USA – Bělorusko 5:3 (kon.) | Dánsko – Rusko 1:3 (kon.) | Francie – Finsko 1:7 (kon.)
Česko – Lotyšsko 3:1 (kon.)
konec
Dánsko
1:3 (1:2, 0:1, 0:0)
Rusko
Čtvrtek 10.05.2012, 16:15Mistrovství světa
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    26:32
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Tak to byla velká paráda! Jevgenij Kuzněcov si vyjel do útočného pásma a přenechal puk za sebe pro DMITRIJE KALININA. Jeho velkolepá rána z první se odrazila od tyčky do druhé tyčky a pak zaplula do brány. Nádherný gól - 1:3. Asistence: Jevgenij Kuzněcov, Sergej Širokov.
     
    13:35
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Už to vypadalo, že se Dánové vymaní z krátkého sevření, jenže místo toho inkasují druhou branku. Po chybě Larse Ellera se ke kotouči dostal Alexandr Pěrežogin, posunul na střed na hokejku JEVGENIJE MALKINA, jenž bezchybně vymetl Nielsenův růžek - 1:2. Asistence: Alexandr Pěrežogin, Ilja Nikulin.
     
    04:11
    Dánsko právě vstřelilo branku!
    Hodně šťastný gól znamená bleskurychlé vyrovnání! Podél pravého mantinelu si nabruslil do pásma LARS ELLER a nastřelil do brusle Ilju Nikulina, od nějž se puk odrazil za překvapeného Barulina - 1:1! Bez asistence.
     
    02:08
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Poprvé se dnešní utkání muselo přerušit až kvůli ruskému gólu. Sergej Širokov vrátil puk na modrou čáru, kde do něj praštil JEVGENIJ MEDVEDĚV a trefil krásně do protilehlého rúžku. Simon Nielsen měl zakrytý výhled - 0:1. Asistence: Segrej Širokov, Nikolaj Žerděv.
    Cestu našich mladých reprezentantů U18 šampionátem ve Finsku si můžete připomínat originálním dresem. Ten nyní můžete získat v této aukci.

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 5. Eller - 3. Medveděv (Širokov, Žerděv), 14. Malkin (Pěrežogin, Nikulin), 27. Kalinin (Kuzněcov, Širokov)


    Dánsko: S. Nielsen (Andersen) – Larsen, Lassen, Bodker, D. Nielsen, Jesper B Jensen, Hersby, K. Jensen – Hansen, F. Nielsen, Eller – Green "C", Starkov, Hardt – Madsen, Jakobsen, Jesper Jensen – Storm, Moller, Poulsen – Lykkeskov. Trenér: Per Bäckman.
    Rusko: Barulin (M. Birjukov) – Nikulin "C", J. Birjukov, Kalinin, Jemelin, Denisov, Medveděv, Nikitin, Rjasenskij – Malkin, Popov, Pěrežogin – Dacjuk, Kuljomin, Kuzněcov – Těreščenko, Širokov, Žerděv – Svitov, Kokarev, Ketov. Trenér: Zinetula Biljaletdinov.

    Rozhodčí: Brüggemann (GER), Johansson (SWE) – Dehaen (FRA), Suominen (FIN).
    bahis siteleri