USA – Bělorusko 5:3 (kon.) | Dánsko – Rusko 1:3 (kon.) | Francie – Finsko 1:7 (kon.)
Česko – Lotyšsko 3:1 (kon.)
konec
USA
5:3 (2:1, 1:1, 2:1)
Bělorusko
Čtvrtek 10.05.2012, 15:15Mistrovství světa
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:50
    Bělorusko právě vstřelilo branku!
    Tak přece jen Bělorusové alespoň snižují v netradiční přesilovce šest na tři. Grabovskij našel mezi kruhy JEVGENIJE KOVYRŠINA a ten se do poloprázdné svatyně nemohl mýlit. Asistence: Michajl Grabovskij, Alexej Kaljužnyj.
     
    59:20
    A Koval dokonce jde ven z branky, čeká nás přesilovka 6 na 3!
     
    59:20
    Bělorusko si ještě bere oddechový čas.
     
    59:20
    Jack Johnson opět vyhodil touš tak nešikovně, že přestřelil naprosto celé kluziště. Sám se tomu usmívá. Bělorusko čeká další přesilovka 5 na 3!
     
    57:59
    Tak ještě jedna přesilovka pro Bělorusy. Jeff Petry dostává 2 minuty za hákování.
     
    55:34
    USA právě vstřelilo branku!
    Pěkná akce Američanů. Pacioretty jemnou žabičkou našel najetého PAULA STASTNEHO, ten si potáhl puk, rozhýbal Kovala a zamířil přesně mezi jeho betony. Je rozhodnuto! Asistence: Max Pacioretty, Jack Johnson.
     
    52:10
    USA právě vstřelilo branku!
    Američané jsou za svůj nápor opět odměněni trefou znamenající vedení 4:2. Fowlerova střela od modré byla před Kovalem tečována BOBBYM RYANEM přesně mezi betony. Asistence: Cam Fowler, Max Pacioretty.
     
    47:04
    Na druhé straně se vracel z trestné lavice Joey Crabb, který dokázal přebruslit Grabovskijho a dostat se tak do samostatného úniku, který neproměňuje!
     
    46:33
    Pěkná a rychlá akce, u pravé tyče Stepanov nedokázal přehodit beton ležícího Howarda!
     
    46:21
    Jim Slater nakonec kotouč vyhodil až mimo ledovou plochu. Rozhodčí se ještě radili, ale nakonec udělují 2 minuty za zdržování hry. Přesilovka 5 na 3 pro Bělorusko!
     
    45:44
    Bělorusové okupují útočné pásmo. Kaljužnij po nenápadné střele trefuje tyč!
     
    44:54
    Joey Crabb se dopouští zbytečného faulu. Německo-kanadský pár hlavních rozhodčích mu uděluje 2 minuty za nedovolené bránění. Přesilovka pro Bělorusy.
     
    40:54
    Alexander Kitarov to přehnal u mantinelu s důrazem a dostává 2 + 10 minut za naražení zezadu. Přesilovka pro USA.
     
    38:21
    USA právě vstřelilo branku!
    Američané v dnešním utkání střílí jen šťastné branky. NATE THOMPSON povyjel zpoza branky a z těžkého úhlu se pokusil překvapit Kovala. Jeho pokus ještě tečoval do branky vlastní obránce. Američané tak ze svého tlaku vytěžili vedoucí branku. Asistence: Patrick Dwyer.
     
    31:19
    Tak to byla velká šance v podání Bělorusů! Kitarov si obkroužil branku a z mezikruží vystřelil. Howard dokázal jeho pokus vyrazit, k touši se natahoval Kolcov, ale chyběly mu jen centimetry. V publiku to jen zahučelo!
     
    25:39
    Obrovská hrubka americké obrany! Alexej Kaljužnyj se řítil zcela sám na Howarda, ani nadvakrát jej však propálit nedokázal. Američané nepůsobí vůbec jistým dojmem.
     
    24:58
    Michajlov inkasuje 2 minuty za hákování. Přesilovka pro USA.
     
    22:50
    Bělorusko právě vstřelilo branku!
    Opět se Bělorusové prosazují naprosto překvapivě, když Američany uspávali před jejich brankou. Nakonec se Gabovskij odhodlal ke střele, Kovyršinovu puk utekl přímo na hůl volného ALEXEJE UGAROVA, který se nemýlil. Howard se nestačil přesunout. Máme srovnáno! Asistence: Jevgenij Kovyršin, Michajl Grabovskij.
     
    21:00
    Přesilovka Bělorusů bude pokračovat. Kyle Palmieri natlačil obránce na Kovala a dostává 2 minuty za nedovolené bránění.
     
    18:40
    Jack Johnson to přehnal s agresivitou a inkasuje od rozhodčích trest 2 + 10 min. za zásah do oblasti hlavy a krku. Přesilovka pro Bělorusko.
     
    16:15
    Bělorusko právě vstřelilo branku!
    Jako blesk z čistého nebe se prosazují Bělorusové a snižují. Korobov pálil od modré a před brankou dokázal jeho pokus šikovně tečovat ALEXEJ KALJUŽNYJ. Asistence: Dmitrij Korobov, Michail Grabovskij.
     
    10:26
    A americké vedení již mohlo být tříbrankové. Abdelkladera zapomněla hostující obrana před Kovalem a americký útočník tak mohl nadvakrát dorážet. Koval vše vyřešil svým vymrštěným betonem.
     
    09:50
    Bělorusko střídá gólmany. Nejistého Mezina nahrazuje Vitalij Koval.
     
    06:31
    USA právě vstřelilo branku!
    CAM ATKINSON se zbavil obránce a po šikovné stahovačce zamířil přesně nad vyrážečku Mezina, který nepůsobí příliš jistým dojmem. Američané již vedou 2:0! Asistence: Justin Abdelkader.
     
    02:21
    Američané si zahrají přesilovku. Na trestnou lavici odchází Denisov – 2 min. za držení protihráče.
     
    01:39
    USA právě vstřelilo branku!
    Tak to byla velice laciná branka, kterou nyní Mezin propustil za svá záda. Brown spíše jen nahazoval z těžkého úhlu touš na branku. Ještě jej stačil tečovat JUSTIN ABDELKADER a Mezin si jej sám srazil svou pravou nohou do branky. Asistence: JT Brown, Jeff Petry.
    Cestu našich mladých reprezentantů U18 šampionátem ve Finsku si můžete připomínat originálním dresem. Ten nyní můžete získat v této aukci.

    Adam Bagar

    Branky a nahrávky: 2. Abdelkader (Brown, Petry), 7. Atkinson (Abdelkader), 39. Thompson (Dwyer), 53. Ryan (Fowler, Pacioretty), 56. Stastny (Pacioretty, Johnson) - 17. Kaljužnyj (Korobov, Grabovskij), 23. Ugarov (Kovyršin, Grabovskij), 60. Kovyršin (Grabovskij, Kaljužnyj)


    USA: Howard (Bachman) – Johnson "C", Fowler, Goligoski, Faulk, Petry, Butler, Braun – Ryan, Stastny, Pacioretty – Lasch, Slater "A", Okposo – Atkinson, Abdelkader, Palmieri – Crabb, Brown, Dwyer – Thompson "A".

    Bělorusko: Mezin (10. Koval) – Denisov "C", Korobov, Goroško, Kostjučjonok, Stasenko, Černaok, Graborenko – Ugarov, Kaljužnyj "A", Grabovskij "A" – Stepanov, Kolcov, Kitarov – Kolosov, Meleško, Stas – Kulakov, Drozd, Kovyršin – Michajlov.

    Rozhodčí: Jablukow (GER), Lewis (CAN) – Schulz (GER), Wilmot (CAN)
    bahis siteleri