejduk), 25. Nečas, 35. Hejduk (Nečas)


    Dynamo Moskva: Aksenov (Tomajev) – Volkov, Rubinčik, Čirkin, Bajgušev, Osin, Syčuškin, Bokin, Volkov, Širočenko, Dudkin, Čechovič, Toropčenko, Rubtsov, Kostin, Šveděnko, Ivanisov, Koltygin.
    Czech Selects Red: Tměj (Pavlát) – Gaspar, Bednář, Trejbal, Horský, Štaif, Zemánek, Nečas, Svoboda, Hnát, Danov, Pour, Hejduk, Bukač, Burda, Radina.

    Rozhodčí: Räsänen (FIN), Baetens (CAN), Mirrone (ITA)
    bahis siteleri